TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els dissabtes repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 s/.¼ de 6 (17.15 h.)
SETMANA 68
del 25 al 28 de març del 2002

Capítol 336 (dilluns 25/03/2002)
Capítol 337
(dimarts 26/03/2002)
Capítol 338
(dimecres 27/03/2002)
Capítol 339
(dijous 28/03/2002)


.. L'Adrià i la seva malaltia.- Després de buscar l'Adrià per tot arreu sense resultat ell fa cap tot sol a casa seva.
La Núria el troba i el vol fer anar a casa de la Carme però l'Adrià, que està més espantat que altra cosa, li diu que ell no es mou ni d'allí, ni del costat del Trasto.
La Clara l'acaba convencent de que no pot estar sol i de que la seva família se l'estima molt i se l'emporta cap a casa seva.
L'Adrià sap que li estan amagant el què realment li passa i intenta estirar la llengua del Max sense resultat, de moment.

"Los amantes de Teruel".- Com que el Guillem ha aconseguit desempallegar-se de "l'Ombra de Rebeca" (la Joana, que ha decidit anar-se'n a viure la seva vida al Clot) i es torna a sentir lliure per a fer de les seves... torna a assetjar la Cinta: miradetes a través del vidre de cal Peris, l'espera a la sortida de classe, li diu allò de "T'havia de veure. No podia esperar més temps", "Et necessito més que mai"... I com que la Cinta està ressentida perquè el Peris no es pren seriosament la seva "probablement futura" carrera de psicològia i el Guillem l'escolta amb aquella condescendència tan seva... doncs tornen a fer cap al llit del mausoleu.
I, aquest cop, la Cinta pren una de les decisions més importants de la seva vida: deixarà al Peris perquè no el vol continuar enganyant. Però no és això, no, el que li diu al seu home. A ell li diu que no hi ha cap més home a la seva vida i que se'n va perquè no pot continuar amb la vida que ha portat fins ara.
El Peris no entén res i li assegura que pot intentar canviar en tot el que a ella li molesti de la seva manera de fer. A la Cinta li ha costat molt arribar fins aquí i no pot tirar enrera així és que li diu al seu home que la decisió que ha pres és definitiva.
Quan li explica al "cavaller més cavaller de tots els cavallers" la conversa que ha tingut amb el Peris li diu que no vol que ell s'assabenti del seu embolic per tal de no fer-li més mal.

La Paquita i la "Suplantadora".- Arriba Setmana Santa i la farmacèutica s'encarrega de recordar a la "Suplantadora" que ella era la "Reina del Via Crucis" abans d'emmalaltir. Com que ara la veu tan bé està segura de que enguany hi anirà com abans.
I ja em teniu la Paquita i la Lourdes/Regina assajant els passos i les lletanies a casa amb una escombra i un munt de renecs. Quan arriba l'hora de marxar, la "Suplantadora" busca desesperadament les excuses més pregones per tal de quedar-se a casa però, a empentes, la Paquita la fa formar.
El resultat de tot plegat és el fèmur trencat de la Pilar que ha caigut a l'església perquè la Lourdes/Regina s'ha entrebancat i s'ha agafat a ella per tal de no caure.
No contenta amb el "follón" que ha muntat, se'n va cap al Bingo després de dir-li a la Paquita que va a l'hospital a veure com està la Pilar i d'enviar-la a ella a casa a fer el sopar.

La "Lolita" i el "Peter Pan".- El Jordi, tot i que son pare l'avisa i li diu que no faci cas de les absències de la Lolita, la va a buscar a Súria i la rescata de la colla en plan Harrison Ford barato. Val a dir que la Lolita no volia altra cosa i, després d'un polvet al cotxe el Peter Pan li dóna tot allò que ella desitjava i no havia verbalitzat: un viatge a Marraquesh, un casament exòtic i la casa dels seus somnis per a viure-hi a la tornada.
Suposo que durant el viatge té previst atracar un banc perquè si no ho fa no sé pas com podrà complir totes les promeses.

"L'antiheroi".- El David està fotut per la decisió de la Marta d'anar a passar les vacances a Cadaqués amb la Natàlia. No sap què podrà fer ell a Sant Andreu fent veure que no hi és.
El Santos li soluciona la papereta demanant-li que passi les vacances amb ell pintant una part del pis. D'entrada el David s'hi nega però el Santos és gat vell i s'ho fa venir bé per a que accepti.
La parella va a acomiadar-se del Peris i la Cinta com si marxessin junts de viatge i l'escena està farcida de mentides: ni ells diuen la veritat, ni ho fan el Peris i la Cinta que simulen que tot va com sempre.
El David quan s'acomiada de la Marta fa el darrer intent per a evitar passar les vacances separats però no se'n surt. Després d'aquest parèntesi ell i la Marta hauran de decidir si realment poden i volen continuar vivint junts.

El "bronques" i el món.- El Huari la torna a cagar quan li promet al Rafa que tindrà arreglada una moto antiga (una Norton 850cc) que s'ha comprat per abans de les vacances. Ha de canviar el carburador i ni amb l'ajut de l'Ahmed, a qui demana perdó pel seu comportament, aconsegueix trobar-lo enlloc.
El Rafa s'emprenya perquè li ha fotut les vacances enlaire i li demana que torni a muntar la moto perquè la durà a un altre taller.
La Teresa que era present quan tot això ha passat li diu al Huari que així no anirà en lloc i que "al pas que vas la teva ombra i tot et deixarà penjat" i ell, com és habitual, dóna les culpes a tot i tothom menys a la seva persona.

Posa un Dani en la teva vida.- I tot serà de color de rosa... o quasi tot. El Dani ve a passar les vacances a Sant Andreu i la Clara està que no hi cap de felicitat. A punt ha estat el xicot de passar-li, sense voler, el xiclet que mastegava en el fogós petó de retrobament.
Al noviet no li costa gaire posar-se l'Adrià a la butxaca després de deixar anar, com aquell que no vol la cosa, que és fuster. Després d'una xerrada "fustera" i de veure com n'és el noi de servicial, l'Adrià li diu a la Clara: "Sembla bona persona. M'agrada i em sembla que fa per a tu. Ja li pots dir que vingui quan vulgui".
Amb el Max, un altre dels objectius "setmanasanteros" del Dani, no aconsegueix establir una conversa. Cada cop que el veu, al Max li falten cames per a fugir. El darrer "sálvese quien pueda" el veu el Quim que amenaça el Dani amb un "No li tornis a posar la mà al damunt. El Max no és cosa teva".
Quin pal de relacions paterno-filials es porten, recoi! El Max més que un fill sembla un trofeu que dóna poder al pare que el té i pel fill els seus pares no són altre cosa que un lloc còmode que pot canviar a plaer quan es torna incòmode. La "patinadora" tindria una feinada aquí!!!!!!

L'amor i la fatalitat.- La Joana quan veu que no aconseguirà que les coses amb l'Andreu tornin a ser com abans, i aconsellada pel Guillem que se la vol treure del damunt, decideix marxar i establir-se al seu pis de soltera del Clot. L'Andreu li ha deixat ben clar que vol la separació per tal de viure amb la Carme.
Quan l'Andreu aconsegueix veure la Carme a casa seva li explica que la Joana ja és fora de la seva vida i que, ara per ara, l'únic que vol és estar al seu costat. Li diu que l'estima i que vol que es casi amb ell. No li demana una resposta ràpida perquè ho vol fer amb anell de compromís i tot i no el tindrà fins dijous. La Carme, atordida, es deixa emportar pel moment i s'abandona als seus braços sense explicar-li res.
Quan l'Andreu ja té l'anell i la Carme li ha dit a la Clara que abans d'acceptar el casament li explicarà a l'Andreu tot el que va passar el dia de l'accident, la fatalitat ( i "el ricitos") s'encarrega de complicar-ho tot. L'Alícia, més ximpleta del que semblava, li ha explicat al "ricitos" (alies Arnau) que qui va atropellar el Biel va ser la Carme. L'Arnau, ximplet com sempre, s'ha volgut "beneficiar" l'Alícia sense resultat. I com que ella, a sobre, l'ha deixat en ridícul davant el Max, el "ricitos" no s'ho pensa dues vegades i va i explica el secret de l'accident a l'Andreu.
L'advocat se'n vol assegurar i crida el Mas i l'Alícia al despatx. Després d'un interrogatori dur i cridaner, l'Alícia acaba confessant que la dona que va veure atropellar el Biel és la Carme.
L'anell que havia de ser posat al dit de la dona que estima l'Andreu aquella mateixa nit, acaba per terra després de ser llençat contra la paret amb una ràbia i una fúria de por.

Altres temes.- La Pilar deixa que la Mari estigui una estona amb la Desi abans de marxar cap a Andalusia i ella se la comença a mirar amb més bons ulls i li agraeix el favor.
El Ramon continua demostrant que no només passa de la Desi i no sap què fer amb ella sinó que la odia profundament.
La Lola està al setè cel amb el seu "admirador anònim" que li ha regalat una rosa i ja ha decidit que es queda en el grup de teatre.
La Tona passa les vacances a Sant Andreu i es queda la nena amb ella aquests dies. La Cecília i el Fede estan emprenyats per això i perquè la Tona no vol que la seva filla continuï fent televisió amparant-se en allò de "l'explotació infantil".





Casablanca

Setmana 68
Capítol 336 · Capítol 337
· Capítol 338 · Capítol 339 -

Tornar a Resums Març 2002
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP

Històries Imprevistes

Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
, Mooon i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar