TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 349
del dilluns dia 15/04/2002

.. A la parada, la Lola es lamenta que l'orquídia s'està pansint i la Isabeleta li diu que no s'amoïni perquè el Franciscu ja n'hi enviarà una altra. La Lola li contesta que no saben qui envia les flors però fa una mica més de bona cara al Franciscu quan ell hi va a comprar.
L'Isabeleta, la Bíblia no deu prohibir fer el paper de Celestina, fa de manera que el Franciscu convidi la Lola al cinema però ella posa una excusa i ho deixa per a un altre moment.
L'Anna Maria, excriada de la Regina, atura la Paquita al mercat, ella feia com si no l'hagués vista, i li pregunta per l'estat de salut de la Regina. La Paquita "toreja" la situació com pot i li assegura que si sap d'alguna feina li farà saber.

El Ramon, a la parada, no fa cas a la Remei que xerra pels descosits. Ella li retreu "allò que va passar l'altre dia" com si fos un passaport per entrar al país del "Ramon-persona" però ell li deixa ben clar que a la parada la Remei és una dependenta i punt.

La Teresa no veu amb bons ulls que la Iolanda treballi al taller i intenta que la Montse li faci costat. La perruquera diu que la gent canvia i que el Huari necessita algú que l'ajudi i la Iolanda pot ser tan bona com qualsevol altre. La Teresa intenta un segon atac directe al Huari però ell li diu que està plena de prejudicis i que, de moment, la Iolanda fa força bé la feina. Fins se n'encarregarà de la netja, li diu. I això ja és més del que la Teresa pot pair.
El tercer atac frontal ja és amb la mateixa Iolanda a qui retreu que es va portar molt malament amb l'Adrià, Ella intenta defensar-se però la Teresa, ofesa, recull els seus trastes de neteja i la deixa amb la paraula a la boca.

Al Peris, la Marta i el David tornen a discutir. Ell li retreu que no li fa ni cas a ell, ni a la moto que li va regalar. El Peris, home savi en relacions de parella, li diu "Si no vigiles fotrà el camp, com la teva mare". Tot i que el David li diu que no compari les dues situacions i que la Cinta no tornarà, el Peris continua pensant que la seva dona qualsevol dia entrarà per la porta del bar com si res hagués passat. El David abandona la conversa mossegant-se la llengua per tal de no dir el què sap sobre el "manso" de la Cinta.

La Remei li endossa al Miquel la culpa del trencament de la seva relació i, a la vegada, li carrega el mort de desfer-se de tot el que han comprat junts pel seu pis. Al cap i a la fi ha sigut ell qui va parlar de deixar-ho, no?

La Roser renya al Ramon perquè té la "seva amiga" a casa de la Pilar i li diu que a ella no li faria cap gràcia. El Ramon diu que ell sol no es pot fer càrrec de la Desi i la parada i que la Remei no fa altra cosa que de "cangur".

La Marta, força desanimada, va a veure la seva mare i la Paquita li diu que ha d'acabar amb aquesta situació d'una vegada. La Marta creu que no li pot fer això al David en aquests moments després de com ell la va ajudar quan el necessitava.

Quan la Mari arriba de treballar, el seu company de pis li dóna una bona notícia: ha trucat la seva àvia i diu que vol conèixer la seva família. La iaiona, demà, serà a Sant Andreu. Glups!

Després de tancar la parada i abans de sopar, la Remei que no acaba mai l'energia, està "dale que te pego" amb qualsevol cosa que li passa pel cap. El Ramon dubta en marxar del menjador o fer-la callar. Tria la segona opció i li tapa la boca amb la seva al sofà.

El David va a buscar la Marta al Pub a l'hora de plegar i el Fede deixa que siguin ells qui tanquin. El Peris petit intenta apropar-se a la Marta i li insinua el mateix joc que ja havien practicat a l'empresa d'ell. La Marta el refusa i llavors el David agafa el toro per les banyes i li diu tot allò que ella no s'atreveix a verbalitzar: "Per què no em dius que em vols deixar?" "Estàs amb mi per pena, per compassió" La Marta insinua un tímid: "Vols que ho deixem?" "I tu no?", replica el David. Davant el mutisme d'ella, el David perd els estreps i s'acomiada amb un "Mira, a la merda, ja en tinc prou de fer el capullo!"

La Remei també se n'adona que està fent el mateix que el David quan el Ramon que no es vol anar a dutxar després de la "sucada" -marrano que es un- tampoc vol compartir el seu llit amb ella i l'envia a l'habitació dels convidats perquè tingui cura de la Desi. La Remei, que se sent pitjor que un mocador de paper, necessita un ídem per a eixugar-se les llàgrimes.








Casablanca

Setmana 71
Capítol 350 · Capítol 351 · Capítol 352 · Capítol 353

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici