TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 343
del divendres dia 05/04/2002

.. Despatx.- La Cinta ha anat a veure en Guillem per explicar-li lo horrorós que ha estat tot, inclosa la nit que ha passat sense poder dormir. Ell li diu que l'anirà a veure quan plegui però la Cinta no està per visites i menys per aquest tipus de visites i li diu que potser més endavant.
Quan la Cinta és fora, en Guillem fa passar la Clara al seu despatx per parlar-li de lo de l'Andreu (no es veu).

Bar Peris.- La Teresa és a la barra, té en Quim al costat i en Peris és darrere el taulell. No hi ha ningú més. Aleshores la dona demana per la Cinta i per uns bolets que li va prometre, en Peris respon sorrut que la Cinta no hi és, la Teresa diu que quan la vegi que li ho digui, en Peris que diu que no sap quan la veurà, la Teresa que diu, riallera, que si no la veu ell que és el seu home..........en Peris que es gira i enfadat li pregunta si vol prendre alguna cosa o no. La dona es queda de pasta i se'n va.
Aleshores en Peris li diu al seu cunyat que són 26 anys, carai, i que encara no sap perquè se'n va. En Quim diu que de vegades són petites coses que es van acumulant i en Peris diu que li faci una llista i llestos; que ell no és un mal home, etc. Al capdavall, en Peris diu tot convençut que la Cinta tornarà.
En aquest moment entra la Cinta per començar a fer paquets i endur-se'ls. En Peris insisteix en ajudar-la intentant que sembli la cosa més natural del món. En Quim posa el cartell de "tancat" i aleshores veu en David que anava a entrar al bar però que al final no es decideix.

La Fusteria.- L'Alba s'està llegint el guió sota la mirada embobada del seu pare que li comenta a la Marta que ara ja s'ha acostumat a la nena i que vol que es quedi amb ell.
En una taula, l'assessor financer d'en Jordi li recomana fervorosament que no compri la casa, que ell tampoc està per aquests "gastos" i que inverteixi en coses millors com les que ell li porta a la cartera.
Entra en David que li comunica a la Marta que no s'ha vist en cor d'entrar al bar per veure què tal estava el seu pare; la noia insisteix perquè ho faci.

Casa Carme.- La Clara li ha comunicat que l'Andreu li ha posat una denúncia.

Pis Jordi.- En Jordi arriba a casa enmig d'un assaig de veu de la Rut, li diu que no podrà comprar la casa, que porta uns papers que demostra que hi ha altres inversions molt millors. No vegis com es posa la Lolita!.
En Jordi insisteix perquè la nena se'ls miri i ella, amb desgana i enrabiada, li dona un cop d'ull i acaba rient més feliç que un gínjol: són els papers de la casa.

Bar Peris.- La Cinta prova de totes les maneres possibles i impossibles que en Peris no l'acompanyi a portar els trastos al pis però ni en Quim la pot ajudar en aquest assumpte. En Peris ho té clar, ell hi va i si no li agrada no s'hi queda. En Quim comença a passar amb les bosses mentre en Peris va a buscar l'assecador que s'ha descuidat la Cinta. La dona es queda palplantada, sola, i sentint de fons la remor d'un bar ple de gent.
Entra la Marta de pas cap a l'acadèmia, es diuen quatre cosetes i marxa. En Peris surt amb l'assecador.

Pis Clara.- La Teresa està de canguro de l'Adrià; la dona va plegant roba i xerrant. L'Adrià vol treure el gos i tenen una picabaralla perquè la Teresa no li pensa permetre. L'home estossega i la Teresa marxa a la cuina a fer-li un got de llet amb mel que vol que es prengui de seguida.
Mentre la dona xerra des de la cuina, l'Adrià aprofita per sortir amb el gos i deixar-la sola xerrant.

Pis Jordi.- La Rut ja ha fet plans per redecorar la casa i no només redecorar-la sinó que per lo vist, ha de tirar envans, posar una banyera a l'habitació i un munt de reformes més que em porten a pensar que aquesta nena es pensa que s'ha casat amb en Bill Gates.

Casa Carme.- Ja li ha dit a la Núria lo d'en Biel. La noia es posa de part seva, lògicament, i insisteix en que va ser un accident i que ella no en té cap culpa, però el cert és que la culpa s'està menjant la Carme.

Carrer.- L'Adrià és en un banc xerrant amb el Trasto, quan apareix la Iolanda.

(Ara es fa de nit)

Feina d'en David.- Allà tenim en Santos que li explica a en David que va anar a una festa inexistent i sense pausa, li diu que un pare és molt més que un amic i que cal ajudar-lo quan ho necessita. En David (que tonto, tonto,no és) ja veu que la Marta ha parlat amb en Santos. L'home segueix parlant i li diu: quan ets jove i et deixa la dona, tires; quan ets gran, no tires.
En David, però, s'acaba picant per tot el que li diu en Santos i l'home marxa, deixant un David una mica mosca perquè li hagin hagut de dir què hauria de fer.

Pis Cinta.- Hi són en Quim, en Peris i la Cinta. En Peris diu que li sembla bé.......per una temporada. És l'hora de marxar i la Cinta s'ha de quadrar perquè el seu home (o ex-home) no es quedi a desfer-li les bosses.
En Quim comença a desfilar i en Peris li demana a la Cinta si li pot fer un petó i la dona, naturalment, li diu que sí. Li fa i marxa.

Despatx.- Ara hi va la Núria a veure l'Andreu que ja d'entrada posa cara de "Òstia, una altra!", La noia li demana que retiri la denuncia, li diu que no entén que li vulgui fer tant mal quan sap perfectament que va ser un accident.
Quan més parla la Núria, més cíniques són les respostes de l'Andreu. I quan més defensa sa mare, més mala llet li puja.
Així que quan la Núria li diu que sa mare no faria mai mal a ningú, que va estar molt malalta, etc.etc. l'Andreu ja no pot més i amb una fredor digna de l'Anibal Lecter li explica a la Núria fins a quin punt la Carme va ser capaç de manipular tota la seva família con tal de fer pena i que a ell, de pena, no n'hi fa gens ni mica. La Núria no s'ho creu en absolut.

Pis Cinta.- S'ha posat un disc d'òpera i deambula pel pis. S'asseu al sofà i treu les espardenyes, després la camisa de seda que es va endur al Ritz i allà es queda, plorant i amb la camisa a les mans. Es fon la imatge i...............

Bar Peris.- En Peris també està sol assegut a la barra. Algú truca als vidres i en Peris, emprenyat, va a obrir.
Entra en David que pregunta (el més indiferent possible) com està. Son pare, després de dir-li que bé gràcies, li diu si no hauria d'estar a la feina i el noi li diu, tot entrant en direcció a la barra, que ja hi és.
A en Peris li espurnegen els ulls i es contempla el seu fill des de la porta d'entrada on sembla que s'ha quedat clavat. El noi, mentre, es posa darrere el taulell i es corda el davantal.
En Peris també hi va i quan se li acosta, en David li deixa clar que ell va al gimnàs cada dia i que no perdona. Pare i fill es fonen en una forta abraçada.





tplana

Setmana 69
Capítol 340 · Capítol 341 · Capítol 342 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici