TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 603
del dilluns dia 30/06/2003

.. Pis Montse.- L'Eduard torna l'Isaac i comunica que el seu advocat informarà el jutge del què va passar amb en Narcís.

Pensió.- La Paquita parla amb la Dora per telèfon i queden per anar de botigues, d'aquestes que són més barates perquè tenen petites tares.

En una taula, en Paco prova de treure-li calés a la Lurdes per poder treure el barco de port però això és "misión imposible".
La Lurdes, abans de marxar cap a la pelu, li diu a la Paquita que li regalarà unes pedres a la Marta perquè se les posi al vestit; no tan bones, clar.

Pis Fabra.- Tenim tota la família reunida i la K els està dient que no pensa posar-se faldilles pel casament.
Quan els dos fills són fora, la Dora li diu al se marit que avui va de compres amb la Paquita, de compres barates però que no té ni un duro. En Fabra pregunta quan necessita i la Dora calcula que ja farà amb uns 150€. En Fabra n'hi dona 200 i la dona diu que ja els hi tornarà, cosa que ell no vol.

Plaça.- En Nelson és al telèfon parlant amb la seva ex de "los niños" i dient-li que li enviarà tots els "dólares" que pugui.
Quan penja, la Lola comença: que si no sabia que li enviaves diners, que si són pels nens o per ella, que si................però en Nelson la talla dient que ja n'està tip de tanta tonteria.

A la parada de la Pilar, en Ramon està d'un mal humor insofrible.
Aleshores, el lligue de la Judit se li acut de passar per allà a comprar unes llaunes i la Pilar li deixa anar que vigili amb la noia perquè estava a punt de casar-se amb en Ramon, que és una fresca, etc.etc. El lligue en qüestió s'emprenya i li diu que les llaunes ja se les pot posar on li càpiguen.

Pelu.- En Paco entra i prova de convèncer la Ceci perquè li deixi els diners per lo del barco i la Ceci, més que farta, li diu que primer el vol veure. Queden que hi aniran amb en Fede.
L'Ivan truca a la Montse.

Pis Fabra.- En Fabra i fill entren a casa i es troben la Dora amb un vestit vermell i amb cara de pomes agres. Quan ells li diuen que li està la mar de bé, aleshores s'enfada de debò, diu que està tarat (el vestit), que és horrorós i que no té ni diners per comprar-se una cosa decent pel casament del seu fill. Acaba marxant cap a l'habitació, tota plorosa.

La Fusteria.- En Jordi comunica a la Núria que una amiga li ha aconseguit feina prop de Balaguer; no sap de què però li és igual.

El lligue de la Judit li diu a la noia tot el que la Pilar ha dit d'ella.

Entren la Ceci i en Paco per endur-se'n en Fede al moll però el noi diu que té massa feina per perdre el temps.

Pis Montse.- Amb tota la família al sofà, l'Ivan els diu que si l'Eduard comunica al jutge el què va passar, l'Isaac pot anar a un centre d'acollida.
En Narcís es posa dels nervis dient que tot és culpa seva i plora abraçat a la seva àvia.
La Montse agafa el telèfon i truca a l'Eduard.

Farmàcia.- La Gemma li recomana a la Isabeleta que es busqui un advocat d'algun sindicat, que no la poden despatxar d'aquesta manera.

Quan són fora, arriba l'Albert i en Fabra envia la Roser a prendre un cafè. Quan es queden sols, l'home li diu al seu fill que ha decidit vendre's la farmàcia, que no vol veure la Dora en aquell estat i que els diners que en tregui, se'ls partiran. Ell buscarà feina de dependent en alguna altra farmàcia.

Pensió.- La Lurdes ha portat un taxador de joies que està fent la seva feina. Quan acaba li diu que només n'hi pot donar 100.000.
La Lurdes es pensa que són €uros, però no, són Pessetes i li diu que aquelles pedres són més falses que un duro sevillano.

Port.- En Paco està exultant d'alegria quan li ensenya el veler a la Ceci, que segueix desconfiant. L'home hi puja i la Ceci s'esvera dient-li que marxi abans no el facin fora però en Paco li ensenya les claus i li diu que pugi ella també.
Quan ja gairebé la té convençuda arriba un vigilant que pregunta què fan allà.
En Paco, no problem, li diu que el barco és seu però l'altre diu que ell coneix el propietari. En Paco explica que l'antic propietari li ha donar a ell i el guarda vol els papers. En Paco comença dient que el belga.................i el vigilant li diu que aquell veler és d'un alemany i quan en Paco es disposa a replicar tot ensenyant les claus, el vigilant crida als de seguretat.
Abans no hi arribin, la Cecília marxa dient: quina vergonya!.

Pis Pilar.- La Judit ha anat a dir-li a la Pilar que deixi de malparlar d'ella. Com que la dona se li posa flamenca, la Judit li fa saber que en Ramon va apallissar en Natxo i que si segueix fent anar la llengua, anirà a la policia.
La Pilar es queda de quadros.

Pis Montse.- La Montse diu a l'Eduard que ha parlat amb l'advocat però abans no pugui continuar, en Narcís surt de l'habitació per dir-li a l'home que no ho farà mai més i que el perdoni.
L'Eduard diu que ja el perdona i en Narcís li demana que no digui res al jutge i quan l'Eduard comença amb: el meu advocat................ en Narcís es posa a cridar dient-li dimoni.
La Montse l'envia a l'habitació i li diu a l'home de fer un pacte: Que no digui res al jutge i ella deixarà que se l'emporti sense haver d'acabar el període d'adaptació. Abans, però, el volen tenir 15 dies. Ella agafarà vacances i podran fer tot el que volien fer amb el nen abans que se'n vagi.
L'Eduard accepta.



tplana

Setmana 122
Capítol 604 · Capítol 605 · Capítol 606 · Capítol 607 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici