TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 683
del divendres dia 19/12/2003

.. La Montse amb tota la família al complet, esmorzen. Narcís comenta que se sent estrany perquè està trist per la Paula però té moltes ganes d'anar a la festa, i no sap què fer. Entre tots el convencen perquè vagi.
Ivan, per altra banda, comenta a la seva mare que abans d'anar a l'editorial ha de passar per la botiga, i ella li recorda que avui havia de signar un nou contracte amb l'editorial i que no vol que la botiga el distregui més del necessari. Ivan li diu que no pateixi que tot sortirà bé.
Quan els dos germans marxen, sona el telèfon. Montse contesta però reacciona bé.

Pilar acompanya al Iasir quan el Peris l'ofereix una feina al bar. El noi paquistanés no la vol acceptar si se l'ofereixen per caritat. Peris l'explica que necessiten ajuda al negoci, i el Iasir l'accepta.

Manel, que ho sent tot comença a donar-li la vara a la seva filla amb la història que ha d'anar a escola i esforçar-se. La Paula aconsegueix que el seu pare es comprometi a portar-la al cinema si fa tots els deures. El Manel li diu també que han de tirar endavant i que ell acabarà trobant feina, així tot tornarà a ser com abans, excepte pel Manu que no sap el que vol.
Però quan surten del bar, es troben a la porta a l'home del cementiri. Manel es posa nerviós i emprenyat que el fa fora, no vol saber res d'ell. L'home marxa. Manel fa prometre a la seva filla que no parlarà amb aquell home.

Núria esmorza unes magdalenes que segons li diu al Marcel, no tenen el mateix sabor de sempre (ho explico per si fos important més endavant).
El periodista ha de marxar per continuar investigant el cas que porta entre mans. Quan està a punt de sortir arriba la Clara que s'acaba quedant a soles amb la seva filla i a la que explica que avui mateix l'han d'ingressar a l'hospital per sotmetre's a una operació.

Paquita ha anat a la perruqueria buscant a l'Ivan que no s'ha presentat en la botiga quan havien quedat. Montse està dels nervis i fa tot el possible per no engegar a la Paquita però es mostra desagradable amb ella i la de la pensió fot el camp.
Cecília està pentinant al Narcís al que li diu que està molt guapo. Montse li dóna diners al seu fill perquè convidi a algú, i ell diu que òbviament, convidarà a algun amic.
Quan marxa el noi, la Cecília es queda a soles amb la Montse que l'explica que està així perquè l'Eduard l'ha trucat pel matí avisant que aquest Nadal no podrà portar l'Isaac a casa.

Mentre Paula fa els deures, sona el timbre de la porta... uns quants cops abans que la nena s'acosti per preguntar qui és. Li responen que és el seu avi i que pel matí s'han trobat al bar.
Quan l'home li diu que l'ha portat un regal, la Paula obre. El primer que li diu és que si és veritat que és el seu avi perquè pensava que estava mort.
L'home li confirma i es presenta: es diu Tomeu. Només la volia conèixer, parlar amb ella i donar-li el regal, però no l'obre perquè li diu que el seu pare no l'ha deixa parlar amb ell. En Tomeu no triga en marxar.

La Clara està nerviosa tot i els ànims de la Dolors quan sap que està malalta, i del suport de la Núria i la Carme. No vol que l'acompanyin a l'hospital, que ja anirà amb el Dani.
Tots dos es queden a soles i ella intenta fer-se la forta i fer vida normal abans de marxar, però està morta de por.

Marcel es troba amb el seu oncle Fèlix. Li parla del cas, i que sap que hi ha alguna cosa que no encaixa en tota la història del Duran i del Verdú. El Fèlix li diu que del Verdú no sap res.
Marcel s'acomiada i el seu oncle fa una trucada dient que efectivament, el Marcel està estirant massa del fil i que l'haurien d'espantar perquè no continués ficant-se on el demanen.

Al Peris, L'Ivan parla amb la Paquita i la Teresa. Explica que no ha signat el contracte amb l'editorial perquè li oferien unes condicions pitjors de les que tenia ara.
Paquita l'esperarà a la botiga.

Quan sembla que marxa, seu amb el Manel que es troba decaigut. L'home que necessita parlar, li comença a explicar totes les seves penes: el Manu va marxar, no troba feina, ha de fer que tot va bé davant la seva filla... i li diu a la Paquita que sense ella no sabria què fer.
Manel agafa la mà de la dona però ella la retira i s'aixeca. Paquita li diu que ja parlaran però que ella no el pot ajudar.

Montse està amb el seu fill i la seva mare sentint com l'Ivan l'explica que no ha volgut signar el contracte. Montse no dóna crèdit al que sent i emprenyada, li diu que si no sap el difícil que és trobar una feina. Així que recomana al seu fill que truqui a l'editorial i els expliqui que s'ho ha repensat. Però l'Ivan està decidit a plegar d'allí.
Montse, molt nerviosa, culpa a la botiga d'aquesta decisió i se'n va.
Ivan li diu a la seva àvia que la botiga no té res a veure, i la Teresa l'acaba dient a ell que si la seva mare està així és per la trucada de l'Eduard dient que per culpa d'unes conferències no podrà portar a l'Isaac.

Narcís entra al local on és la festa però veu que la Neus està ballant amb un altre, així que decideix marxar. Però ella l'ha vist i va darrere d'ell.
Ell l'explica per què se'n va i ella diu que aquí cadascú pot ballar amb qui vulgui, però que ella ho vol fer amb ell. Narcís se n'alegra d'això i entra.
Quan comencen a ballar, ell l'agafa tal i com l'Alfons li va ensenyar però la música és molt marxosa i és la Neus qui l'indica el que ha de fer.

Abans de marxar cap a l'hospital, Clara li diu al Dani que té por... Des de demà tot serà diferent, ella no serà la mateixa. Però Dani, al que se li notava la por als ulls, davant d'ella es fa el fort i el segur i li promet que per ell continuarà sent la mateixa i que sempre estarà al seu costat.

Núria i Marcel al arribar a casa, es troben un ram de roses damunt la taula. Sona el telèfon i ell contesta.
Mentre Núria olora les flors, un comunicant anònim adverteix al Marcel que si no deixa de ficar el nas on no el demanen, la propera vegada no seran flors el que deixin al pis. L'amenacen amb fer-li mal a ell o a la Núria i Marcel penja.
S'acosta a la Núria i la deixa creure que les flors son un regal d'ell per compensar la seva actitud dels darrers dies.

Manel arriba a casa i es troba a la Paula jugant amb una nina. La nena li recorda que ha fet els deures i que ell es va comprometre a portar-la al cine. Manel pregunta per la nina que té i ella li diu que es nova, que li ha regalat el seu avi.
Manel li diu si és que ha parlat amb ell, i com és que ha obert la porta a un desconegut.
Crida, es munta en còlera i sense deixar de esbroncar a la seva filla la comença a donar bufetades... La sacseja i la llença al sofà amb el puny a punt de colpejar-la. Però reacciona a temps tot i que el mal ja està fet.
Intenta disculpar-se amb la seva filla però la Paula, plorant, marxa a la seva habitació.

Després de la festa, Narcís i Neus seuen a un banc i ell li diu que pensarà en ella tant si neva com si no. L'explica que s'ho ha passat molt bé i que és molt guapa.
Entre rialles, Narcís li pregunta si l'agradaria ser la seva nóvia, i la Neus sense pensar-ho, li contesta que sí.
I com se suposa que son novios, es fan un petó molt curt... La vergonya d'aquest fet, els fa tornar a riure, però es miren un altre cop i es fan un altre petó aquest més llarg mentre s'agafen de la mà.



SEMBLA QUE EL COR TORNARÀ EL 8 DE GENER.
JO US DESITJO BON NADAL, BONES FESTES
I UN FELIÇ ANY 2004...!!!
UNA ABRAÇADA PER TOTS I TOTES!!!!!!!!!!!!!!!


Channing

Setmana 137
Capítol 679 · Capítol 680 · Capítol 681 · Capítol 682 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici