TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 325
del divendres dia 08/03/2002

.. Quan el Guillem arriba al despatx es troba amb l'Andreu. Guillem li explica que es va trobar amb la Carme mentre ell era fora i que van parlar de la mort del Biel. Després li comenta que ho ha deixat córrer amb la Cinta.

Clara li explica a l'Adrià que marxa a París per veure al Dani. L'avi es compadeix del Max de qui comença a dir que sempre va amunt i avall, que no es troba bé i que si diu el contrari és perquè no vol donar problemes. A més, acusa a la Clara de ser una egoista, de només voler pensar en ella, que no es preocupa per ningú, ni pel Max ni per la Carme que ara passa uns dies molt fotuts.

Al bar, David treu el tema del Santos i el Peris i el Francisco el recorden.
Mentrestant, la Cinta sembla molt distreta. El David deixa als homes i marxa amb ella. Està passant-lo malament amb la Marta i la seva mare li aconsella que estigui per ella, que se la cuidi.
En una taula del bar, esmorzen el Max i el Quim. Quan arriba l'Empar, li dóna els bitllets per al viatge a Egipte. El noi s'ho pren malament i ja diu que no els acompanyarà. Max marxa, i el Quim s'emprenya amb ella perquè volia haver-li comentat al Max això abans.

Huari li demana perdó a la Teresa. Vol que torni al taller, però ella li diu que no. Mentre parlen, Huari remena els calaixos del moble fins trobar una pomada que s'aplica al turmell. Teresa l'enxampa i amoïnada, li recomana al seu gendre que truqui al metge, però ell no vol saber res de metges: vol jugar a futbol i no està disposat a qui li espatllin. Però al final es deixa convèncer per la Teresa i el visita la Carme que li recomana fer repòs i no forçar la cama. Però en Huari no fa cas.
Ell marxa i la Teresa es queda amb la metgessa. Li pregunta pel seu pare i després per l'Andreu, però la Carme evita parlar d'ell.

David es presenta al Caprabo. Vol quedar amb ella sigui com sigui, fins i tot, faria campana al magatzem, però Marta comença a posar-li excuses: que si té que estudiar, que després la feina a La Fusteria..., fins i tot li diu que li vindrà la regla. David marxa fotut.

Andreu es presenta al pis de la Carme. La vol veure després d'arribar de Mallorca. Però amb qui es troba és amb l'Adrià que li canta les quaranta. Li clava una bronca que deixa parat al advocat. Adrià fins i tot li diu que deixi en pau a la seva filla i que no li faci mal.

Campanya a la xarxa per salvar la dona nigeriana condemnada a morir lapidada  - SIGNA LA CARTA

Clara es troba amb el Max abans de marxar. Intenta parlar amb ell sobre el viatge, però el noi diu que faci el que vulgui. Si vol marxar, que marxi; si vol veure al seu noviu, que el vegi, que ell es troba bé. Clara no es queda satisfeta, pensa que no li diu la veritat i el presiona perquè parli amb sinceritat. Però en aquest moment arriba l'Arnau, i tots dos marxen.

David ha portat al bar al Santos. El Peris elogia la seva trajectòria com a boxejador i recorda vells temps. Quan es queden sols, el Santos li diu al David que canviaria tots aquells moments de glòria per poder caminar de nou. David també acaba explicant-li els seus problemes amb la Marta i amb la merda de feina que té. Fins i tot, l'insinua que voldria dedicar-s'hi a la boxa. Santos l'acaba aconsellant que tot depèn d'ell mateix.

A La Fusteria, l'Àlex "tontea" amb la Marta davant la mirada socarrona del Fede que se'n fot.
Després arriba la Clara que ha quedat amb la Carme. Li pregunta què li passa i la Carme li diu que res. Amb aquesta resposta, la Clara ja es queda tranquil·la i pot marxar a Paris no sense parlar meravelles del seu amor. Això sí, la cara de la Carme ho deia tot, però la Clara ni se n'adona.

Al pis del Quim, Max li explica que el control que havia de fer a classe l'ha sortit malament. Després el nano es queixa que la Clara passa d'ell i que vol tornar a viure amb ell.
Sona el timbre. Max obre i entra l'Empar. El noi marxa a la seva habitació. Quim i Empar no s'arreglen, més aviat al contrari. Ella li retreu moltes coses que ell no ha fet per poder salvar la relació. Sempre ha posat com a excusa la presència del Max i mai li ha dit que l'estima. Ella està enamorada d'ell però no vol esperar-lo més. Empar marxa del pis dient-li adéu per sempre...

Poc després que la Carme arriba al seu pis, l'Adrià li explica que l'Andreu la va anar a veure però que ell es va encarregar d'engegar-lo perquè no la tornés a molestar més. Carme no pot permetre que l'Andreu es carregui amb les culpes d'una situació que ella ha provocat i el truca, quedant en el despatx.

Quan la Carme arriba al despatx i parla amb l'Andreu, ell li diu que està boig per ella i comença a besar-la, però la Carme l'atura. "Vull dir-te una cosa...", diu ella amb veu tremolosa.... Ell la mira i ella acaba la frase..., "T'estimo!", i reprenent els petons i les abraçades, Carme decideix callar el secret que podria haver-los separat.




Channing

Setmana 65
Capítol 321 · Capítol 322 · Capítol 323 · Capítol 324 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici