TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 353
del divendres dia 19/04/2002

.. ADRIÀ vs ANA MARI. Una de les feines de l'Ana Mari és fer-li l'esmorzar a l'Adrià. Mentre el prepara canta en la cuina i quan li vol donar, l'Adrià es nega a prendre's res. Posa excuses i s'emprenya amb la noia. Ella l'obliga a prendre's la pastilla i ell rondina però al final se la pren.
Quan arriba la Carme, la noia li explica tot el que ha passat i marxa al mercat per comprar el que vol l'Adrià per esmorzar. L'avi se'n fot de la noia i li diu a la seva filla que l'ha fet creure que s'ha pres la pastilla. Adrià se la treu de la boca i li ensenya a la Carme. Naturalment, aquesta s'emprenya i l'obliga a empassar-se-la del tot.

Més tard, l'Adrià és al taller de memòria. La monitora fa una sèrie de preguntes prèvies. Adrià menteix quan ella vol saber què ha esmorzat. Li dóna una contestació al atzar per fer veure que se'n recorda. Després, la monitora proposa un exercici d'agilitat mental. Es tracta de fer una sèrie de moviments ordenats. Quan tothom comença, l'Adrià es riu d'un avi que no ho fa bé. Quan li criden l'atenció, ell s'afegeix amb la resta a fer l'exercici, però se n'adona que tampoc recorda quina era la sèrie proposada i es queda molt ensopit i frustat, tant que decideix abandonar el taller.
Fora l'espera l'Ana Mari. Quan intenta donar-li un cop de mà perquè es cordi la jaqueta, ell emprenyat, l'aixeca el bastó amb la intenció de colpejar-la. Però se n'adona del que volia fer i s'avergonyeix quan s'assabenta que hi ha gent mirant-lo.

Al arribar la Carme al pis per la nit, l'Ana Mari plega de la feina després d'explicar-li el motiu. Això provoca una discussió pare-filla. Ell vol fer la seva, ella intenta fer-li veure que no pot ser, fins que la Carme li fa veure que si no es vol deixar cuidar per les filles l'hauran d'ingressar en un geriàtric.

LURDES vs PAQUITA. Mentre l'Ana Mari compra al mercat, apareix la Lurdes. La noia la saluda amablement i sorpresa li diu que la troba molt bé. Lurdes que no sap qui és, li segueix la corrent però en castellà, fet que deixa perplexa a l'Ana Mari.
Poc després arriba a la parada de la Lola la Paquita i la Isabeleta li comenta que la Regina no ha reconegut a l'Ana Mari.

Quan arriba al pis, la Paquita li demana explicacions a la Lurdes però ella l'assegura que ho ha fet molt bé, que li ha parlat en català i que l'Ana Mari no se n'adonat de res. Paquita s'ho empassa, quan sona el timbre de la porta. Va a obrir i es presenta un home que diu ser Ferran Rosselló demanant per la Regina. La Paquita se'l treu de sobre dient que està al llit descansant. Ferran marxa amb la idea de tornar un altre dia.
Quan se'n va, apareix la Lurdes i quan sap qui era l'home es posa nerviosa pensant només en què ha d'anar a la perruqueria. Paquita no es pot creure que estigui passant tot això.

FEDE vs SILVIA. Avui és el dia quan el Fede té la reunió amb la Sílvia i una productora del Vides. L'obliguen a no canviar res del guió de l'Alba. Quan la guionista i ell es queden sols, Fede la posa a parir i Sílvia, farta, amenaça amb matar a l'Alba si continua canviat els guions.

Al vespre, tornen a quedar a La Fusteria. Fede li demana perdó pel comportament del matí i li explica el motiu real pel qual no vol que l'Alba mori en la sèrie. Si deixa de treballar, la Tona se l'emportarà i ell no vol. Sílvia es queda una mica sorpresa per aquesta tendresa que el Fede mostra respecte a la seva filla, però li acaba dient que ella no pot fer res si ell té problemes amb la Tona.

RAMON. Roser parla amb el de les olives. El Jaume ja es troba millor i es pot encarregar de la Desi. Ramon li diu que prefereix que continuï la Remei. La farmacèutica no ho veu clar però ho deixa córrer davant l'actitud del Ramon.

Més tard, la Lola li explica aquesta conversa a la Remei que no sap res perquè el Ramon no li ha dit. A més la Lola li diu que es nota que s'ha embolicat amb el Ramon, a la qual cosa Remei li diu que pot fer el que vulgui perquè ja no està amb el Miquel. Lola ho deixa estar.

A la nit, la Remei recull les seves coses i endreça les de la Desi. Li explica al Ramon que ha posat la rentadora i ha doblegat roba. Ramon passa d'ella olímpicament. Quan ella diu que se'n va perquè la Roser se'n farà càrrec de la Desi, Ramon deixa de llegir el diari i li diu que la necessita a ella.
A la Remei li cau la baba i quan pensa que ell seguirà dient-li coses maques, Ramon li pregunta si ha fet el sopar després d'endreçar tota la roba de la Desi. Ella es queda decebuda.

ANDREU. L'advocat intenta descobrir qui va enviar el fax. Així arriba a saber que el van enviar des d'una copisteria, però fins a la tarda no pot parlar amb els empleats d'aquest torn per saber alguna cosa més. El que fa després és parlar amb la Joana que nega rotundament que el que diu l'anònim sigui cert, li promet que mai s'ha embolicat amb el Guillem.

Més tard truca al Guillem. Aquest parlava amb la Carme que no veia massa interessat a l'advocat que li va recomanar en el cas. Carme torna a demanar-li que se'n carregui ell però Guillem no pot perquè és amic de l'Andreu.

Guillem va al despatx i l'Andreu li pregunta si el que diu l'anònim és cert. Guillem sense dubtar li confirma. Va estar només un cop amb ella tot i que la Joana mai ha deixar d'estimar-lo (a l'Andreu). La mirada de l'Andreu s'omple d'odi i li dóna un cop de puny a l'estómac. Guillem cau a terra i l'Andreu ja li diu que no pensa seguir treballant amb ell.


Channing

Setmana 71
Capítol 349 · Capítol 350 · Capítol 351 · Capítol 352

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici