TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 651
del dimecres dia 05/11/2003

.. El Marcel parla amb l'Assun per telèfon. Tenen feina, i la noia s'hi passarà per casa a la tarda.
La Núria, que enganxa una part de la conversa, espera que el Marcel acabi per fer-li un passi de models: estrena calces. Entre abraçades, la Núria li pregunta al Marcel per la seva conversa, gelosa en saber que l'Assun passarà per casa; no li fa gaire gràcia, però què hi farem, el Marcel li diu que l'Assun està penjada pel Víctor, que són els seus amics, i, en fi, que això també és casa seva!

El Rafa ha quedat per anar a veure un pis amb la Isabeleta, aprofitant l'hora de dinar. Els fan fora del pis, sembla ser que el fill de l'amo es casa, i hi vol anar a viure. Buscar un pis de lloguer no val la pena, al preu que tenen avui en dia els lloguers, i per tenir els diners al banc, doncs una hipoteca, i pis de propietat.
La Isabeleta mira la propaganda del pis; no sembla pas que estigui malament: dues habitacions, terrassa, cuina americana...per 35 milions, està força bé.

Els fills del Ripoll compren a mercat. La Paquita se'ls troba, i demana pel pare. Els nanos li diuen que és a casa, que la mare ja la tenen a casa, encara adormida. La van portar dilluns; ara l'han de cuidar ells.

Al bar del Peris, el Gus fa de les seves: vol gravar un disc ben escatològic, amb aquells sons fisiològics que tant li agraden, i instal.la una gravadora al bany del bar. La K li diu que potser hauria de demanar permís, per fer aquestes gravacions, però és clar...algú es deixaria gravar mentre "caga"? La veritat és que el Gus ja gravaria una de les seves sessions, però noi, ja ha anat al bany al matí, i ara no en té ganes.
La K el deixa per impossible, i marxa a casa del seu pare, que li ha preparat canelons.
El Gus es queda, un noi acaba d'entrar en bany...la gravació del disc entra en acció!

En una altra taula del bar, el Nelson sembla que ha fet amistat amb el Iasir, i el convida a prendre alguna cosa.

Al mateix temps, la Laura i el Xavi seuen amb el Robert, el pare del nano, que se'l vol endur a dinar.
El Robert nota la cara barreja de cansament i tristesa de la Laura, i es preocupa per ella.

El David ha passat a veure la Marta a la botiga. La Marta encara pensa de vegades què hauria passat si aquell fatídic dia no haguessin anat a la platja amb el Xavi.
Quan el David li fa saber la darrera notícia del casament de la Blanca i el Fede, la Marta despista i canvia de tema.

A casa del Marcel i la Núria, el Víctor toca el piano. La Núria arriba abans d'hora, amb l'excusa que vé a buscar una carpeta. El Marcel li diu que han quedat pel vespre; nerviosa, la Núria va mirant com el Víctor toca el piano, i aquest li pregunta si ja es troba bé.

 

La Núria ja no pot més, i li demana al Víctor que tregui les mans del "seu" piano.
Sembla que hi ha alguna nota desafinada, i en la línia dels comentaris insinuants de sempre, el Víctor li diu que potser hauria de deixar que algú més el toqués, el piano; un piano, com més es toca, milor sona.

El Xavi arriba a casa seva amb son pare. El David ja es prepara per marxar, ell no soparà amb la família.
El Robert aprofita per retreure-li al David que l'altre dia es descuidés d'anar a buscar el nano a l'escola, i el David es molesta pels comentaris. Però la Laura sembla que deixi fer, fins que al final li diu a l'ex que potser val més que marxi. El David, però, li deixa ben clar al Robert que la Laura i el nano són la seva família.

La Paquita ha passat a veure la Marta per la botiga, però frisa per marxar; vol passar a veure els Ripoll; s'ha assabentat pels nanos que la Vicky ja és a casa.
Arriba la Núria, i li explica a la Marta les seves "neures" amb el Víctor; diu que no el soporta, però la Marta li recrimina que tota aquesta situació sembla que li agradi, perquè, de fet, si volgués, ja li hauria parat els peus al Víctor.

La Isabeleta i el Rafa surten de la visita del pis ben desinflats. No és tal i com ho descrivien...pel carrer, veuen el Iasir que recull restes de fruita de terra.

La Paquita és a casa dels Ripoll. Xerren una estona. Sembla que els nens ho porten bé, millor la Paula que el Manu.
El Ripoll recorda amb la Paquita el dia de l'excursió, en què tothom era content, i fins i tot ell va plorar, en aquells moments sense saber ben bé per què; era feliç. La Paquita anima al Ripoll, i li agafa la mà.

El Gus ensenya a la pensió la seva original gravació; la Remei surt esgarrifada, i la Marta, histèrica, es tanca a la seva habitació; es prèn una d'aquelles pastilles que va comprar amb la seva nova "amiga".

Ja a casa, el David i la Laura xerren al sofà. Parlen de la discussió amb el Robert, però contràriament al que s'espera el David, la Laura dóna la raó al seu ex. Sembla que el David els hagi deixat de banda, que la seva prioritat ara sigui el restaurant, i ella també treballa, també arriba cansada de la feina...

A La Fusteria, el Marcel i la Núria prenen una copa amb el Víctor i l'Assun.
A la Núria només li faltava que el Fede li digués que l'Assun encara, però el Víctor...ell no deixaria mai la seva nòvia ni cinc minuts amb ell!
El Víctor li fa una proposta de feina a la Núria; tenen una noia de baixa per maternitat, i necessiten una noia amb coneixements de música i ganes de treballar. La Núria no ho té massa clar...venint de qui vé la proposta...i per acabar-ho de rematar, el Víctor li promet que "la tractarà bé".




Baulena

Setmana 131
Capítol 649 · Capítol 650 · Capítol 652 · Capítol 653 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici