TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 649
del dilluns dia 03/11/2003

.. Carrer.- La Blanca li pregunta al Fede perquè l'ha de creure i en Fede es llença a la piscina: perquè t'estimo i sé que no trobaré ningú com tu.
I tot seguit fa un elogi de la seva estimada que deixa la Blanca al.lucinada, tot i que no s'ho acaba de creure.
Quan la noia li pregunta qui planxarà, en Fede diu que tots dos, que també rentaran els plats i el wàter tots dos, que vol fer-ho tot, tots dos junts. Insisteix: Casa't amb mi.
Ella li recorda que vol tenir fills i en Fede, embalat i completament extasiat, li diu que sí, que tindran tot el que ella vulgui, casa, cotxe, fills.............que ell també vol formar una família. Torna a insistir davant la cara desconfiada de la Blanca: Et vols casar amb mi?.
La Blanca confessa que té por, que té por que li passi el mateix que amb l'Albert i es faci enrere. Ell li jura que això no passarà pas. La Blanca diu que es vol casar per l'església i tenir un gran convit. En Fede, com si vol convidar tot Sant Andreu.
Quan la Blanca sembla absolutament convençuda, es llencen l'un en braços de l'altra.

Pis Clara.- La Clara està esmorzant mentre en Max prova de mantenir una conversa ni que sigui mínima, però la dona ni se'l mira.
El nano marxa avui i fa un petit acomiadament a La Fusteria però la Clara ja li adverteix que no hi podrà anar.

Pis Ripoll.- Avui portaran la mare a casa i els fills Ripoll hauran de dormir junts. Sembla que la mare s'instal·larà a l'habitació de la nena.

Bar Peris.- En Narcís comenta a l'Alfons que no entén perquè no pot veure la Paula.

A la zona de fora, en Fede, amb un somriure atontat, va seguint una conversa de cinema amb en Marcel i en David.
Arribat el moment ( i amb un riure tonto que li entra) els hi explica que es casarà amb la Blanca. Evidentment, els altres dos se'n foten tant com poden. I quan els hi diu que es casarà per l'església, als amics gairebé els hi cau el maxil·lar a terra.

Farmàcia.- La Blanca els hi acaba de comunicar la notícia a la Laura i a la Núria que es queden, igual que els seus xicots, absolutament desconcertades.
Com que no s'ho acaben de creure, la Blanca els hi assegura que és cert i que l'haurien d'haver vist mentre li demanava de casar-se. I quan ho remata dient que en Fede vol tenir una família ( o sigui, fills) les dues noies es queden de pasta moniato.

Carrer.- En Narcís espia la sortida de l'escola de la Paula i veu la nena però acompanyada del seu pare.

La Fusteria.- L'Alba li diu a son pare que necessitarà un vestit de casament, no?. I, de passada li diu que potser el podrà aprofitar pel casament de sa mare si és que s'acaba casant amb un nòvio que té, cosa que a en Fede no li fa ni fred ni calor.
Això sí, li demana a sa filla que no en digui res a la Ceci, que li vol dir ell.

En una taula hi ha en Max amb en Gus, la K, en Marcel i la Núria que, com a regal de comiat, li han comprat una càmera.

Pis Ripoll.- Ja tenen la mare a casa i la infermera marxa després de donar instruccions.

Pis Montse.- L'Ivan explica a en Narcís el perquè el pare de la Paula no vol que es vegin.
A en Narcís li fa gràcia (de primer) que l'home es pugui pensar que ell i la nena són nòvios ja que la seva nòvia no pot ser tan petita, on vas a parar!.

La Fusteria.- En Sócrates s'ha d'obrir pas entre en Fede i la Blanca que estan enganxats pel morro.
En Fede li ensenya a la noia, el llistat de "coses a fer" que ha confeccionat per tenir-ho tot a punt.
Es tornen a enganxar i aleshores entra la Cecília que, molt decidida, va cap a la parelleta. En Fede es tomba i després de dir: sembla que l'Alba ho ha xerrat, ja no pot dir res més del mastegot que li clava sa mare en tota la galta: Com se t'acut casar-te?.
En Fede i la Blanca se la miren com si s'hagués tornat boja. La Ceci es gira cap a la Blanca i li diu que el seu fill és un desastre, que té urticària al compromís i, girant-se cap el seu fill, li diu també que: després vindràs plorant.
Sense que cap dels dos pugui posar-hi cullerada, la Cecília s'embala: Tu només t'estimes el teu pito i la teva filla de rebot. I, abans de marxar molt indignada, els hi deu que no pensa anar al casament.

Pis Ripoll.- La Paula fa un petó a sa mare i li diu "bona nit". En Ripoll també li diu "bona nit" però des de la porta.

Pis Núria.- En Max li diu a la K que li ha sabut greu que no hi anés la Clara.
Els dos amics s'acomiaden definitivament. Ell li dóna una pertinença (no he aconseguit veure què era) i ella li dóna el seu braçalet. També pretén donar-li una carta perquè la llegeixi a l'avió però en Max li fa llegir a ella.

Mentre la noia la llegeix, es veu la Clara, amb els ulls plorosos, asseguda al sofà de casa seva.





tplana

Setmana 131
Capítol 650 · Capítol 651 · Capítol 652 · Capítol 653 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici