TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els dissabtes repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 s/.¼ de 6 (17.15 h.)
SETMANA 69
del 02 al 05 d'abril del 2002

Capítol 340 (dimarts 02/04/2002)
Capítol 341
(dimecres 03/04/2002)
Capítol 342
(dijous 04/04/2002)
Capítol 343
(divendres 05/04/2002)


.. L'Adrià i la seva malaltia.- No hi ha res millor per a aconseguir una cosa que la tossuderia i, en això, l'Adrià és un mestre. Aconsegueix saber què carall són els "Cossos de Lewi" gràcies al Narcís que li demana a l'Ivan que busqui informació a Internet. Ara l'Adrià ja sap fins a quin punt és greu el què li passa però no diu res a ningú del seu descobriment.
La Iolanda entra, de nou, en la vida de l'Adrià.

"Los Amantes de Teruel".- El Guillem ajuda la Cinta a trobar un pis de lloguer però no aconsegueix endur-se-la a l'hort. Aquests dies són massa durs per a la Cinta que no està per orgues sexuals.
Quan la b deixa el bar, l'home i la casa per a traslladar-se al seu nou domicili, el Peris encara no entén que coi està passant. I no m'estranya perquè les raons que li ha donat la Cinta no es poden agafar per enlloc.

La Paquita i la "Suplantadora".- La Paquita s'escandalitza quan se n'adona que la Lourdes/Regina s'ha polit un fotimé de diners en quatre dies. La Suplantadora li diu, sense embuts, que ja n'està tipa de que la renyi dia sí i dia també i que com que els diners són seus els farà servir com li doni la realíssima gana.

La "Lolita" i el "Peter Pan".- La Lolita ja ha tingut el viatge exòtic, el Jordi ja li ha comprat la casa i ara només falta que facin públic el casori. I, com que tonta ja ha demostrat que no ho és, ara s'ha proposat canviar la casa de dalt a baix abans del casament. Per què serà que estic segura que no hi haurà casament? Doncs perquè al Jordi se li hauran acabat els diners abans d'acabar la remodelació de la planta baixa.

 

"L'antiheroi".- El David aconsegueix continuar la seva relació amb la Marta gràcies a la separació dels seus pares. No és un bon motiu però... és el que hi ha, de moment.
La festa d'aniversari que volia muntar a la Marta no s'acaba fent tot i que el Santos s'hi presenta de vint-i-un botons i amb un ram de flors.
Esperonat per la Marta i per les reflexions de l'ex boxejador, el David pren una decisió que, de ben segur, canviarà la seva vida: decideix fer costat al seu pare i ajudar-lo en el bar.

L'amor i la fatalitat.- L'Andreu, sabent segur que va ser la Carme qui va atropellar el seu fill, està disposat a fer-li pagar car l'accident. No escolta les explicacions de la noia ni les dels qui intercedeixen per ella -Clara, Núria, Guillem- amb més o menys bona fe. L'Andreu tramita una denúncia als Jutjats i vol aconseguir, també, que la Carme sigui expulsada del Col·legi de Metges.

Altres temes.- La Pilar continua a l'hospital i l'hauran d'operar.
La Roser cuida la Desi (és un dir perquè la porta a la guarderia) mentre el Ramon treballa a la parada.
La Mari s'ofereix per donar un cop de mà cuidant la seva filla i el de les olives l'engega a dida amb la delicadesa que el caracteritza.
La Montse i els nens tornen de Boston amb mal gust de boca: l'Ivan ha canviat tant que fins ha passat força d'ells mentre eren allí.
La Tona es quedarà a viure a Sant Andreu i vol tenir sa filla tan bon punt acabi els capítols de la telenovel.la que està gravant.

L'escena de la setmana.- La darrera escena del capítol de divendres on els Peris es retroben com a pare i fill. Perfectament escrita i interpretada.



Casablanca

Setmana 69
Capítol 340 · Capítol 341
· Capítol 342 · Capítol 343 -

Tornar a Resums Abril 2002
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP

Històries Imprevistes

Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
, Mooon i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar