TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 342
del dijous dia 04/04/2002

.. Carrer.- La Cinta i en Guillem són davant del pis que ha de llogar ella, esperant la comercial que no arriba. Mentrestant, la Cinta evidencia lo difícil que li resulta fer el pas.

Taller Mundial.- En Huari li ha proporcionat una moto a en David perquè li regali a la Marta.

Bar Peris.- La Núria li dona el regal a la Marta (un CD de Mompou) i quan pregunta per la seva relació, la Marta li diu que ho deixarà córrer, que només té 19 anys i que ja sembla una vella lligada per tota la vida.
La Cinta entra i li diu a en Peris que ja té pis.

Advocats.- La Clara arriba tard i, a sobre, vol parlar amb l'Andreu de lo de sa germana. L'Andreu no està per brocs i bàsicament li diu que s'ocupi dels seus assumptes i que es posi a treballar.
Quan ell és fora, es veu un paper a la impressora que la càmera enfoca molt misteriosament.

Casa Regina.- En David li diu a la Paquita que vol muntar una festa a la Marta. Conforme el noi va explicant tot el que vol fer i el regal que li ha comprat, la Paquita va posant més i més cara de circumstàncies i, quan el noi és fora, decideix sortir pitant.

Advocats.-La Clara i la Carme parlen amb en Guillem del tema i l'home els diu que no s'hi amoïnin més, que ell parlarà amb l'Andreu i que, com a mínim, se l'escoltarà.
Quan les dones són fora, va a buscar un paper al despatx del seu soci i veu el paper de la impressora; l'agafa i no l'ha acabat de llegir que truca ràpidament a l'Andreu. Només li pot deixar un missatge a la bústia de veu.

Caprabo.- La Paquita li diu a la Marta lo de la festa i la noia es posa les mans al cap. Sa mare prova de convèncer-la que tornin, que s'estimen però la Marta ja està decidida.

Pis Santos.- En David convida en Santos a la festa però l'home li diu que no hi pensa pas anar.
Quan en David marxa cap el gimnàs, en Santos regira un calaix fins que en treu una corbata.

Gimnàs.- La Cinta ha anat a dir-li al seu fill. No sentim com li diu perquè a primer pla tenim un musculitos clavant cops a un sac.
Quan la Cinta és fora, el que es dedica a clavar cops al sac és en David.

Advocats.- Quan arriba l'Andreu, en Guillem el rep amb el paper a la mà i preguntant: què és això? . És evident, allò és l'esborrany de la denúncia a la Carme. En Guillem s'emprenya, l'Andreu acaba cridant, en Guillem li diu que va ser ell qui li va dir a la Carme que no en digués res, l'Andreu al·lucina i li diu malparit i fill de puta, en Guillem que ni s'immuta i l'Andreu que diu que ja ha posat la denúncia al jutjat.

Bar Peris.- En Peris ha tancat el bar i està sol. Arriba la Cinta, li diu que ja ha parlat amb en David i que no s'ho ha pres bé (naturalment). En Peris no enten el perquè de tot plegat, no sap què fer, la Cinta que li diu que no ha de fer res, en Peris que es culpa de tot, la Cinta que diu que no que la culpable és ella, en Peris que no vull que te'n vagis i no sé què faré sense tu...............i la cosa acaba amb en Peris plorant i provant d'abraçar la Cinta que, plorant també, no es deixa abraçar.
La Cinta marxa cap a la porta de la vivenda i aleshores es presenta en Santos, tot mudat i amb un ram de flors: Que no hi havia una festa?

Caprabo.- Els companys de la Marta li han fet un pastís i un regalet pel seu cumple. Arriba en David i, amb llàgrimes als ulls, li diu lo dels seus pares.
S'abracen.



Pandora

Setmana 69
Capítol 340 · Capítol 341 · Capítol 343 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici