TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 681
del dimecres dia 17/12/2003

.. A la perruqueria, la Montse es prepara per l'arribada de l'Isaac, i ja està mirant de comprar-li una bicicleta per Nadal.
La Mar avui està mig adormida, la seva companya de pis l'ha fet fora literalment del llit, i qualsevol dia, fins i tot de casa.
Un altre que tampoc ha dormit gaire és el Fede. La Cecília vol fer-li veure que ha d'arreglar les coses amb la Blanca, però ell sap que no hi ha res a fer, i que s'ho ha ben guanyat.
La Cecília no vol quedar-se de braços plegats, i truca al Marcel.

El Manel arriba ben enfonsat a casa. La Paula l'espera tement que el seu pare la renyi per haver tocat els llums de Nadal, però ja veu que ell no està per renyar, ni per res; li veu a la cara de seguida, i ella mateixa és la que articula les temudes paraules: "la mare s'ha mort".

Al bar del Peris, l'Alfons i la Teresa parlen amb el Narcís, ben il·lusionat per la festa i tots els preparatius; vol que el seu germà l'aconselli en matèria de moda.
El que no està tan il·lusionat, o animat, és l'Alfons; ara que tot sembla que s'arregla, l'home veu que el seu problema de salut és el que no es pot arreglar; amb els ànims de la Teresa, sembla que es resigna.

El Peris aprofita per trucar d'amagat novament a l'uròleg per demanar visita; sorprenentment, li dóna hora per aquella mateixa tarda, així que ja torna a posar el Fabra com a excusa per deixar el bar en mans de la Cinta.

El Marcel arriba a la farmàcia a complir la tasca encomanada per la Cecília; li diu que el Fede està destrossat, però la Blanca és un mur infranquejable: no pensa donar-li cap altra oportunitat, encara que fos l'últim home del món!
El Marcel es dóna per vençut, i marxa, just en el moment que arriba el Fabra; s'ha assabentat de la situació.

El Manel i la Paula esperen que el Manu arribi allà on treballa, per donar-li la mala notícia; el noi vol veure la seva mare.

El Gus ja comença a penedir-se d'haver agafat l'Àfrica com a hoste; la noia fuma, porta CD's d'OT, li agrada netejar fins i tot els papers i partitures que ell va deixant per tota la casa...això no pinta gens bé.
La Mar, també amb els seus problemes de companya de pis, truca a casa del Gus per demanar per l'habitació lliure, però l'Àfrica s'avança per dir que l'habitació ja està llogada.

Sembla que l'Alfons s'ha decidit a fer un petit paper a l'obra de teatre.

Per la seva banda, el Marcel passa el parte a la Ceci: no hi ha res a fer. Però la mare del Fede no es resigna a donar-ho per tancat, i surt del bar.

La Cinta acaba d'adonar-se de l'engany del seu marit quan li diuen que el Fabra és a la farmàcia, i no amb el Peris.

La Cecília es decideix a parlar clar amb la Blanca; se'n sent responsable, de tot el que ha passat, i li confessa a la núvia abandonada que l'actitud del Fede respon simplement a tot allò que el noi ha viscut a casa; ha estat simplement una reacció de por...vaja, que el noi "es va cagar als pantalons", però realment, està boig per la Blanca.

El Gus i el Marcel parlen del Fede, però el tema canvia de seguida per endinsar-se en les qualitats de la llogatera, sobretot, per la seva manera de parlar.
Quan tots nosaltres esperem que sigui l'Àfrica la que aparegui pel bar, resulta que és la Mar, la nova llogatera; l'Àfrica...l'Àfrica és ben lluny. I la Mar, sembla que acaba d'enamorar el Gus.

El Manu es dedica a trucar amics i coneguts per donar la mala notícia; el Manel evita la trucada a la Paquita; com que han avisat la Cinta, ja s'encarregarà ella de dir-ho.
Mentre la Paula sembla que no estigui al cas de la situació i es dedica a acabar el pessebre, la família rep la trucada de l'advocat amb la sentència; només sis anys...el Manu està decebut de debò, i acaba enfonsant-se...però el Manel no ho pensa permetre; ara haurà de lluitar de valent per la família, i entre tots es posen a acabar el pessebre, amb Shin-Shan inclòs.

La Cinta veu arribar el Peris, i ja l'espera amb el qüestionari preparat. El Peris veu que s'ha de confessar, fa seure la seva dona al banc, i comença amb la història del metge que li feia mirar pelis pornos i li volia punxar el "pito". El diagnòstic és clar: és impotent.
Davant les pors del Peris, la Cinta el tranquil·litza i li diu que, passat festes, hi aniran tots dos, a l'uròleg, i buscaran una solució. Si fa gairebé trenta anys que s'aguanten, ja no vindrà d'aquí.

Quan tot semblava perdut, apareix la Blanca per La Fusteria, just en el moment en què veu que el Fede fa alguna carícia a la seva amiga; recula, està disposada a tornar a sortir per on ha entrat, però llavors el Fede entra en acció; no pensa deixar la noia que estima que torni a marxar, i està disposat a tot; agenollar-se...no, millor, es despullarà, i sortirà al carrer...en un atac d'aquells de "o tot o res", agafa un ganivet, i confessa davant de tothom que, si la nòvia no el perdona, se la talla.
Es treu els calçotets, i queda ben bé en pilotes davant de tothom...la Blanca el tapa amb la bufanda, i arriba la reconciliació, i la declaració formal de casament; si, es casarà amb ell, la Blanca, tot i que no el pensa perdonar mai de la vida.





Baulena

Setmana 137
Capítol 679 · Capítol 680 · Capítol 682 · Capítol 683 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici