TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els dissabtes repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 s/.¼ de 6 (17.15 h.)
SETMANA 72
del 22 al 26 d'abril del 2002

Capítol 354 (dilluns 22/04/2002)
Capítol 355
(dimarts 23/04/2002)
Capítol 356
(dimecres 24/04/2002)
Capítol 357
(dijous 25/04/2002)
Capítol 358
(divendres 26/04/2002)


.. L'Adrià i la seva malaltia.- La Carme ha obert una llibreta nova on hi ha la pensió del seu pare per tal que ell no gasti el seus diners en debades. L'Adrià ho interpreta com un intent per a robar-li els seus diners i acusa les seves filles i el banc de lladres. Quan ja ho ha dit als quatre vents fa un pas endavant i ho publica en una carta al diari.
La Carme discuteix amb la Clara la possibilitat de dur l'Adrià a un centre de dia on pugui estar ben atès ja que elles han de treballar i la solució de trobar algú que el cuidi a casa ja va resultar inviable (perquè no em fan cas i no lloguen la Iolanda). La Clara s'hi oposa en principi però després tampoc hi veu altra solució. Ja veurem què passa quan en parlin amb l'Adrià i els seus nets.

La "Rehabilitada".- La Iolanda cobra un avançament del seu sou al taller del Huari i li regala unes sabatilles a l'Adrià. Aquest detall estova el cor de la Teresa que li demana perdó pel seu comportament i els seus prejudicis. La Iolanda també demana perdó per les seves paraules i acaben feliços i bevent un cafè amb l'Adrià com el típic final d'un conte de fades.

"Los amantes de Teruel".- La "estic feta un liu" hi continua estant i fent les coses amb els peus en lloc de fer-les amb el cap. Està atabaladíssima pel que va veure el Marcel i no para de remenar el tema amb un Guillem a qui han descobert "l'afaire Joana" i a qui han deixat sol al despatx. Això no podia acabar d'altra manera que amb una baralla on el "megacavaller" fa valer els seus drets d'home enfeinat i la potència dels seus maldecaps enfront dels "assumptes sense importància" de la Cinta.

La "el repòs del guerrer" va a veure el Marcel per demanar-li que no expliqui al Peris que l'ha vista amb el Guillem i comet l'imperdonable error de comparar la seva situació amb la del Marcel quan estava amb la Laura. El Marcel li diu que no li dirà res al Peris perquè l'aprecia massa i que entre la seva situació i la de la Cinta hi ha una gran diferència: ell mai va cometre "adulteri".

El Peris li regala una rosa el dia de Sant Jordi i ella l'accepta amb aquell "desmenjament" amb que ens té acostumats sense dir-li perquè no l'hauria d'acceptar. Més tard rep amb il.lusió la rosa del seu enamorat i li demana de marxar ben lluny perquè li és molt difícil suportar la situació que ella ha creat. El Guillem, que està més empantanegat que un partit polític la setmana abans de les eleccions, li diu que ara és impossible i li dóna llargues. La Cinta li fa prometre que quan la situació personal dels dos s'estabilitzi marxaran a l'altre punta de món.

"Els complices".- La "no hauria de..." continua fent de les seves i ara li toca el torn a la Carme. Parla amb ella i li diu que quan va arribar el Biel a casa li va explicar com havia anat l'accident. Li diu a la Carme que sap que ella no en té cap culpa i posa cara de circumstàncies quan la metgessa li demana que parli amb el Quim intercedint per ella.

El Guillem que se n'adona que la Joana i els seus remordiments poden portar-los als dos a l'ombra només té dos camins: matar a la Joana o actuar ell i fer que la "no hauria de..." es tranquilitzi i aconsegueixi estar calladeta i quieteta. És per això que li diu a la Carme que ell s'encarregarà de la seva defensa.

La Paquita i la "Suplantadora".- "Vivo sin vivir en mi" és el que li ha passat a la Paquita al llarg d'aquesta setmana. El Ferran ha aparegut a la porta de casa i com que ve de lluny sembla que li costarà marxar. La "Suplantadora" està encantada de la vida, afalagada i enamorada i "l'americanu" ídem. Està tan penjadet que no se n'adona del "cambiazo".
La que sí que té el cap clar (perquè no n'està enamorada) és l'Anna Maria que va a la casa on va servir en català i li diu a la Suplantadora que ella no és la "Sra. Regina".

La "Lolita" i el "Peter Pan".- Els negocis del Jordi comencen a remuntar i sembla que ja troba inversors pel nou projecte. Llàstima que l'inversor que té al costat s'encarrega d'invertir el que té i el que no té en les reformes de la casa. 230.000 €uros (40 milions de pessetes) de res costarà el projecte encarregat al Lobo. I això que el pare del Jordi ja l'ha advertit que no estiri més el braç que la màniga!!!!!

"L'antiheroi".- Amb l'oposició frontal de tot aquell a qui ha explicat els seus projectes, el David decideix començar la seva carrera boxística. Segons ell és l'única cosa per a la què algú li ha dit mai que serveix. Quant de mal pot fer tenir l' autoestima sota terra!

El Remei del Ramon.- La promesa d'una hipotètica anada al cinema fa que la Remei bandegi les seves esperances de tornar a la parada, on el Ramon ja ha col·locat la Gemma que sembla que li mola més, i accepti el paper de mainadera de la Desi, criada i cuidadora de la Pilar que la setmana que ve surt de l'hospital. I això que fa poc li ha dit a la Ruth que ella no es deixaria trepitjar per cap home. S'ha de ser carallot, recoi!

Altres temes.- El Max acaba dient la veritat del que va passar el dia de la bufetada de l'Empar al "Ricitos" davant del Consell Escolar.
El Fede ha aconseguit que no li "matin la nena" a la telesèrie i que la Sílvia el posi gelós amb el Lobo.

L' escena de la setmana.- La baralla Guillem-Cinta que demostra que "en todas partes cuecen habas" i que si ets una bleda acotxaràs el cap i demanaràs perdó per pensar, per patir i per exclamar-te, brrrrr! I la Cinta que es queixava que el Peris no la entenia!!!!!!






Casablanca


Setmana 72

Capítol 354 · Capítol 355
· Capítol 356 · Capítol 357 - Capítol 358 -

Tornar a Resums Abril 2002
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP

Històries Imprevistes

Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
, Mooon i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar