TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 653
del divendres dia 07/11/2003

.. Laura parla amb els Peris per deixar-les al Xavi per la tarda. No posen cap problema, però quan mare i fill marxen a escola, la Cinta es queixa que els està encolomant al nen molt sovint. Peris no troba cap inconvenient amb això i la Cinta es queixa que ja no hagi temps per ells dos.
Clar que la Cinta va més enllà i ho justifica dient que ella pel seu marit ja no resulta atractiva. Fins i tot li pregunta si es fixa en les jovenetes quan va pel carrer.
Peris intenta treure-li del cap aquesta idea i li diu que només té ulls per ella.

Mentrestant, el David en el restaurant s'assabenta pel Nelson que el Ricard (el cap de cuina), vol fotre el camp. Això suposaria trobar un substitut i la Claudia ho té clar: ella s'ho mereix més que cap altre.
Nelson no ho veu clar perquè és una dona i totes les dones que manen són dolentes, diu entre riures. Però la Claudia l'adverteix que no es passi per si de cas.

Laura recull per la tarda al Xavi al bar i es troba amb la Blanca que li pregunta si les pastilles per la regla que el David es va emportar l'altre dia, li van venir bé o no. Laura segueix el joc a la farmacèutica però tot seguit, s'emporta amb presses al seu fill a qui no deixa ni que s'acabi l'entrepà que la Cinta l'ha preparat.

Quan el David arriba a casa, mentre la Laura para taula per sopar, ella li retreu que estigui tan pendent de la Claudia perquè sap perfectament per qui eren les pastilles que va comprar.
David l'explica què va passar. Tot i així, la Laura admet no sentir cap gelosia de la cuinera.
La discussió és interrompuda pel Xavi i quan aquest marxa, la Laura continua emprenyada amb el seu marit i diu que per sopar hi ha verdures tot i que segur, la Claudia les faria millor...

A la seva habitació, la Cinta es disposa a dormir quan li comenta al Peris, que es posa el pijama, com s'ha endut la Laura al Xavi i pensa que ha de tenir algun problema amb el David. Peris no està d'acord però la Cinta insisteix.
Sense fer una muntanya d'això, el Peris canvia el terç. Posa un mocador damunt del llum de la tauleta de nit "per crear ambient" segons ell. Cinta comença a somriure i Peris ataca... Li reafirma que ella és l'única dona en qui es fixa i li pensa demostrar.
Petons, abraçades, carícies i molta passió, fins que ell se n'adona que alguna cosa passa. En un primer moment no li dóna importància i continua la seva feina. Més abraçades i petons però el problema es confirma: no hi ha manera d'aixecar la columna del Peris...
I ell es disculpa dient que ha estat jugant al futbol amb el Xavi després d'anar-lo a buscar a l'escola i clar, està cansat. Però la Cinta ho justifica culpant-se a sí mateixa perquè ja no li resulta atractiva.
O sigui que mitja volta, i a dormir.

Marta i Paquita caminen per un carrer de Sant Andreu mentre fan plans per passar el dia juntes quan al girar una cantonada, es troben amb el Manel i la Paula que aprofita per felicitar a la Paquita pel peix tan bo que va fer.


Després, cadascú continua el seu camí i la Marta se n'adona que alguna cosa passa entre la seva mare i el Manel tot i que la Paquita ho nega. Això sí, ella diu que ja no tornarà a can Ripoll... per què no.

Després, la Marta treballa pel matí a la botiga on parla amb la Núria i a qui li explica la dèria que a la seva mare l'ha agafat amb la família Ripoll.
Una mica més tard, arriba el Marcel que li parla a la Marta d'una nova feina que l'han ofert a la Núria i que ella s'entesta en rebutjar. Ell intenta que la convenci perquè l'accepti, però Núria salta i no es pot callar de dir que no en vol saber res del treball aquest. Marcel destaca que la feina seria amb el Victor i tractant un tema tan proper a la Núria com és el musical..., però això fa que la Núria marxi de la botiga.

A la Núria no la pot convèncer ni el Gus, i el Marcel l'insisteix a la seva nòvia perquè no vol el treball, demanant-li una explicació convincent. Núria finalment diu que no l'agrada el Víctor i Marcel apunta que si potser aquest ha coquetejat amb ella. Núria ho admet i reconeix que no li volia dir perquè ell i el Víctor son amics.
Però la Núria es queda flipant quan el Marcel li diu que actua amb totes les dones de la mateixa manera. Aquest detall és definitiu per atrevir-se a acceptar la feina. Marcel truca a l'Assun perquè parli directament amb la Núria i finalment, ella li diu directament.

L'Assun l'explica al Víctor que és amb ella i comenta que tant de bo sigui més decidida del que ha demostrat per acceptar la feina.
Victor, agafant un got de cervesa, fa un brindis amb la mateixa ampolla de cervesa mentre diu: "això espero".

Marta surt de la feina i es troba amb la seva mare com havien quedat. Però mentre fan compres, Marta pateix un altre atac d'angúnia i és ingressada en un hospital.

Més tard, la Paquita rep la companyia i el suport de la Clara a qui explica que no entén què ha pogut passar perquè la trobava bé i es prenia les dosis de medicament que li donava.
Al vespre, Paquita entra a veure a la seva filla i ella li demana perdó per tot. Paquita la tranquil·litza i li diu que sap que pren pastilles, li ha dit el metge. Marta es posa a plorar i li diu que va trobar-se amb la noia del robatori i que ella li va aconseguir... Paquita no li crida ni res, només intenta que es calmi i li promet que cada nit estarà al seu costat. Però ha de sortir i demanar-li a la Clara que se'n vagi.
Quan la Paquita arriba a la sala d'espera, apareix el Manel i s'abracen. Paquita, nerviosa, treu amb ell tot el neguit que portava dins i ell li promet que estarà al seu costat sempre que el necessiti... "Qualsevol cosa que necessitis, jo t'ajudaré".
Totes aquestes mostres de complicitat la Clara les observa des de darrere.







Channing

Setmana 131
Capítol 649 · Capítol 650 · Capítol 651 · Capítol 652 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici