TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 352
del dijous dia 18/04/2002

.. EMBOLIC MARI. L'avia de la Mari marxa avui. El Marcel agraeix al Fede que hagi participat a l'embolic fent-li creure a la dona que era el padrí del Desiderio i que va ell va imposar aquest nom per la criatura perquè era el del seu pare, bomber, mort en acte de servei. Marcel a més, ha quedat amb l'Asun just després que marxi la Caridad.

Mari
per altra banda, torna l'Isaac a la Montse però li demana per l'estiu, perquè la seva avia amenaça amb tornar per l'agost i així poder estar també amb el Toni.

EMPAR. Les coses sembles complicades per l'Empar a qui ja li van obrir un expedient per una altra bufetada que va donar. El Max recolza a l'Arnau i això fa que la resolució del cas sigui més complicada.

Així li fa saber al Quim a qui demana que parli amb el seu fill per fer-lo entendre que si diu la veritat potser el seu "càstig" sigui menor.
Quim parla amb el seu fill i tot i que el nano continua dient que l'Empar va pegar sense motiu a l'Arnau, sembla que les paraules del Quim "calan hondo" en ell. Tots dos marxen a sopar però sense que el Max li asseguri que quan el comitè escolar el cridi a declarar, expliqui realment el que va passar.

ELS PERIS. Cinta visita el bar i parla amb el David que es mostra fred i distant. Quan la seva mare marxa, el Peris li clava una bronca al seu fill per tractar-la així. D'aquesta manera mai tornarà, l'insinua el Peris.

David
marxa al gimnàs per desfogar-se i fa d'esparring. De mica en mica es va prenent la cosa com una baralla de debò fins que el Tato (el boxejador) li dona un "derechazo" que fa caure al David a terra davant la mirada de l'entrenador que li diu que s'ho anava buscant. Després, l'entrenador visita al David al bar i li proposa que es comenci a entrenar com a boxejador. Ell s'ho repensarà.

Per altra banda, Cinta ha quedat amb el Guillem per sopar quan arriba al pis el Peris, en principi només per disculpar el comportament del fill. Però troba una llàntia espatllada i es queda per arreglar-la davant la desesperació de la Cinta que veu com de mica en mica passa el temps i el seu marit no marxa. Guillem truca desesperat i la Cinta fa fora al Peris posant-li com excusa que havia quedat per sopar amb una companya de l'escola.

Quan la Cinta es troba amb el Guillem, es comencen a acariciar les mans i la cara en el precís moment que entren l'Asun i el Marcel que veu tota l'escena. Cinta es queda muda, congelada...

ANDREU - JOANA. Joana parla amb el Guillem a La Fusteria. Està amoïnada per la Carme. No vol que li passi res. Guillem tracta de calmar-la agafant-li de la mà. Joana el refusa més que res per si algú els veiés. Guillem respon dient que no passa res, "som amics, no?"

Joana acaba anant-se i visita a l'Andreu.
Porta una ampolla de vi, ella vol celebrar que és l'aniversari del dia que es van conèixer. Tots dos comencen a parlar i a recordar vells temps. Fan un petit sopar i tot al despatx i després que s'han begut tot el vi, ella s'apropa a ell amb intenció de besar-lo i despullar-lo. Però l'Andreu l'atura els peus i la fa fora.

Poc després, al despatx, l'Andreu rep un fax. L'agafa i el llegeix. El text diu: "La Joana t'ha enganyat amb el Guillem".








Channing

Setmana 71
Capítol 349 · Capítol 350 · Capítol 351 · Capítol 353

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici