TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 354
del dilluns dia 22/04/2002

.. Despatx.- Tot és a les fosques i en Guillem s'està passejant com un lleó engabiat, s'afluixa la corbata, sembla que li fa mal l'estómac, se serveix un got de whisky, es torna a afluixar la corbata i truca a la Joana. Només li pot deixar el missatge que necessita parlar amb ella.

Casa Carme.- En ple esmorzar amb l'Adrià i en Narcís, a la Carme li porten una carta certificada, és una citació judicial. Després de trucar al seu advocat (de nom, Ignasi Garcia) deixa dit al seu pare i al noi que no es moguin de casa mentre ella va a fer unes gestions a l'hospital (de fet, se'n va a l'advocat).

Bar Peris.- La Regina i la Paquita també estan esmorzant tot parlant d'en Ferran. En Fede i en Marcel entren directes a la barra i es meravellen de la força amb que en David aixeca una caixa de cerveses i d'aquí que en Peris fill els hi expliqui que va al gimnàs.
Quan el noi no els sent, en Marcel li diu a en Fede que la Cinta està amb en Guillem.

Pis Cinta.- Ara és la Cinta la que està nerviosa, allà té en Guillem que hi ha anat per parlar dels seus problemes però ella només és capaç de pensar amb en Marcel, de que li dirà al Peris, etc. etc. En Guillem s'encomana dels nervis d'ella i acaba fotent un crit. De fet, acaben cridant tots dos. Segons després, més tranquils, en Guillem li diu que l'Andreu ha decidit marxar del despatx perquè està com boig amb això de la Carme. Tots dos es prometen que l'escridassada anterior no tornarà a passar.

Bar Peris.- L'Adrià vol entrar a prendre un tallat davant l'angúnia que li fa a en Narcís el fet d'haver sortit de casa quan ho tenien expressament prohibit. O sigui que el noi li dona pressa per anar a comprar allò que han sortit a comprar i que sembla és un regal per la Carme.

Casa Regina.- La Paquita té por que en Ferran s'adoni que aquella no és la Regina i la Lurdes està nerviosa de les ganes que té de veure'l. El Ferran truca i així que veu la suposada Regina li fa un petó a la mà i després d'intercanviar coses d'aquelles de: què bé que estàs, etc. etc., s'asseuen al sofà.
Aleshores la Paquita sent com en Ferran li diu que ha vingut per la carta que ella li va escriure i que, a més, no té pressa per tornar-se'n.

Despatx.- L'Andreu li passa uns papers a en Guillem. És la paperassa legal per tal que en Guillem li compri la part del negoci a l'Andreu. En Guillem prova de nou que el seu soci recapaciti però l'Andreu li deixa clar que ja hem compartit prou coses.
Quan l'Andreu és fora, truca la Joana i queden per veure's.

Pis Marcel.- La Cinta hi entra amb cara compungida i ja veu que el seu ex-gendre no li posarà les coses fàcils. En Marcel se la mira molt seriós i sense fer cap intent per ajudar-la. La dona comença a parlar sense saber massa què dir, vol dir-li que ho entengui, que ja li dirà al Peris, que............en Marcel la talla i li diu que ell no pensa dir-li res al Peris i que ho farà per ell, no pas per ella.
Aleshores sí, aleshores en Marcel li retreu que ella es posés com es va posar amb el tema de l'Esther quan mai hi havia hagut infidelitat.

Casa Regina.- La Regina i en Ferran encara estan asseguts de costadet mentre ell li va explicant lo bé que li han anat els negocis per allà baix.
La Paquita que està que treu foc pels queixals els interromp per dir que la senyora necessita descansar.
En Ferran promet tornar demà mateix i quan la Paqui li diu a la Regina que en Ferran no s'empassarà la suplantació massa temps més i que tindran un problema, la Regina li diu que no, que en Ferran serà la seva salvació (la de totes dues).

Bar Peris.- En Marcel passa pel bar a veure com està en Peris i a fer una mica de pinya masculina. El noi li diu al Peris que hauria de sortir del bar de tant en tant i davant les seves excuses, li diu que podrien sortir a fer uns tocs de pilota (jo he suposat que volien dir a jugar a futbol) i que segur que s'apuntaria algú més. Com que per allà també hi havia en Quim, diu que s'apunta; en David també diu que sí i en Marcel promet dir-li a en Fede que segur que també s'hi avindrà. Al final, aconsegueix arrencar-li un somriure al bon home d'en Peris.

Casa Carme.- En Narcís i l'Adrià ja són altre cop allà quan arriba la Carme. L'home i el noi li assenyalen un paquet enorme i li diuen que és un regal per ella. La Carme, que no està massa de bon humor, l'obre: és una bicicleta. La pobra es queda que no sap què dir i pregunta què n'ha de fer ella d'una bici i com pot ser que hagin sortit a comprar-la si els hi havia dit que no es moguessin. L'Adrià li explica que el regal és per fer-se perdonar lo de l'Ana Maria però la Carme es desespera i li diu a son pare que així no poden continuar.

Carrer.- En Guillem aconsegueix que la Joana li digui que ha estat ella qui ha enviat el fax. La dona s'ensorra i diu que necessita que l'Andreu ho sàpiga tot. En Guillem l'abraça.




tplana

Setmana 72
Capítol 355 · Capítol 356 · Capítol 357 · Capítol 358 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici