TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 336
del dilluns dia 25/03/2002

.. Carrer.- Enllacem amb l'escena final de divendres, mentre una atònita Alícia veu com la Carme i l'Andreu es petonegen asseguts al banc.
L'Alícia passa ràpidament pel costat i l'Andreu li crida: adéu!, però la nena fa veure que no l'ha vist i l'Andreu es queda amb el dubte de si s'ha equivocat de persona.
La Clara truca al mòbil de la Carme per informar-la que l'Adrià ha desaparegut i la noia surt pitant.

Pis Andreu.- En Guillem i la Joana encara són al sofà (des de divendres!) però en Guillem ja li ha portat una tassa d'alguna cosa (herbes?) per fer-li passar l'engatada de conyac.
L'home li pregunta si li ha dit alguna cosa a l'Andreu d'ells dos però la Joana el tranquil·litza i li diu que no s'amoïni, que no ha dit res i que no pensa fer-ho i que si només ha vingut per això (una mica picada sí que ho està). Aleshores comença a auto-deprimir-se dient que ella ho ha perdut tot, que ja no li queda futur, etc.etc. i en Guillem li diu que deixi a l'Andreu ser feliç, que comenci ella també una nova vida.
La Joana diu que això potser és fàcil per l'Andreu que té la consciència tranquil·la, però no per ella (que, per lo vist, no la te gens de tranquil·la).

Pis Adrià.- Tenim la Carme, la Clara i la Núria que han vingut aquí a veure si trobaven l'Adrià. Totes tres estan molt nervioses i es reparteixen la feina tipus : tu, al carrer, tu, a veure la Teresa (que és la última que l'ha vist) i tu TJ, al tejado!. Al ataque!

Bar Peris.- La Isabeleta i en Rafa li expliquen a en Peris que s'han comprat una moto de segona ma i que se n'hi van de viatge. En David (assegut amb la Marta a una taula propera) ho sent i pregunta quan li ha costat. Al sentir el preu, li diu que és massa barata per ser veritat.
Quan el noi torna a la taula, fa un darrer intent per tal de convèncer a la Marta de sortir ells també de vacances, però la noia li repeteix que ella marxa a Cadaqués.
En una de les taules de fora, la Cinta i la Cecília parlen dels estudis de la primera. La Cinta diu que quan acabi, anirà a la universitat a fer Psicologia.
La Clara passa per allà i els informa del tema Adrià.

Despatx.- En Guillem i l'Andreu parlen de la Joana. L'Andreu, tot i que ja no té cap interès per la seva ex, se'n sent responsable i en Guillem li diu que no s'hi senti i que faci la seva vida.

Pis Montse.- La Carme està preguntant a la Teresa si sap res de l'Adrià. La dona li diu que l'Adrià, segurament, està molt espantat. Quan la Carme li pregunta perquè hauria de tenir por, la Teresa li respon: Fer-se vell és fotut, nena.

Bar Peris.- En Rafa s'acosta a la taula d'en Huari i li diu que la moto que s'acaba de comprar fa un soroll estrany i que, si-us-plau, li doni una ullada, que tenen previst marxar el dijous.

La Cinta prepara els llibres per marxar a classe i en Peris, donant-los-hi un cop d'ull, diu que això de les mates ha de ser difícil; la Cinta diu que haurà d'estudiar molt perquè li consta que a Psicologia hi ha mates. La cara d'en Peris és un poema quan sent lo de la carrera. De primer li pregunta (pregunta retòrica) què hi fa ella a la universitat, després li diu que faci una altra carrera; la Cinta, cada cop més mosquejada, li diu que farà aquesta de carrera i, de cop i volta, en Peris comença a riure, vinga riure i riure fins que acaba partint-se la caixa i la Cinta se'l mira com si s'hagués tornat boig. Finalment, en Peris, entre atacs d'hilaritat incontrolables, diu: I qui farà les truites, senyora psicòloga?. A la Cinta no li fa gens de gràcia.

Pis Santos.- En Santos, només de mirar-se en David, ja veu que no ha aconseguit arreglar res amb la Marta, o sigui que li va estirant la llengua fins que en David li explica que hauran de passar les vacances separats i que ell no sap pas què farà. En Santos li demana que es quedi amb ell aquests dies, que el bany necessita una ma de pintura, etc. En David no vol però l'home l'acaba de convèncer dient-li que prefereix que sigui un amic qui li pinti el bany i no un pintor.

Taller Mundial.- En Rafa es mira la seva moto (oberta de dalt a baix) i a en Huari amb una confiança infinita. Segons en Huari, efectivament, l'han enganyat; la moto està fatal però que mirarà de tenir-la llesta per dijous.
Quan en Rafa és fora, truca la Montse des de Boston: conversa normal i corrent.

Pis Adrià.- És de nit, la casa és a les fosques i algú obre la porta. És la Núria amb cara de desesperada. Deixa les coses damunt la taula i quan es treu la jaqueta, veu l'Adrià assegut al sofà. La noia se li llença al coll, fent-li moixaines i carregant-lo de preguntes. Però l'Adrià no en respon cap, al contrari, es posa com una moto i recupera la mala bava dels seus millors temps, no pensa tornar a l'hospital, no pensa moure's de casa seva i vol el Trasto. La Núria agafa el telèfon i truca a la Clara.

Despatx.- L'Andreu s'ha quedat sol perquè espera una trucada de la Carme però qui arriba al despatx és la Joana que es dedica a fer comentaris sarcàstics respecte la Clara i la Carme. Però el sarcasme li dura poc, l'Andreu li deixa ben clar que vol viure amb la Carme i que haurien d'anar arreglant els papers de la separació.

Pis Adrià.- Quan la Clara arriba, l'Adrià ja s'ha tancat a l'habitació i no té intenció de sortir-ne. La Clara comença a parlar i parlar amb ell, dient-li que no ha de tornar a l'hospital però que tampoc pot viure sol, que elles són la seva família, que l'estimen, que volen cuidar-lo, etc. etc. El Trasto es posa a bordar (també és al costat de la porta) i finalment l'Adrià surt. La Clara i la Núria l'abracen.


tplana

Setmana 68
Capítol 337 · Capítol 338 · Capítol 339 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici