TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 679
del dilluns dia 15/12/2003

.. Església.- Tothom esperant i desesperant. En Gus pregunta als Peris (pare i fill) com va anar lo de la Suzie aquella. La Cinta es queda mirant el seu home i pregunta de què va. La Laura diu que parlen de la noia de l’streaptease i a la Cinta no li fa gaire gràcia.

La Cecília rep una trucada al mòbil, és en Paco que li diu que haurà de desconvocar el casori. La Ceci, pobra, ha de passar pel tràngol de dir-li a la Blanca que en Fede no vindrà. La núvia, desconcertada, i el seus pares, indignats, marxen a tota castanya.

Els altres es queden palplantats allà com si no sabessin què fer ni on mirar.

Pis Montse.- Ariben la Montse i els dos fills, vestits de casament, i li expliquen a la Teresa i l’Alfons el què ha passat. Els avis comenten que en Santiago els ha convidat a dinar per Sant Esteve.
Truquen a en Narcís i, de primer, tothom es pensa que deu ser l’Eduard (que es veu que els hi ha de portar l’Isaac) però resulta que és la Neus.

La Fusteria.- En Fede està assegut en una taula amb cara de tenir un càrrec de consciència molt gran. La Cecilia li està clavant la bronca i li diu que, com a mínim, li tallaran els ous.
Després d’explaiar-se amb el seu fill, li toca a en Paco perquè vés a saber què li has dit!.
La Núria, darrera la barra, diu que farà cafè i en Fede, que no vol sentir més bronques, li demana les claus de la limousina al seu pare i marxa sense dir a on va.
La Ceci i en Paco segueixen discutint; el móbil d’ell interromp i quan penja, li diu a la Ceci que marxa, que se’n torna a Costa Rica: total, aquí no hi faig res i no m’hi volen.
Agafa la porta i també se’n va.

Pis Blanca.- En Gus i la K són allà, en un raconet, mentre la mare li treu el vel a la núvia. La Blanca es pregunta en veu alta què fa malament perquè tothom la deixi just en el moment d’haver-se de casar.
Aleshores entra el pare, indignadíssim, dient que els del restaurant no els volen tornar els diners.
I com que, entre tots l’estan atabalant, la Blanca se’n va a l’habitació.

La Fusteria.- Sembla que ja és l’endemà del dia fatídic del no-casament i ningú sap encara on és en Fede.
En Marcel li diu a l’Assun que no entén res, que el noi n’estava molt convençut.
Per la seva banda, en Gus li diu al Sòcrates que s’ha decidit a llogar habitacions a noies.

Bar Peris.- La Ceci, vestida de perruquera, i en Peris parlen de buscar un substitut a en Franciscu i que sinó, s’haurà de canviar d’obra.
En Peris pregunta pel Fede però la Cecília no en sap res i quan l’home li diu que la Blanca ha obert la farmàcia però que no ha anat a fer el tallat, la Ceci mira cap a l’altra banda del carrer.

Farmàcia.- La Roser diu a la Blanca que ja la farà ella la guàrdia d’avui però la Blanca diu que no és necessari. Aleshores la dona es posa en aquell plan odiós que li és tan propi i comença a disparar: què fareu amb els regals?, que passa amb el restaurant?........La Blanca l’envia dins a buscar unes factures sense respondre a res.

Entra la Cecília amb un tallat per la noia i li diu que ningú sap on és en Fede.
La Blanca, molt seriosa, li diu que així que el vegi que li digui que ella hi vol parlar.

Carrer.- En Narcís i la Neus passegen. La noia el convida a la festa de la fàbrica on podran ballar però en Narcís diu que no hi podrà anar perquè té feina.

Despatx Víctor.- La Núria és davant de l’ordinador; en Víctor li ve per darrere amb un cafè. El té molt a prop..................la noia es gira i posant-se dels nervis li diu que allò no es tornarà a repetir.
En Víctor quasi no la deixa ni acabar: Tranquil•la, tu estàs amb en Marcel i jo amb l’Assun, no?. A més, jo, amb una vegada ja n’he tingut prou.
La Núria es queda com si li haguessin clavat una pallissa.

Bar Peris.- La Cinta diu a en Peris que no li havia parlat de la prostituta i l’home diu que no ho era pas una prostituta, on vas a parar!.

En Marcel és en una taula parlant amb un company músic del suposat suïcida però el músic en qüestió li deixa ben clar que no vol remenar la merda. Dit això, s’aixeca i marxa.
Aleshores arriba la Núria, nerviosa, i li diu a en Marcel d’anar al cinema però el noi quasi ni la sent, perdut com està en els seus propis pensaments. Tant és així que la deixa de banda i truca a algú.

Carrer.- L'oncle Fèlix agafa el seu propi móbil i quan veu que es tracta d’en Marcel Navarro, penja sense contestar.

Pis Montse.- En Narcís està preocupat i li explica a l’Ivan que la Neus l’ha convidat a una festa però que ell no hi pot anar perquè....................no sap ballar.

Pis Núria.- La tenim asseguda al sofà mirant Veterinaris i fa cara d’estar enfadada.
En Marcel està molest perquè la noia l’ha deixat plantat al Peris així que ha vist que trucava pel mòbil. Tot i així, li demana perdó i admet que potser no està massa per ella, que li sap greu, que el perdoni.
I, clar, la Núria se sent com una “caca” i es posa plorar.
Quan el noi, molt sorprès, li pregunta perquè plora, ella li diu, abraçant-lo, que plora perquè l’estima.

Farmàcia.- La Blanca és a punt de tancar la porta, disposada a començar la guàrdia nocturna. Allà fora hi veu en Fede o sigui que deixa la porta oberta i se’n torna darrere el taulell.
En Fede entra i es queda prop de la porta, li diu que ha estat donant voltes amb el cotxe.
La Blanca, seriosa com només pot estar una persona a qui se li ha fet massa mal, li pregunta perquè no hi va anar.
La resposta d’en Fede és genial: No ho sé.
I la Blanca: Vull saber-ho.
I en Fede: Vaig tenir un atac de pànic, vaig pensar que potser no et faria feliç, m’has de perdonar.
La Blanca, molt digna i sense ni alçar la veu: Vés-te’n.
I en Fede: T’estimo (la Blanca surt de darrere el taulell) i vull que siguis la meva dona.
La Blanca ja és davant d’en Fede i............ mastegot en tota la galta. En Fede torna a posar el cap mirant endavant i la Blanca n’hi clava un altre.
En Fede aguanta i té pinta de voler aguantar les que li caiguin però la Blanca ja n’ha tingut prou i només li diu: No vull saber res més de tu.
I en Fede marxa.






tplana

Setmana 137
Capítol 680 · Capítol 681 · Capítol 682 · Capítol 683 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici