TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 358
del divendres dia 26/04/2002

.. Paquita parla amb el Ferran per saber si es creu que la Lurdes és la Regina o no. I sembla que l'entrevista surt bé, perquè el Ferran està entusiasmat amb el retrobament. Diu que està igual que fa 10 anys, que és la dona de qui es va enamorar. Però la Paquita li demana que vigili, que ella ha estat molt delicada de salut.

Després Paquita es troba al Peris amb l'Ana Mari que diu que marxarà al seu país si no troba feina. Quan li pregunta per la Regina, l'Ana Mari li contesta que la va trobar una mica diferent, que no la va reconèixer, i la Paquita l'excusa dient que és per l'edat.

Més tard, al pis, la Paquita intenta que torni el cotxe a l'Enric però Lurdes que ja ha parlat amb el concessionari li diu que no pot ser. Parlen del perill que corren de ser descobertes, però la Lurdes ho veu tot més clar: l'Ana Mari marxa, i el Ferran tot i que es queda per muntar un negoci, està tan enamorat d'ella com la primera vegada fa ja 60 anys.
Paquita surt per comprar mentre la Lurdes es queda al saló pintant-se les ungles de vermell.

Poc després sona el timbre i la Lurdes surt per obrir. És l'Ana Mari que després de xerrar una estoneta amb ella, se n'adona que té les ungles pintades i l'acusa de no ser la Regina.

Iolanda té a punt la moto del client (Manel). Quan arriba li explica que ja ha quedat entès amb el Huari en referència al pagament de la factura. Tot i que la noia dubta al final deixa que s'emporti la moto.
Quan la Iolanda arriba al Peris es troba al Huari amb la Montse que parlaven de demanar un altre crèdit. Iolanda li explica el que ha passat amb el Manel i en Huari es cabreja però no amb ella, sinó amb el client, marxant per trobar-lo.

Quan el troba, l'espera junt a la moto. Li reclama els diners però l'altre no pot pagar-li. Huari pren la decisió d'emportar-se la moto. Manel no el deixa, i després de enganxar-se un quants cops, al final el Huari li dóna un cop de puny. Manel l'amenaça amb posar-li una denúncia, però al Huari tant li fot. Ell s'emporta la moto i no podrà recollir-la si no és amb els diners a la mà.

Clara accepta la feina del Guillem i un cop és al despatx, es troba amb l'Andreu que arriba per recollir les seves coses. La trobada és tensa i una mica desagradable.

Poc després l'Andreu es troba amb el Guillem per signar el contracte de la venda de la seva part del negoci. Un cop l'ha signat, el Guillem li diu a l'Andreu que portarà el cas de la Carme en contra d'ell. Andreu reacciona violentament agafant de la jaqueta al Guillem. L'acusa de voler anar-se'n al llit amb la Carme igual que va fer amb la Joana. Guillem li treu les mans del damunt i li diu: "Recull les teves coses i ves-te'n".

Clara i Quim parlen amb el Max i li expliquen que no està bé dir mentides. El noi pensa defensar a l'Arnau en el consell escolar. Clara defensa la teoria de dir la veritat sempre és el correcte. Però el Max no és tonto i posa com a exemple totes les mentides que tant ella com el Quim li han estat dient, o les mentides que l'un l'ha dit a l'altre, però la Clara s'excusa dient-li que això era diferent. Max farà el que cregui convenient per no ser el xivato de la classe.

Després, a l'escola, es troba amb l'Arnau que està acompanyat per una colla d'amics. Li diu que l'ha de recolzar al consell perquè són amics i ho fa agafant-lo d'una manera brusca, de les espatlles. Max es queixa que li ha fet mal i li diu que farà el que li sembli.
A l'hora de la veritat, Max en el Consell, explica tota la veritat, deixant malament a l'Arnau davant de tots els professors i de la seva mare.

De bon matí, l'Adrià està boig per trobar el diari. No el té la Carme i baixen a comprar-lo. Adrià es queixa a la Clara que la Carme s'hagi volgut quedar amb els seus diners, però la Clara intenta fer-li entendre que és el millor per ell.

Un cop al bar, el Peris li mostra a la Carme la carta que surt publicada al diari. Es titula, "Les meves filles em roben" i explica la situació que pateix per culpa de les filles i els bancs. Carme s'emprenya molt amb l'Adrià, i ell escampa als quatre vents que les seves filles li prenen els quartos. Tot el bar el miren mentre la Carme suporta la situació avergonyida.

Un cop al pis, Carme li diu a la Clara que no pot més i que han de trobar una solució. Cap d'elles ni dels néts poden fer-se càrrec de l'Adrià que de mica en mica anirà empitjorant. Per això, Carme proposa ficar-lo en un centre on sàpiguen tractar-lo millor del que ho fan elles. Clara no ho veu clar, però la Carme acaba convencent-la perquè és el millor per ell i per elles. "Ho fem per ell", afirma la Clara.
Ara el problema és com dir-li a l'Adrià...



Channing

Setmana 72
Capítol 354 · Capítol 355 · Capítol 356 · Capítol 357 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici