TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 338
del dimecres dia 27/03/2002

.. Al Peris l'Arnau li està vacilant al Max que ha quedat per anar al cinema amb l'Alícia. El Max està sorprès, però, cosa estranya, no està emprenyat.
En una taula seuen el Jordi i son pare. El Jordi li comenta com l'està fent patir la Rut i que pensa anar a buscar-la a Súria. El Jaume, home d'experiència contrastada, li diu que no ho faci, perquè justament fer-lo patir és el que ella vol. Tots dos acaben rien de la curiosa situació: pare i fill parlant de dones.
El Peris li comenta al Francisco el patiment que els ha fet passar la Lola que si em quedo que si me'n vaig. El Francisco, enamorat, diu que li sembla ve que es quedi.
Quan la Cinta surt de la cuina el Peris li reclama un entrepà de pernil que fa estona que espera i que vagi corrents a fer-lo. La Cinta, atònita, li diu que se'l faci ell. El Peris no es talla i li recorda que encara no és psicòloga com per tenir aquests fums i li comenta al Francisco que la seva dona vol fer ara psicologia. El Francisco, enamorat, diu que li sembla bé, i el Peris explota d'emprenyament i se'n va a la cuina a fer l'entrepà tot remugant.

El Guillem està despatxant uns assumptes amb la Clara. Quan ja se'n va cap a dinar apareix el Dani. Gran escena d'amor empalagós. Ets tan guapo, li diu ella. Ell ha vingut decidit a parlar amb l'Adrià i el Max.

El Huari s'ha citat al Peris amb l'Ahmed. Vol disculpar-se i demanar-li un favor: que li solucioni el problema del carburador de la moto del Rafa pel dijous. L'Ahmed, circunspecte,li diu que si.

Apareix per la cristallera del bar la imatge del cavaller Dom Guillem. I és a través dels vidres que es troba els ulls i la mirada de la seva ben aimada. Ai las!

Conversa de mòbil entre la Rut i el Jordi. Aquest està emprenyat com una mona perquè ella encara és a Súria. Quan penja, el Jordi agafa les claus i se'n va de casa.

La Clara a portat a casa el Dani i li presenta a l'Adrià i al Max. Aquest només saluda quan li apliquen un ferro roent a la galta. El Dani, home de bona fe, intenta un acostament vers el nano, però el Max s'escapoleix de l'escomesa i fot al camp.
Mentre la Clara fa café, el Dani llança un segon intent, ara amb l'Adrià. La conversa es mou per l'ensopiment fins que el Dani li diu a l'Adrià que és fuster i aquest se'l mira feliç i li diu "...fuster. Quins collons!".

El Guillem aborda la Cinta pel carrer. No se'n ha pogut estar. Necessita parlar amb ella, veure-la, estar amb ella. Ella li confessa que li passa el mateix. Intenta agafar-li la ma, però ella la retira ràpidament. La Cinta li explica que vol fer psicologia i el Guillem, és clar, ho troba excel·lent perquè fa per ella. Davant aquesta reacció la Cinta es mostra cofoïa i sembla obrir-li de nou les portes al Guillem, que així ho interpreta i li proposa anar a casa seva per abraçar-la, encara que sigui per úlitma vegada.
Hòstia, el Guillem, està a la que salta.

Al Peris el Rafa i el Huari parlen de la moto. Aquest li diu que no hi ha problema, que només li cal que li arribi el recanvi i que el dijous a dos quarts de set pot passar a buscar-la.
Però quan el Rafa se'n va arriba l'Ahmed amb males notícies: no ha trobat la peça enlloc. És massa antiga. Potser després de les vacances. El Huari es sent devorat per la impotència.

En una tauleta, l'Arnau li demana al Max les claus del pis del Quim per dur-hi l'Alícia desprès del cinema. Sembla que les seves intencions no són massa honorables. El Max, seguint la seva escalada cap a l'estupidesa els hi deixa.

El Jordi s'ha plantat a Súria en un pim pam. Ràpidament ha localitzat el bar on es troba la Rut amb el Pere i altres amics. El Jordi li diu que han de parlar. El Pere fa un tímid intent d'enfromtament, però acaba fent el ridícul i la Rut i el Jordi surten del local.

El Dani i l'Adrià s'expliquen la seva relació sentimental amb la fusta. Quan el Dani recull el parament de la taula, l'Adrià aprofita el moment per dir-li a la Clara que aprova la seva relació amb tan bon noi.

El Rafa està que es puja per les parets: el Huari acaba de dir-li que no li pot arreglar la moto. El primer li acaba dient que li monti tal qual que demà buscarà un altre taller.

El Guillem i la Cinta s'han tornat a enllitar. Tot i que volen estar junts, la Cinta segueix dubtant. No vol, no pot, seguir enganyant el Peris. Em sembla que això ja ho haviem sentit abans...

L'Arnau a portat l'Alícia a casa del Quim. El nano intenta un atac frontal que fracassa estrepitosament, i després d'un dur intercanvi d'insults i desqualificacións, l'Alícia fuig i l'Arnau es queda sol com un mussol.

Els que si s'ho han muntat són el Jordi i la Rut, i al cotxe. Absolutament derrotat i amb les defenses sota mínims el Jordi no només li diu que comprarà la casa, sino que li ofereix com a regal de boda i que han de sortir pitant per agafar un avió que els ha de portar de vacances a Marraqueix.
No cal dir que la Rut, finalment victoriosa, esta que rebenta de felicitat.

De nou a Sant Andreu, el Peris està recollint i preparant- se per tancar quan arriba la Cinta, qui, com el personatge de Jean Echenoz, li diu que se'n va, que se'n va de casa.










Massagran

Setmana 68
Capítol 336 · Capítol 337 · Capítol 339 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici