TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 520
del dimecres dia 26/02/2003

.. La Dora arriba a casa de la guàrdia i el Fabra està esmorzant. Quan la K surt cap a l’insti, el Fabra li ensenya a la dona la capsa de condons que li ha trobat a la filla. La Dora li diu que ja parlarà amb la noia i que ara se’n va a dutxar, doncs ha suat molt “arreglant prestatgeries”.

A la perruqueria, la Pilar avisa a la Mari que anirà a buscar la Desi a la guarderia i demana disculpes per l’estrany comportament del Ramon.
Un cop ha marxat, la Mari segueix pentinant la Laura que li explica l’aventura del pàrking amb el David i el “regalet” que li ha deixat al coll en forma de xuclada.

Efectivament, el David llueix un senyal al coll considerable. Davant de son pare i sa mare intenta fer-ho passar per una picada de mosquit –al febrer!-, però, és clar, no cola.

La Paquita li demana a la Cinta adreces d’escoles que ensenyin a llegir la gent gran.

En una tauleta, el Max segueix amoïnat pe la seva indefinició sexual. La K li proposa montar-s’ho per sortir-ne de dubtes, i el Max li respon que per a ella qualsevol excusa és bona.

El Jordi ha cobrat la seva primera paga i ho pensa celebrar amb la Núria preparant-li un dinar. De pas truca a la Rut per dir-li que avui no es podran veure.

La Paquita li proposa a la Cari que vagi a aprendre a llegir i escriure a alguna de les escoles que li ha proposat la Cinta, però la Cari li diu que no, que ja no te edat per aquestes històries.

El Jordi i la Núria estan dinant i es pregunten si surten amb algú. No, cap d’ells en aquest moment no te el cor ocupat.
En fi... El Jordi presenta a taula el plat estrella: ostres.

La Pilar li està llegint un conte a la Desi quan arriba la Cari a buscar-la.
La Pilar insisteix per a que la Cari se’n porti el conte i li acabi de llegir a la nena.
Quan surten, la Roser destapa la ràdio i es posen a escoltar les converses del veï. De sobte miren per la finestra i se’n adonen que ell també les està observant.

A La Fusteria, el Fede li pregunta a la Mari què pot dir de la Cecília. Ella li respon que, home, tenint en compte que es sa mare...
El David s’incorpora. Malgrat que porta un jersei de coll alt, la Mari de seguida li busca i li troba la xuclada. El Fede no se’n està de fer conya, però quan li pregunta qui li ho ha fet, el David li contesta que ha estat la Maria José.

En un racó el Joel i el Max parlen com bons col·legues. El primer li assegura que sempre seran amics, i ho fa amanyegant-li la cara de manera viril i innocent, però que posa notòriament nerviós al Max.

La Dora està a casa sola esperant la Kristina. Quan arriba li retreu el tema dels condons i, sobre tot, el que en falti un. La filla insisteix en que, si bé va estar-ne a punt, al final no va passar res de res. La Dora li retorna la capsa –per si de cas-, no sense abans fer-li veure que de jove es poden fer coses sense abastar-ne les conseqüències.

La Paquita insisteix a la Marta per a que normalitzi minimament les relacions amb el David, ara que tots dos seran veïns i comerciants, però la filla semba no voler-ne saber res.
Quan arriba la Cari li confessa a la Paquita que si que voldria aprendre a llegir i escriure...si li ensenya ella.

La Núria està fotuda al sofà i sembla estar patint una intoxicació per culpa de les ostres que ha menjat. El Jordi diu que l’acompanyarà a l’hospital.
Truca la feina per demanar permís i allà li diuen que com no vingui a l’hora estarà despatxat. Però el Jordi fa veure que no passa res i se’n va a acompanyar la filla.

La Marta ha anat al Peris a avisar-los que els tallaran l’aigua un parell d’hores.
Quan surt ensopega amb el David, que no li costa res ensenyar-li la marca del coll.

El Max és a casa de la K. Està decidit a saber si li agraden les dones o els homes i li proposa de montar-s’ho.
Però els pares d’ella són a punt d’arribar. No importa, demà ho faran a casa d’ell.



Massagran

Setmana 105
Capítol 518 · Capítol 519 · Capítol 521 · Capítol 522 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici