TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 357
del dijous dia 25/04/2002

.. Al mercat, la Gemma està sola a la parada i s'esforça sense gaire bons resultats a despatxar una senyora. En aquest moment arriba la Remei, que es presenta a la noia i comença a despatxar ella mateixa, tot explicant a la clienta que la noia és nova i està aprenent l'ofici. Just llavors arriba el Ramon que no li fa gaire gràcia trobar-se-la allà i li pregunta què hi fa. La Remei li respon que havia de venir al mercat a comprar unes quantes coses. Li vol fer veure al noi que la Gemma no en té ni idea de despatxar. El Ramon li diu que ja n'aprendrà i l'envia a buscar la Desi a la guarderia.

La Lola i la Isabeleta s'ho han estat mirant des de la seva parada i la Isabeleta comenta que potser a la Remei li sap greu que el Ramon hagi agafat a la Gemma. També li pregunta si és avui que ha quedat amb el Francisco. La Lola diu que sí, però no sembla gaire il·lusionada.

Al Peris el Francisco explica a la Teresa que, segons sembla, el Jordi és un crack amb el tema de les inversions i que ell està pensant en confiar-li els estalvis. La Teresa es mostra incrédula i una mica burleta i li diu que vagi en compte que el crac no el facin els seus diners.
L'Adrià, que s'ho està escoltant i que encara està ressentit perquè no pot tocar la pensió sense permís, recomana al Cisco que tregui els diners del banc perquè són uns lladres.

El Jordi comenta al seu pare que avui han de veure l'arquitecta que farà la reforma de la casa i el Jaume li aconsella que no estiri més el braç que la màniga. El Jordi diu que les coses li tornen a anar bé, però que si el pressupost és massa alt, ja en faran fer un altre.

El David està explicant al Pèris el tema de la boxa. El Pèris, no gaire content, diu que es pensava que només anava al gimnàs a posar-se en forma. El David li explica que el Javier l'ha vist un parell de vegades fent d'espàrring i li veu condicions de boxejador. El Pèris li deixa anar que només li faltaria el fill boxejador.

Al taller, la Iolanda li està dient a un client que mirarà de tenir la moto arreglada per l'endemà quan arriba el Huari. Sembla que el taller comença a anar bé. Ell ve del banc i li paga un avançament del sou a la Iolanda. La noia agafa els diners contenta perquè la veritat és que els necesita i li demana permís per marxar una mica abans.

A la parada, la Gemma repassa les classes d'olives que tenen amb el Ramon, que es mostra encantador amb la noia. Ella sospira que no sap si s'ho aprendrà tot abans que sorti la Pilar de l'hospital i torni la Remei. El noi li dóna a entendre que la Pilar encara pot tardar a sortir i li diu amb to de confiaça que no li agrada com treballa la Remei.

A casa, la Remei es desespera consolant a Desi que no para de plorar i amb el munt de roba que té per planxar. Entra la Roser, que l'ajuda a tranquil·litzar la nena i li fa notar que se sent pudor de cremat. La Remei s'adona que ha cremat una camisa. La Roser explica que a la Pilar li donaran l'alta la setmana que ve. La Remei, que està nerviosa, reacciona com si li sabés greu que la Pilar sorti de l'hospital i així mateix li diu la Roser. La noia arregla les coses dient que només està sorpresa perquè quan ella va tenir l'accident, si va passar molts mesos. La Roser li pregunta si tornarà ala parada... com que han agafat a una altra noia...

Al bar el Francisco demana al Jordi si es pot fer càrrec d'invertir els seus estalvis. El Jordi no sembla gaire interessat. El seu soci i ell fan inversions de risc i busquen clients sense por a perdre-hi diners. Si el Francisco només vol invertir dues o tres centes mil pessetes, és millor que ho faci en valors segurs. El Francisco diu que ja s'ho pensarà.
En aquell moment arriba la Lola i se'n van tots dos al cine.

 

El Jordi veu a la Núria i li pregunta si ella i la Rut s'entenen bé als assajos. La Núria contesta amb un to tristot que la Rut ja li deu passar l'informe cada nit. També li pregunta per la Carme i ella diu que està molt be.
El David se sorpèn que la Rut i la núria tornin a ser amigues. Ella contesta que això són il·lusions del Jordi. La Núria demana si és veritat que es vol dedicar a fer boxa i el David diu que sí, que potser és per l'única cosa que serveix.

Pel carrer la Rut li explica a la Remei que ella i el Jordi han de trobar-se amb l'arquitecte i li pregunta com li van les coses, que no la veu per la parada. La Remei li explica que fa de cangur perquè el Ramon no se'n surt tot sol, que ara la necessita a casa, encara que a ella li agrada més la parada. Llavors, la Remei, volent canviar de tema la bessa: no hauria dit mai que ella i el Jordi durarien tan. Després que el Jordi la pegués i tot. Ella l'hauria enviat a la merda. A la Rut sembla que li sap greu. La Remei se n'adona.

La Iolanda va a veure l'Adrià i li obre la porta la Teresa. La noia porta un regal i l'Adrià, parat, pregunta si és el seu aniversari. La Iolanda contesta que li fa perquè li ve de gust, per celebrar el primer sou. Són unes sabatilles i l'Adrià li dóna les gràcies i li diu que no ho havia de fer, que no li sobren pas els quartos. La noia respon que a ell tampoc i l'home ho aprofita per rondinar una mica més sobre el tema.
L'Adrià va a desar les sabatilles, moment que aprofita la Teresa per convidar la Iolanda a café i per disculpar-se pel seu comportament de l'altre dia. La Iolanda diu que ella tampoc no va estar bé i queden amigues.

La Marta arriba al bar per veure al David, però no hi és. El Pèris ho aprofita per mirar de convencer a la noia que s'han equivocat separant-se. Aleshores arriba el David, que la saluda amablement i li pregunta com és que ha vingut. La Marta fa una mica de volta abans de treure el tema que l'ha portada al bar, però al final el deixa anar: ha parlat amb la Núria i li ha explicat això de la boxa. El David li diu que sí, que ja ha començat a entrenar-se. La Marta no ho entén i el David contesta que qui ho ha d'entendre és ell. La Marta li vol fer veure que els boxejadors acaben tots una mica malament, però el David li para els peus. Abans ella li retreia que no s'il·lusionava per a res i ara que hi ha alguna cosa que li agrada vol que no ho faci.... La noia li diu que no li ha de demostrar res i ell li contesta que no ho fa pas per a ella i una mica alterat li diu que no sap perquè s'interessa tant si han tallat i que passi d'ell d'una vegada. Ella reacciona un pèl dura i li diu que sí, que passa.

El Huari li diu a la Teresa, que ja té el menjar fet, que se'n van al restaurant a celebrar que el taller comença a funcionar. En aquest moment truquen a la porta i és l'Ahmed que ve a demanar al Huari que li torni els diners que li deu.

A la Lola no li ha agradat gaire la pel·lícula. El Francisco li pregunta on vol anar a supar i enceta una conversa molt romántica sobre les morenes. La pobreta Lola no sembla gaire contenta.

L'arquitecte fa una proposta de reforma al Jordi i a la Rut que calcula que costarà uns quaranta milions de pessetes. La Rut està entussiasmada i el Jordi, a pesar del que ha dit al seu pare, no gosa, finalment, dir que no.

La Remei demana disculpes al Ramon per haver-li cremat la camisa. També li diu que ja sap que la Pilar tindrà l'alta la setmana vinent i que suposa que ella tornarà a la parada. El Ramon li diu que acaba d'agafar a la Gemma. A ella la necesita a casa, i no només per cuidar la Desi. Ella mostra una gospira d'il·lusió. Però ell li apaga de seguida dient-li que també haurà d'ajudar a la Pilar a vestir-se, anar al lavabo... La Remei es veu dolguda i no gaire disposada a fer aquesta feina. Però el Ramon l'ensabona dient que un dia aniran al cine tots dos junts i l'abraça per darrera. La Remei sembla conformar-se.



Antaviana

Setmana 72
Capítol 354 · Capítol 355 · Capítol 356 · Capítol 358 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici