TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 339
del dimecres dia 27/03/2002

.. El Peris no pot entendre perquè la Cinta, de cop i volta i després de 26 anys de matrimoni, vol que es separin. "Què no t'estimo prou jo? Què no estàs bé?", li demana. Reconeix que ell té els seus defectes però li diu que l'estima i que intentarà canviar tot allò que a ella li desagradi.
La Cinta li diu que la culpa no és d'ell, que no se'n senti responsable. Afegeix que fins ara no ha tingut el valor de dir-ho i que ara no es farà enrera perquè prendre aquesta decisió li ha costat massa.
Creu que el millor és no dir res al David fins que torni de vacances (ells creuen que el David se'n va amb la Marta) i quan el Peris li pregunta si el deixa perquè s'ha enamorat d'un altre home li diu que no, que no hi ha cap altre home a la seva vida.

La Cinta li explica al Guillem (l'home que no és a la seva vida) que està força desorientada i que el Peris no ha entès que ella el deixi. Li fa una mica de por pensar que haurà de viure sola i buscar una feina, un pis...
El Guilem, tot un cavaller, li diu que no s'amoïni que ell té amics i li trobarà un pis nou i una feina. En cap moment li ofereix la seva casa però sí la seva companyia que, segons ell, ara necessita més que mai.
La Cinta li diu que no vol que el Peris conegui el seu embolic, de moment, perquè no el vol fer patir més del necessari.

El Dani, que ja té l'Adrià al pot, vol dedicar els seus esforços a conquerir el Max. La Clara ja li ha advertit que l'adolescent no serà una presa fàcil però el gal·lès té tanta voluntat com bon humor i li contesta: " Tu deixa'm a mi, tinc traça amb els nanos: una bona pallissa i arreglat".

Quan troba el Max a La Fusteria s'apropa a ell parlant-li del rugbi però el xiquet no està per brocs i amb la mala educació que el caracteritza darrerament el deixa amb la paraula a la boca i vol tocar el dos. El Dani l'agafa pel braç en un intent de continuar la conversa i llavors apareix el Quim que s'agafa l'escena pel cantó que no toca i li diu al Dani després de fer anar al Max cap a casa: "No li tornis a posar la mà al damunt. El Max no és cosa teva". I això que el Dani ja li havia explicat que només volia parlar amb el Max i que l'havia agafat per tal que no marxés.

A casa de la Lourdes/Regina s'estan preparant per anar al Via Crucis i la senyora de la casa només busca excuses per tal d'escaquejar-se. Com que la Paquita li diu que la Regina ja recuperada no s'ho perdria per res del món, la Lourdes insinua una hipotètica crisi de fe que li podria estalviar haver d'anar a missa. Però no cola i la Paquita, gairebé a empentes, la fa sortir de casa.

La manca de pràctica en aquests menesters fa que la Lourdes/Regina ensopegui a l'església amb tanta mala sort que per no caure s'aguanta en la Pilar i és ella la que acaba besant el terra. El resultat és que tenim a la Pilar a l'hospital amb el fèmur trencat.

La Lourdes /Regina, amb l'excusa d'anar a veure com està la Pilar, envia la Paquita a casa a fer el sopar i ella se'n va cap al Bingo amb aquella alegria.

La Mari passa per casa de la Pilar per acomiadar-se de la Desi abans de marxar a veure la seva àvia. La situació és del tot irregular però la Pilar, que encara no havia anat al Via Crucis i estava sencera, li diu que passi un moment abans de que arribi el Ramon. Li comenta que si fos per ella podria veure la Desi més sovint perquè entén molt bé els seus sentiments i li sap molt de greu aquesta situació. També li diu que parla sovint a la Desi de la seva mare. La Mari s'acomiada donant-li les gràcies.

Quan la Pilar marxa cap al Via Crucis, el Ramon es queda fent de cangur. És un dir perquè l'únic que sap fer és remugar contínuament i dir-li a la Desi que calli perquè no para de plorar.
En aquestes estem quan el Jaume arriba a casa i li diu que la Pilar és a l'hospital. El Ramon es desborda: sense vacances, amb la Desi que ni suporta, ni sap cuidar i la Pilar a l'hospital.

El David i la Marta s'acomiaden del Peris i la Cinta com si marxessin junts de vacances i ells tampoc els hi comenten que la Cinta vol deixar el Peris. Mentida per mentida.
El David encara intenta convèncer la Marta de passar junts les vacances sense resultat. Ella té molt clar que necessiten estar separats per a poder saber si poden continuar estant junts.

La Lola ha rebut una rosa vermella preciosa del seu admirador secret i es pregunta si serà guapo o no, perquè atent...ja està veient que ho és.

La Carme està força inquieta perquè sap que avui, quan l'Andreu li proposi casar-se, li haurà d'explicar que va ser ella qui va atropellar el Biel. La Clara li diu que es tranquil·litzi, que l'Andreu l'estima i ho acabarà entenent.
L'advocat, per la seva banda, li explica al Guillem que li fa por que la Carme no l'accepti perquè n'està ben enamorat.

Quan l'Arnau troba l'Alícia al Peris no se'n pot estar de tornar a fer el ruc i fins l'amenaça amb divulgar el secret que li va confiar. L'Alícia no està per punyetes i el posa en evidència davant del Max que pensava que la nit abans l'Arnau s'havia estrenat. L'Arnau, llavors, es planta al despatx de l'Andreu i aboca tot el que l'Alícia li va explicar sobre l'accident del Biel. "Va ser la seva nòvia", li diu. "La mare que la va parir" (no sabem si dedica la frase a l'Alícia o a la Carme) és el que respon l'Andreu.
L'Andreu truca al Mas i li diu que porti la seva filla al despatx. Després de moltes i moltes pressions l'Alícia acaba confirmant que va ser la Carme qui va atropellar el Biel. Li diu que no va saber qui era fins que la va veure amb ell i que llavors li va fer molta por explicar-ho.
Quan l'Andreu ja és sol al despatx rep una trucada de la Carme al contestador dient-li que la truqui, que fa estona que l'espera i que han de parlar. Ell, que està molt enfadat, rebat l'anell de compromís (una aliança amb bastants brillants petits arrenglerats) contra la paret.



Casablanca

Setmana 68
Capítol 336 · Capítol 337 · Capítol 338 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici