TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 137
del 15 al 19 de desembre del 2003

Capítol 679 (dilluns 15/12/03)
Capítol 680
(dimarts 16/12/03)
Capítol
681 (dimecres 17/12/03)
Capítol 682
(dijous 18/12/03)
Capítol 683 (divendres 19/12/03)


.. El Fede, amb els clatellots promesos pel Paco o sense, no es presenta al seu casament. La boda queda suspesa i la indignació de la família és majúscula.
La posició de la Blanca és extremament difícil perquè és evident que tots els nois amb qui ha sortit l'han deixat plantada abans del casament.
El Fede rep les bronques de tothom i sembla més desconcertat i abatut que altra cosa.

Quan aconsegueix recuperar el senderi va a veure la Blanca a la Farmàcia i li diu que li sap molt de greu, que va tenir un atac de pànic, que és un covard però que l'estima i vol que sigui la seva dona. La Blanca no està per orgues i li endossa un parell ventallots ben donats que el Fede entoma com a justa resposta a la seva malifeta.
Però el que li fa més mal són les paraules de la noia: "No vull saber res més de tu".

Després d'això la parella, per separat, viu uns dies de desassossec mentre aguanten que tothom hi vulgui dir la seva.
La Blanca mou fitxa i va a La Fusteria.
El Fede acaba la partida amb un esperpèntic número de folletí que acaba abaixant la guàrdia de la Blanca. Ella accepta casar-se amb ell però adverteix que no el perdonarà mai de la vida.
Ja en són de "teatreros" aquest parell!

I parlant de teatre, la Cecília ja té un nou fitxatge per suplir el Franciscu: l'Alfons.
Fa uns quants dies que l'home està una mica deprimit donant-li voltes a la idea de morir. La Teresa i el Narcís s'esforcen a fer-li passar les cabòries i és ella qui li dóna la idea de participar en l'obra de teatre com a distracció.
Ha sigut una mala setmana per a tota la família menys pel Narcís.
La Montse ho passa fatal en l'aniversari de la mort del Huari i només li ha faltat que l'Eduard li hagi dit que no podrà portar l'Isaac per Nadal perquè té unes conferències.
L'Ivan continua de corcoll amb la botiga i no accepta un nou contracte de l'editorial perquè considera que li prenen el pèl.
El Narcís li ha demanat a la Neus per a ser novios després d'haver anat junts a una festa. Ella ha acceptat ràpidament (jo diria que ho esperava amb candeletes) i s'han fet el petó de rigor.

El Gus vol més dones a la seva vida i es disposa a llogar una habitació del seu pis. Després d'una tria ben selectiva acaba acceptant una "vigilante de la playa" anomenada Àfrica a qui sempre li deuen dir allò de "calladita estás más guapa". Ja té un cos exuberant voltant per casa però, com a bon músic que és, el to de veu de la noia li crispa els nervis auditius.
Quan la Mar (l'ajudant esotèrica de la perruqueria) li demana per l'habitació que llogava no s'ho pensa dues vegades: el Gus s'ha enamorat de la seva veu profunda i suggerent.

La croada de la Pilar i el Franciscu a favor dels paquistanesos acaba tenint èxit gràcies a la sentida i emotiva intervenció de la Montse que ha viscut el tema de la immigració en la pròpia pell del Huari.
Entre els veïns pagaran el lloguer d'un pis per tal que no hagin de continuar estant al carrer i miraran de trobar-los feina.
El Peris lloga al Iasir com a cambrer al bar.

A Can Solsona també han llogat un cuiner nou que, contra tot pronòstic, no serà el cap de cuina sinó el substitut del David que passa a ser el nou Chef del restaurant. Com promociona, el xiquet!
Tota la plantilla "fogonera" hi està d'acord menys... la Claudia que amb el foc que treu pels queixals enllesteix el dinar del migdia en un sospir i li diu al David de tot menys "guapo".



El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

El Víctor i la Núria es retroben a la feina. Ella li deixa ben clar, i ben neguitosa, que el que va passar no es tornarà a repetir. Ell li diu que no s'amoïni que no pensa continuar un plat que ja ha tastat.
Tota la tensió eròtica que desprenia s'ha evaporat com per encanteri i la noia se sent com algú a qui han fet "el timo de la estampita".
Les disculpes del Marcel per tenir-la una mica abandonada per la feina no fan altra cosa que augmentar el seu sentiment de culpa i la seva sensació de carallot.

Les investigacions del reporter (ofici d'alt risc pel que veiem al Cor) sobre el cas Duran/Verdú van avançant a poc a poc però amb seguretat.
"L'oncle Fèlix" ( qui vol tenir enemics amb oncles com aquest?) creu que el noi ja ha estirat masses cordills i es proposa aturar immediatament la investigació. Algú entra a casa de la Núria i hi deixa un pom de roses amb una trucada anònima pel Marcel on s'amenaça la seva integritat física i la de la seva xicota. El Marcel, pare protector, li fa creure a la Núria que les roses les ha portades ell. No anem bé.

La Clara torna de Figueres amb la Carme per saber el resultat de la biòpsia que no pot ser més alarmant: fase tercera de càncer, mastectomia radical i tres o quatre mesos de quimioterapia.
L'operació ha de ser immediata i la Clara té molta por, tot i que ho accepta ràpidament i resignada.
El Dani li assegura que això no canviarà res i que ell sempre serà al seu costat.

La Vicky s'ha mort sense despertar-se del coma.
El Manu torna a casa per estar amb la seva família en aquests moments difícils. És llavors quan saben la sentència del judici pels fets del bar del Peris que han provocat la mort de la Vicky: sis anys de presó. El Manu s'indigna i el Manel mira de calmar la situació.
Realment el xiquet és un bon puntal i es fa càrrec de moltíssimes coses aquests dies però després d'enterrar la seva mare se'n torna a anar amb força recança.

El pare del Manel (a qui no havíem vist fins ara) ha anat a l'enterrament però no s'han dit ni mitja paraula amb el seu fill.
Més tard l'espera, a ell i a la Paula, a la sortida del Peris i el Manel li diu que no vol parlar amb ell ni el vol veure i fa prometre a la Paula que no hi parlarà.
Però el Tomeu (és el nom de l'avi) truca a casa quan la Paula està sola i li explica que és el seu avi i li porta un regal. La nena obre, es creuen quatre paraules i accepta el regal.
Quan el Manel arriba a casa i sap què ha passat perd totalment els estreps, dóna dues esgarrifoses bufetades a la Paula i l'amenaça amb el puny tancat.
Quan se n'adona del que està fent s'atura i es vol disculpar però la Paula s'escapa horroritzada del seu costat i es tanca a l'habitació.
Quin mal rotllo aquesta trama, uffff!



La conversa inacabada de la setmana:

El Gus intenta justificar a la K el fet de voler llogar una habitació del seu pis a una noia i li diu:
" Has de reconèixer que si agafo una tia, el pis estarà més net. Amb un porc a casa n'hi ha prou, no?"
La K el deixa per inútil i no contesta. Potser li hauria hagut de dir:
" I amb un masclista també n'hi ha prou i en sobra, brrrrr!"



Bones festes i Bon Any per a tots. Fins aviat!

Casablanca


Setmana 137
Capítol 679 · Capítol 680 - Capítol 681 - Capítol 682 - Capítol 683 -

Tornar a Resums desembre 2003
Tornar a Pàgina Resums


1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar