TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 315
del divendres dia 22/02/2002

.. Francisco i Peris parlen de la propera obra de teatre que han de fer i de la nova representació del Cyrano mentre la Cinta, al costat del Peris, no es deixa de mirar al Guillem. Peris aquest cop ho farà millor doncs la Cinta l'anirà a veure. Ella li promet que ho farà.

Guillem li explica al David que no es pot fer res per evitar la condemna del jutge. Haurà d'estar-se amb un "iaio".
Abans que el David marxi, parla amb la seva mare i li diu que ell no té cap projecte com la Marta que no para de fer coses.
Quan David marxa i Guillem s'acosta a la barra a pagar, es cita amb la Cinta i li demana que li torni l'obra de teatre. Tenen moltes ganes de tornar-se a veure.

Paquita va a comprar a la parada del Ramon on són la Pilar amb la Desi, i la Roser. Parlen del problema amb la Mari quan la Roser, al veure a la Paquita, treu el tema Regina, i li explica que l'Adrià la va veure l'altre dia pel carrer. La Paquita es queda sorpresa.

El grup de teatre es reuneix per decidir quina serà la propera obra que representaran. Però cap de les que ha portat la Cecília sembla interessar a ningú.
Peris torna a la barra quan la Cinta està preparada per marxar. Al veure'l apropar-se, amaga l'obra del Guillem i se'n va deixant-la sota la barra.
La Cecília li dóna al Peris totes les seves propostes i ell les deixa damunt de l'obra del Guillem.

Paquita esbronca a la Lourdes quan arriba al pis i li demana explicacions. Lourdes li diu que havia sortit per tirar una carta a la bústia i la Paquita en seguida se n'adona que ha escrit al Ferran. Tal és el seu cabreig que pren la decisió de deixar la feina i la casa. Però la Lourdes no sembla resignar-se.

Remei és a la parada xerrant amb la Lola mentre espera que el Ramon torni. Mentre ell era absent, la Teresa marxa sense poder comprar-li res.
Quan el noi torna, la Remei li diu que necessita ajudant sinó perdrà clientela. A més, ella se n'adona de la ferida que té al llavi i Ramon li explica la seva versió del que va passar deixant a la Remei amoïnada.

Marta i David tornen a discutir i ell se'n va per no complicar més les coses.
Després que la Marta s'acomiada del Peris, aquest comença a repassar el munt d'obres que la Cecília li va deixar, quedant-se amb l'última de totes: "Els anys perduts".


A la perruqueria, Montse i Cecília critiquen al Ramon. La Remei no pot mossegar-se més la llengua i les esbronca per defendre a la Mari. Montse no consent que defengui al Ramon. És per això que la Remei plega de la seva cutre-feina i se'n va.
Per això, li proposa a la Cecília que es quedi.

Cinta i Guillem es veuen d'amagat i parlen de les ganes que tenen de passar tota una nit junts.
Diumenge el Peris fa el Cyrano i per tant no es podran veure. Quan la Cinta li vol tornar l'obra se'n recorda que se l'ha deixada al bar.

Peris està tan entusiasmat llegint-la, que té a la clientela descuidada, o això li diu la Paquita fent broma.
La Paquita seu amb la Marta que li explica els problemes que té amb el David. I l'altra li diu a la seva filla que es vol buscar una altra feina, que vol plegar de can la Lourdes.

David arriba al pis de l'home amb qui s'ha d'estar. Sembla molt quisquillós. Ell no sap ben bé què ha de fer. L'home que es diu Santos, està en cadira de rodes i David l'ha de treure a fer un tomb. Per cert, la casa de Santos està plena de trofeus i posters de boxa.

Paquita torna al pis, amb la Lourdes, però aquesta es troba amb el notari. Acaba de canviar el testament i l'ha deixat tot a la Paquita.
Quan el notari se'n va, la Paquita li recrimina que la vulgui comprar, però la Lourdes li diu que realment és ella qui s'ho mereix tot.

Remei arriba emprenyada a la parada del Ramon i li explica el que acaba de passar, per la qual cosa li demana la feina a la parada. Vol treballar amb ell. Ramon acceptarà.

Cinta arriba al Peris. Ell li explica que ha llegit una de les obres que la Cecília li va deixar, "Els anys perduts", i que s'ha quedat flipant en colors. És un dramon però li encanta. Peris li explica de què va l'obra i diu que segur que la voldran representar. Ell ja té triat el paper que vol fer: el de marit enganyat per la dona protagonista.








Channing

Setmana 63
Capítol 311 ·
Capítol 312 · Capítol 313 · Capítol 314 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici