TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 356
del dimecres dia 24/04/2002

.. L'Adrià veu a la Carme que passa amb el cistell de la roba bruta. Porta els pantalons on ha guardat el paper i li monta un número per tal de recuperar-lo. Truquen al telèfon i és la Joanna que vol parlar amb ella. Segurament faran safreig, es passaran algunes receptes -de cuina-, i es comentaran com, entre totes dues, es van carregar el Biel.
Aprofitant que la Carme és a la cuina, l'Adrià recupera el paper amagat als pantalons.

Al Peris el Quim li pregunta al Max quin dia és el Consell. És el divendres, li contesta, i encara no sap què ferà. El Max té un sentit de la justícia força relatiu.
Quan el nano marxa, el Quim es posa a xerrar amb el David i el Huari que els engega una filípica sobre que si treballes dur i tens clar el que vols, un negoci tira endavant.

La Lurdes/Regina s'ha tenyit i mudat per rebre el Ferran. Truquen a la porta i és ell. La Lurdes/Regina s'ho fa per a que la porti a Sitges amb el cotxe nou, doncs el Ferran condueix. La Paquita, que no se'n refia ni un pél, ha volgut sumar-se a l'excursió, però la mastressa li ha donat el matí lliure i ara està que es puja per les parets i atravessa el sostre.

A La Fusteria la Cecília, el Fede i l'Alba estan repassant el guió. Hi ha emprenyament general perquè la nena cada vegada surt menys. Però atenció, hi ha una bona nova: a la nena li baixa la febre i finalment no es mor.
Desprès el Fede se'n va a comentar la jugada amb la Mari, el Marcel i el Lobo que s'estan a la barra.
La Mari ha d'anar al jutjat i ha rebutjat una invitació del Natxo per a fer un cafè. No li agrada que li vagin al darrere, prefereix arrossegar-se ella.

La Carme i la Joanna passejen i parlen. Aquesta l'eximeix de tota culpa relativa a la mort del Biel, doncs quan va arribar a casa ella hi era i li va explicar tot el que havia passat i que havia estat un accident. Tampoc està d'acord amb l'actitud de l'Andreu, doncs no li retornarà el fill que ha perdut. La Carme li demana ajuda, que parli amb l'Andreu, però la Joanna li confessa que està ben lluny de poder ser-li útil.

Aprofitant el matí lliure, la Paquita ha anat a veure sa filla al súper. Li comenta que va parlar amb el David i la Marta li confessa que ara que no estan junts, el troba a faltar. Els primers dies d'una separació són els més difícils, sentencia la mare. La noia voldria mantenir una relació d'amistat amb el David. Mentre no es pensi que vols tornar, li deixa anar la Paquita.

El Fede ha acompanyat l'Alba al rodatge. Quan la nena entra al plató, surt la Sílivia i el Fede l'atura per agraïr-li que no hagi matat la filla i per convidar-la a sopar, tot d'una manera molt "Goldoniana".

El Max li ensenya unes dibuixos amb oficis a l'Adrià per exercitar la memòria. La veritat és que el fuster no està gaire fi. El Max, amoínat, li explica el dilema que té: si diu la veritat expulsaran l'Arnau, i si no, el càstig caurà sobre l'Empar. L'Adrià en plan oracle, li contesta que l'Arnau és amic seu i que els amics són sagrats. Està per a que el tanquin, l'avi.

La Sílvia ha anat a veure el Fede al bar. Per què? Doncs per pasar-li pels morros que ha quedat per dinar amb el Lobo. I tot quan ja tenia el Fede plenament entregat. S'ha quedat perplexe i desfet, l'home.

En una taula el Guillem li discuteix a la Joanna l'oportunitat de la seva conversa amb la Carme. El Guillem està preocupat: què li ha dit a la Carme. La Joanna no li ha dit res, però l'Andreu no pararà fins fer mal a la Carme i vol que el Guillem l'ajudi tot el que pugui.

La Lurdes arriba a casa tard i la Paquita l'espera impacient. Vol saber que tot ha anat bè, que el Ferran no ha descobert el pastís. Sembla que no i demà han tornat ha quedar. La Paquita no guanya per a disgustos.

El Max li comunica al Quim que ha triat salvar l'Arnau. El Max torna a fer l'imbècil. I tot perque diu que l'Arnau se l'ha jugada per ell un munt de vegades. La pregunta és quan?. El Quim no sembla gens satisfet amb la tria.

El David li porta una cervesa al Santos que s'està en una tauleta. Li diu que l'han convidat a prendre l'alternativa a la boxa. El Santos intenta dissuadir-lo de totes les maneres, però no hi ha res a fer; el David ja ha pres la decissío de fer-ho.

El Guillem ha anat a visitar la Carme. Vol oferir-li ajuda. Ara que ha trencat amb l'Andreu, pot encarregar-se de la seva defensa i demostrar de totes totes que ella és innocent .








Massagran

Setmana 72
Capítol 354 · Capítol 355 · Capítol 357 · Capítol 358 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici