TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 283
del dimecres dia 09 de gener del 2002

.. El capítol d'avui comença al Peris. Allà la Lola i la Cecília parlen d'homes i de l'obra de teatre que han d'estrenar ben aviat.
En una taula seuen el Jordi i el seu pare. El Jaume li recrimina que surti amb una noia que podria ser la seva filla. El Jordi intenta defensar- se, però son pare el talla dient-li que a ell no el podrà convèncer pas.
Quan el Jaume surt per la porta del bar entra l'Adrià i aquest es troba amb la Clara. Aquesta li explica l'episodi amb la Iolanda, però ell es fa el desentès i diu que el que vol es prendre's un tallat.

El Narcís s'està al llit fent dibuixos guarrets inspirats en la Iolanda. Entra l'avia i li talla el rotllo.
A casa també hi és el Quim que ha vingut a veure el Huari i el peu del Huari. Parlen de l'Empar i el Max i el Huari aprofita per dir-li que va veure l'Adrià remenant contenidors d'escombraries.

El Fede està assajant el paper de Cyrano però no hi ha manera, no se li acaba de quedar. Però l'Alba li dona la rèplica i comencen a assajar plegats. Aquest moment l'aprofita la Cecília per agafar una camera de vídeo i, reconvertida en Cecília B. De Mille, gravar-los per la posteritat.

Al Peris el Jordi i la Rut estan prenent alguna cosa. Ella vol anar a un concert que fan aquella nit, però el Jordi està cansat i també amoïnat, doncs sembla que els negocis no acaben d'anar bé.
El Peris li diu a la Cinta que se'n ha d'anar a veure el gestor. Això ho aprofita el cavaller Dom Guillem per fer un altre acostament vers la Cinta, aquesta vegada amb l'excusa de que ella li llegeixi un obra de teatre que ha escrit.
L'Adrià, que també rondava pel bar surt i ensopega amb el Quim, que li demana si te un moment, i l'Adrià li diu que no, que no en te cap de moment.

El metge ha anat a veure el Huari. Sembla que aquest cop la lesió es recupera favorablement. D'aquí a dues setmanes podrà tornar a treballar. Però el futbol, això s'haurà d'estudiar amb calma. Aquest diagnòstic deixa el Huari molt preocupat.



L'Adrià i la Iolanda estan al carrer xerrant mentre recullen material dels contenidors. L'Adrià li retreu que no li digués res de que havia anat la Clara a veure'l i que la fes fora de casa. Ella s'excusa però l'Adrià no està per històries.
Tota aquesta escena és contemplada pel Quim.

La Cecília que exerceix de l'avia de l'artista ha anat als estudis de televisió a veure la Sílvia amb la cinta de vídeo que va enregistrar quan el Fede i l'Alba assajaven el Cyrano. La Sílvia, però, no sembla tenir gaire interès en veure la cinta fins que no s'assabenta que també hi surt el Fede. L'agafa i diu que ja trobarà una estona per mirar-se-la.

El Huari i la Montse parlen de la visita del metge i del diagnòstic que ha fet. De sobte se sent soroll al lavabo i surt el Narcís amb el bloc de dibuix a les mans. La Montse li pregunta que feia tanta estona al lavabo. Quan el noi se'n va a l'habitació el Huari li diu que segurament estava "pensando en chicas".

Al Peris la Cinta li explica a la Paquita el fet que el Guillem li ha deixat l'obra de teatre per llegir. L'obra tracta d'un home que s'enamora de la dona del seu millor amic. La Paquita li diu que s'està ficant en un merder.

El Quim entra la despatx on treballa la Clara i li diu que ha vist l'Adrià recollint ferralla dels contenidors. La Clara, astorada, fa cara de no acabar- s'ho de creure, però marxa del despatx amb el Quim.

Finalment, la Clara enxampa l'Adrià remenant escombraries i li pregunta per què ho fa, per què no els ha demanat ajuda a la Carme o a ella. Però també li diu que ara s'ha acabat i se'l emporta cap a casa.







Massagran

Setmana 57
Capítol 281 ·
Capítol 282 · Capítol 284 · Capítol 285 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici