TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 337
del dimarts dia 26/03/2002

.. La Joana i l'Andreu estan carregant maletes en un taxi. La Joana ha decidit anar-se'n i tornar al Clot, on vivia de soltera. Entre tots dos tot són bones paraules.
Així que el taxi parteix, l'Andreu truca a la Carme, que es troba a casa de la Clara. Tots dos pensen que han de parlar, però no troben el moment. És clar, dos professionals liberals taaaan ocupats...

La Núria li recorda a la Carme que ha de passar per la farmàcia a buscar medecines per a l'Adrià. L'avi a passat mala nit, està espantat i no compren què li està passant. El Max pregunta si li han dit la veritat: la Carme li contesta que no i la Clara li diu que no li digui res. El Max, per variar, s'emprenya i li contesta que ell no és cap idiota i agafa el Trasto i se'n va.

Al Peris la Paquita i la mastressa han anat a esmorzar seguint la miraculosa recuperació. La Lurdes/Regina demana mig entrepà de xoriço. Això si que és recuperar-se. Desprès aniran a buscar un vestit per a la Lurdes/Regina que li ha costat un dineral.
Entra l'Arnau i a la màquina es troba jugant l'Alícia. Desprès d'un enginyòs intercanvi de paraules, típiques d'adolescents, l'Alícia fot al camp.
En una taula esmorzen la Lola, la Cecília, el Francisco i l'Alba. Malgrat les urpades de la Cecília la Lola decideix fer la nova obra de teatre, i més ara que té un admirador secret. La nena fa un crit: ha vist la seva mare i a la Cecília no li fa gens de gràcia.

L'Alícia està a la farmàcia comprant tint pel cabell. Quan surt topa de cara amb la Carme. Totes dues es miren però ninguna no diu res.
La Carme li demana a la Roser els medicaments per l'Adrià. Surten el Jordi i el Jaume de la rebotiga i li pregunten pel seu pare i s'interesen si li han dit la veritat. El Jordi li ofereix ajuda pel que calgui però la Carme no dubte ni un segon en menysperar-la. La Roser li informa que no te les medecines però que les ha encarregat i les rebrà el migdia.

La Clara i l'Andreu estan parlant al despatx. Ella li explica la situació en que es troba el seu pare. L'Andreu li proposa que agafi dies de festa -jo també vull treballar amb un cap així-.
Aquesta nit es veuran ell i la Carme. Han de parlar de moltes coses. A partir d'ara tot serà diferent. En té ganes -ho diu dues vegades-, però es veu que és de parlar. La Clara se'l mira amb inquiet interès.
Sona el mòbil de la Clara i és el Dani, que la truca per dir-li que vindrà, tot en un to molt empalagós. Ecs!!

La Lurdes/Regina ha anat a la farmàcia. La Roser li fa lloances del Dr. Casals, que ha obrat el miracle de guarir- la. Es clar, és tan guapo, diu la Lurdes/Regina.
Però la Roser li posa la qüestió clau: si es troba més bé aquest any no té excusa per fer el Via Crucis del dijous a l'esglèsia del Sagrat Cor, com sempre havia fet. A la Paquita i a la Lurdes/Regina se'ls descomposa la cara.

Quan se'n van entra la Núria que ve a buscar els medicaments de l'avi. El Jordi, per variar, surt de la rebotiga i li proposa que aquests dies que no està la Rut podrien quedar per dinar com pare i filla que són. Però la Núria es desenten i surt de la farmàcia per cames.

A La Fusteria estan el Fede i la seva mare. La Tona els ha deixat moixos i emprenyats: no vol que l'Alba continuï sortint a la tele -està en contra de l'explotació infantil- , i se l'ha emportada amb ella a passar les vacances.
El Fede havia fet plans: volia anar amb la filla a Port Aventura. La Cecília li proposa d'anar tots dos i el Fede accepta si es queda a viure al Dragon Khan.

La Paquita i la Lurdes/Regina assajen a casa les estacions del Via Crucis del dijous. Però realment el tema està molt verd i els queda molta feina a fer.

L'Adrià està a casa fent solitaris. El Max l'observa cabut, doncs no compren massa bé el mecanisme del joc. Mira, una altra cosa més que no compren....
Arriba la Núria amb els medicaments i l'Adrià obre les capses buscant els prospectes, però no n'hi ha cap. S'emprenya per que el prenen per idiota i comença a presionar al Max perquè li digui la veritat sobre la seva enfermetat. I la veritat és que le pressiona bè el punyetero: que si sap alguna cosa més, que a ell tampoc li agrada que l'enganyin. Quan el Max sembla a punt de començar a baixar les seves defenses torna la Núria de la cuina amb l'aigua per a la pastilla. L'Adrià sap del cert que tothom sap més del que diuen i que l'enganyen.

Al Peris, l'Andreu i el Mas la fan petar. Surt el tema de l'accident i se'ls ajunten en aquell moment l'Alícia, que se'l queda mirant però no diu res. L'Andreu diu que no en sap res, però que un dia trobarà la filla de puta que va matar al seu fill.
La conversa deriva cap el canvi de coloració capilar de la noia i son pare diu que qualsevol dia li talla el cabell al zero.
L'Alícia surt del bar enfadada i plorosa s'asseu en un banc del carrer.

L'Arnau, que s'estava al bar fent unes patates, surt darrera d'ella per donar-li recolzament moral. Insisteix en saber què és el que li passa, i ella, finalement li diu a condició de que li juri que no ho dirà a ningú: sap quina és la dona que va atropellar el Biel. Sap qui és i l'ha vista.

L'Andreu ha anat a visitar la Carme.Ella està inquieta, nerviosa. Ell es mostra carinyòs però la Carme no està gaire receptiva. Però l'Andreu va per feina: està enamorat d'ella, vol que visquin junts, vol casar-se amb ella: el dijous li portarà l'anell i no li pot dir que no. I la Carme, emportada per la passió i l'amor no li diu que no, no li diu que si. De fet, no es veu amb cor de dir-li res.

 

Massagran

Setmana 68
Capítol 336 · Capítol 338 · Capítol 339 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici