TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 341
del dimecres dia 03/04/2002

.. La Carme li està explicant a la Clara l'escena amb l'Andreu. La Clara s'ofereix per parlar amb el seu cap. Apareix l'Adrià i es pensa que estan parlant d'ell, però no.
La Clara se'n va i li insisteix que parlarà amb l'Andreu. La Carme es queda perquè ha de portar l'Adrià al metge. El pare està fins els nassos de tants metges.

A la farmàcia el Jaume no es troba bè. Doncs està en un lloc on pot triar i remenar per guarir-se. Però la Roser decideix prendre-li la pressió. Li diu que el Jordi ha trucat que arriben a les quatre. No s'està, però, de criticar la Rut. Pensa que fa el paper de mosqueta morta però que sap molt bè el que es porta entre mans. I quina raó té!.
El Jaume té la pressió descompensada, gens estrany tenint la família que té. La Roser insisteix que se'n vagi a casa, però ell decideix quedar-se a la rebotiga.
Entra llavors la Lurdes/Regina a comprar-se... una crema per la cara!!! Serà per no tenir-la tan dura? Doncs no, es per les arrugues. El que no diu si és per tenir-ne més o tenir-ne menys. I vol la millor, no importa que sigui cara. La Roser li comenta que no la coneixia tan coqueta.

La Clara està al despatx i arriba l'Andreu. Vol intercedir per sa germana, vol que s'aclareixin les coses, vol que la perdoni. Però l'Andreu que primer no en vol parlar, desprès li contestan amb contundència: per a ell les coses estan prou clares: la Carme va matar al seu fill. I respecte al perdó... Ja ha perdonat la Clara al Quim per haver-la denunciada? No, si tal feràs tal trobaràs...

El Quim s'escolta el Peris. La Cinta dorm a l'habitació de la Laura i ha decidit deixar-lo. El cunyat no deixa d'estar sorprès.
El David, que encara no en sap res, entra al bar i s'entaula amb la Núria. Vol fer una festa d'aniversari per la Marta. Vol que vingui ella, la Natàlia... i vol regalar- li un Vespino. El que no explica és d'on treurà els diners. La Núria no ho veu gens clar però el David diu que si, que ara estan més bè, que són feliços i menjen anissos. Algú acabarà amb la moto per barret.

Mentre el David es mostra tan segur, la Marta li explica a sa mare que ella i el David no estan bé, que estan tot el dia discutint i que han passat les vacances separats. La Paquita, perplexa, li pregunta si ja s'ha aclarat, si encara l'estima. Si que l'estima, però no vol viure amb ell, amb els mals humors i amb l'avorriment de no anar enlloc.

La conversa finalitza quan la Lurdes/Regina crida la Paquita. Apareix la Lurdes/Regina amb la cara empastifada de crema i la Paquita se'n duu un ensurt. I jo també. La Paquita li comenta que al banc li han retornat un taló. Lurdes/Regina, que veu la Paquita amoïnada, la convida a anar a dinar a la Barceloneta i desprès al bingo.

 

Al Peris el David acorda el tema de la moto amb el Huari. La tindrà per demà i costarà uns 300 euros. Això si, ho podrà pagar poc a poc.
En una taula l'Adrià li diu a la Carme que no pensa anar al taller de memòria que li han recomenat els metges; com que ell li diu que no te res...
El Narcís treu el cap per la porta i crida l'Adrià a part i li diu que com que s'ha fet un embolic amb internet li ha demanat a l'Ivan, però que encara no ha rebut res. L'Adrià li demana que així que li arribi alguna cosa, li porti a casa.

Les bingueres van al Bingo "El Cid". Allà la Paquita es comença a mosquejar per que la tracten com una clienta habitual, molt habitual, massa habitual.

Arriben a casa el Jordi i la Rut. Marraqueix els ha retornat força empalagosos. Però la Rut no afluixa, i el primer que li demana al Jordi és que truqui a la immobiliària i pregunti per la casa. El Jordi, noi obedient, ho fa.

Tornen a casa i a la Paquita i a la Lurdes/Regina el bingo no els hi ha anat gaire bè. La Paquita li reclama els diners del taló i per guanyar temps va a buscar el talonari. Quan veu les xifres dels reintegraments es queda astorada: la Lurdes/Regina s'ha pulit 6000 euros en quatre dies. La Paquita li monta un sarau a la mestressa, però aquesta li deixa ben clar que ara els diners són seus i que pensa fer amb ells el que li doni la gana.

La Clara li explica a la Carme que ha mirat de parlar amb l'Andreu però que no n'ha volgut saber res. La germana li diu que ho deixi estar, perquè qui ha de parlar i intentar resoldre la situació és ella.

El Narcís ja té la informació que li havia demanat l'Adrià i la portat a casa seva. Aquest se la llegeix... Ara ja sap quina mena de malaltia té. Desprès trenca els papers.

Al Peris truca el telèfon i l'agafa la Cinta. Quan penja, el Peris li pregunta qui trucava. Era la immobiliària. Sembla que li han trobat pis i que demà anirà a veure'l. El Peris enceta una disertació banal de com ha de ser el pis: sense humitats, amb ascensor i bona porteria... Però la Cinta l'atura i li diu que si està en bones condicions, demà mateix farà el trasllat.

La Carme ha anat a parlar amb l'Andreu. Li jura que li pensava dir, i que no li ho va confessar abans perquè quan va veure les fotos del Biel es va quedar trasblassada i bloquejada. L'Andreu, que no enten com ha pogut amagar-li la veritat tant de temps li contesta que pensa portar-la a judici, fer que l'empresonin i que la facin fora del col·legi de metges.


Massagran

Setmana 69
Capítol 340 · Capítol 342 · Capítol 343 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici