TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 351
del dimecres dia 17/04/2002

.. El Marcel, la Mari i la iaia estan sopant. Intenten seguir el joc però comencen a ficar la pota: que si el Toni és a Madrid -però, no estava a Saragossa?-, que si el Marcel és el Marcel i el Santi és un amic, que si els hi van robar les fotos del casament...
Finalment surten del pas com poden, i quan la Mari vol fer dormir amb ella la iaia, el Marcel, que està molt ficat en el joc diu que no cal, que el llit individual es força comode per ella. La Mari obre els ulls esverada.

La Clara i l'Adrià estan veient la tele. Ell diu que la programació és una merda. Veritats com a punys. Truquen el telèfon: és el Dani i la Clara es posa melosa. No es poden veure, doncs ella no pot deixar son pare sol i la Carme ja te prous problemes. Quan penja, l'Adrià li pregunta quins problemes té la Carme i la Clara fa l'avió. Ell vol treure el gos, però ella li fa fer memòria que ja l'ha tret abans de sopar.

La Teresa es preocupa pel Huari i per l'Isaac. La Montse opina que la seva mare està una mica pesadeta. Però la Teresa no veu clar deixar el nen per a fer comèdia. Arriba el Huari. Ve tard perquè havia d'acabar una moto. Està satisfet de com treballa la Iolanda, amb les motos vull dir. Però la Teresa aprofita per ficar-hi cullerada i diu que aquesta noia no la vol veure ni en pintura. En pintura no, però en persona si, perquè el Huari l'ha convidada a dinar.

El Marcel i la Mari es fiquen junts al llit. Junts però no barrejats. El Marcel, però s'ho esta passant de conya i no para de llençar indirectes. Com que no poden dormir comencen a saltar sobre el llit per a que la iaia pensi que hi ha focs d'artifici. Es que són com nens...

La Carme a passat a veure son pare. Aquest li pregunta pels problemes de l'hospital. La Carme, recuperada l'ona, li contesta que no te importància. L'Adrià diu que estaria descansat si la Clara marxés amb el Dani i ella amb l'Andreu. La Carme posa cara de circumstàncies.

Al taller, el Huari li diu a la Iolanda que està molt content amb ella i que com li està motl agraït la convida a casa a dinar. Ella no es mostra gaire contenta perquè ja sap com se les gasta la Teresa i a més es molesta perquè no li ha consultat abans.

Mentre la Mari prepara les farinetes, l'àvia es queda amb la falsa Desi. De sobte sembla que s'ha fet queque, que diria la Moliner, i la iaia està decidida a canviar-la. Entre la Mari i el Marcel inenten disuadir-la, però no hi ha manera. Obre el bolque i... sorpresa! "Pero si tiene pisha". La Mari i el Marcel comencen a donar explicacions rocambolesques: sempre ha sigut un nen; Desi és Desiderio, però en català, i utilitzaven la forma femenina perquè sempre parlen de la criatura. Penseu que no cola? Doncs si, cola.

La Clara ha anat a ca la Carme. Aquesta ja té advocat, encara que només hi ha parlat per telèfon. Vol convèncer la Clara perquè vagi a Cardiff a veure el Dani, però aquesta no ho veu clar deixar el pare sol. Però la Carme és insistent i li proposa buscar algú que el pugui cuidar mentres. La Clara estar d'acord, i si troben algú, comprarà el bitllet d'avió.

La Iolanda i el Huari arriben a casa a dinar. Hi ha llenties. La Teresa, dona de trajectòria vital molt coherent, comença a llençar dards contra la noia. Però la Iolanda, que ha viscut el temps de la fam i al carrer, també és guerrera i li planta cara: està empenedida de les coses que ha fet al seu passat, i no les oblida. I no les pot oblidar perquè sempre hi ha algú com la Teresa que s'encarrega de passar-li pels nassos. Agafa la jaqueta i se'n va. Llàstima, de segon hi havia conill amb bolets. La Montse sentència: mama, aquesta vegada t'has passat.

La Clara ha trobat qui cuidi l'Adrià i la portat a casa de sa germana. Es tracta de l'Ana Mari, la noia que havia tingut cura de la Regina, la de veritat, l'autèntica. L'Adrià es queixa perquè li haurà de parlar en castellà i es tanca a l'habitació. La Carme li demana paciència a la noia.

L'àvia de la Mari està netejant i trastejant per la casa. Obre un calaix i troba una foto del Marcel i la Laura en actitud carinyosa. La bona dona crida a la Mari i li ensenya la foto. Ella li diu que és l'antiga nòvia del Marcel i l'àvia li pregunta si no te po de que ell torni amb ella. Però la Mari li contesta que està morta que es va matar amb el cotxe amb el Santi i es posa o plorar. Truquen al telèfon i es el Toni, que "truca des de Granada". Tenen una conversa banal però molt sentimental. Quan penja truquen a la porta i és el Fede. Aquest, malgrat les ganyotes que li fa el Marcel, acaba ficant la pota i quan veu l'Isaac pregunta d'on ha sortit aquell nen.


Massagran

Setmana 71
Capítol 349 · Capítol 350 · Capítol 352 · Capítol 353

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici