TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 604
del dimarts dia 01/07/2003

.. El Jordi es vesteix per anar a la feina. La Núria no deixa de demostrar que no li plau gens ni mica.

A la botiga, l’Albert li explica a la Marta que el seu pare es vendrà la farmàcia per poder dur a terme la separació. Ell opina que és el millor pels seus pares.
A la Marta li fa mal la panxa: deuen ser els nervis pel casament, que sempre se li posen a l’estòmac. Ell li diu que se’n vagi a descansar a casa, que ja sen ocuparà ell de tot.

I així ho ha fet. Ha anat a la pensió amb sa mare, s’ha pres una pastilla que li ha recomenat el Fabra i, au, a dormir.

En un altra taula, la Regina li comenta al Paco que han volgut enganyar-la amb la valoració de les pedres i que buscarà un altre taxador.
Arriba la Cecília amb xec pel Paco per valor de sis mil €uros: li don per a que se’n vagi ben lluny i no torni.

Al Peris la Isabeleta està assessorant-se dels seus drets laborals amb un advocat que li ha presentat l’Emili.
Quan arriba la Cecília li demana un conyac al Peris i se’l beu en un tres i no res. Aquest es queda tot parat.
Ella li recorda que avui tenen assaig i adverteix a la Isabeleta que no discuteixi més amb la Lola.

El Jordi li està comentant el tema de la nova feina a la Clara que tampoc ho veu gens clar.
Arriba la Nati, però, i tots dos se’n van cap el cotxe.

La Roser s’ha passat per la parada per dir-li al Ramon que la Pilar no baixarà avui. Es troba malament despres que ahir parlés amb la Judit...

La Lola i el Nelson se les tornen a tenir. Aquest cop pels diners que ell gira cap a Cuba. Ella no vol que toqui ni un €uro de la caixa.
Quan la cosa està més calenta apareix l’advocat laboralista de la Isabeleta i li anuncia que aquesta l’ha denunciat, i que o la readmet o li haurà de pagar un any d’indemnització.
La Lola, indignada, no s’h acaba de creure. El Nelson prefereix anarse’n al bar.

L’Albert agraeïx a sa mare que es quedi a la botiga mentre ell és a la feina. Ella li demana perdó pel numeret d’ahir. Ell li pregunta si ha parlat amb son pare, i ella li contesta que no ho ha fet.

A La Fusteria la K li comenta al Max que no es pensa posar cap vestit per anar a casament, no vol semblar una mona de Pasqua.
Es presenta el noi de l'altre dia i el Max es comporta com un estúpid i el noi els deixa estar.
La K li en recrimina l’actitud i li recorda que actua tal i com ho feia el Joel.

La Clara li diu a la Núria que ha congut la Nati. No sembla pas una dona de fer feines. Com hauria de ser una dona de fer feines? li pregunta la Núria. La Clara creu que el Jordi mai canviarà.

El Paco parla amb el Fede per a que intercedeixi amb la Cecília. El fill li confessa que la meitat dels sis mil €uros els ha posat ell. Està fart de tantes mentides, de pagar deutes i de sol·lucionar tot alló que espatlla. És millor que se’n vagi.

Al Peris estan assajant els passos de ball. Tots vestits en roba d’esport es posen a fer la ballarina. Molt divertit. És clar, no se’n surten gaire bé.
La Lola entra com un huracà i es posa a increpar la Isabeleta per haver-la denunciat. S’enganxen fins que la Cecília hi posa pau i les fa centrar-se a l’obra de teatre.
La K però ha fugit. Quan el Gus la troba li explica que no aguanta aquestes situacions. Pensa deixar el grup: no pensa pujar a l’escenari amb aquesta colla de patètics.
El Gus, però, no els hi ho diu a tota la resta.

La Regina finalment es ven les pedres pels 600 € que li oferia el tassador. Però com que en voldria unes altres per substituïr les que es ven, el propi tassador li en ofereix unes per 300 €.

La Nati i el Jordi arriben a la porta de la nova feina. Resulta ser una farmàcia.
El Jordi filosofa sobre les ironies del destí: sempre havia volgut fugir de la farmàcia del seu pare i finalment ha anat a raure’n en una. Tots aquests anys perduts per no res... La Nati li fa veure que potser es tracta d’una segona oportunitat per a començar de nou, per fer les coses bé... I de farmàcia a farmàcia.

La Dora li pregunta al Fabra perquè es vol vendre la farmàcia. Ell li dona les raons i ella li ho agraeïx sincerament.
Quan surt de la botiga, el Fabra es queda melangiós, trist, destrossat.

La Regina li regala les pedres a la Marta i l’Albert es presenta a la pensió vestit de cerimònia.
La Regina li comenta al Paco la veritat: les pedres eren falses i s’ha gastat el poc que n’ha tret en el regal per a la Marta. En resum, torna a estar arruinada.
El Paco li fa veure els ironies de la vida: ella volia diners i ha guanyat una família; ell volia una família i només ha guanyat diners.

El Ramon li ha portat Aigua del Carme a la Pilar. Ella li pregunta si és veritat el que li ha explicat la Judit.
El Ramon li confessa la veritat: ho havia de fer, havia violat la Mari i no li havien fet res, i a sobre encara li anava al darrere. Li explica com es van desenvolupar els fets.
La Pilar el fa fora de casa i, tot seguit, es posa a plorar.

De tornada a Sant Andreu el Jordi i la Nati s’aturen en un bosquet per a fer un pic-nic i celebrar la tornada al mon de la farmàcia del Jordi. Brinden amb dues ampolles d’aigua, és clar. Ella està contenta d’haver-lo ajudat i ell desitja que no se’n acabi empenedint.
De sobte ella comença a petonjar-lo i abraçar-lo...




Massagran

Setmana 122
Capítol 603 · Capítol 605 · Capítol 606 · Capítol 607 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici