TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 313
del dimecres dia 20.02.2002

.. El nou metge fa una revisió exhaustiva a la presumta Regina i la troba espectacularment millorada. I és que hi ha medicacions que poden resuscitar els morts!
Amb el metge, la Lourdes comença actuant com si fos sa germana, però a poc a poc es va engrescant davant la desesperació de la Paquita, que accelera la marxa del metge.
El doctor abans d'anar-se'n recomana la dona que passegi, que prengui el sol... cosa que la Lourdes es pren al peu de la lletra i decideix sortir al carrer malgrat l'oposició frontal de la Paquita.
Però abans de sortir decideix fer dissabte i llençar les coses de sa germana que no tenen valor. I remenant remenant, troba les cartes del Ferran, l'home pel qual les dues germanes duien uns quants segles barallades... La Paquita li fa guardar les cartes sense llegir, però ella n'amaga una i, quan està sola (la Paquita ha anat a comprar llagostins),, escriu al Ferran fent-se passar per la Regina i dient-li que, ara que la Lourdes ja no hi és, pot confessar-li els seus sentiments...

Al Huari les coses no li van gaire bé: d'una banda, l'entrenador del Sant Andreu li diu que encara no està en condicions de jugar i que s'ha d'esperar una mica més; de l'altra, el taller Mundial sembla un desert, valgui la redundància.
En tot el dia només els ha vingut una clienta que no tornarà mai més perquè ha tingut una baralla amb el Huari per culpa d'un estreb que li han canviat sense avisar; el Huari perd espectacularment la paciència i, quan la noia se'n va, tant l'Ahmed com el Quim el recriminen: no és manera de tractar la gent... Val a dir que la noia tampoc ha estat precisament educada, però aquest incident no ajudarà gaire a l'aixecament del negoci.


Al Peris, l'Adrià, que ja pot sortir sol si fa trajectes curts, juga plàcidament a les dames amb en Narcís. Comenta que ja té ganes d'estar a casa seva, com abans... Però no imagina que les germanes Bosch i la Núria pretenen convertir el seu pis en l'estudi de la noia, amb piano i tot!

D'altra banda, el grup de teatre es prepara per fer els bolos del Cyrano; el Peris diu que ho farà millor que mai perquè aquest cop l'ha de veure la seva dona...

És clar que la Cinta està per altres històries i, quan té un segon, fa una trucada al Guillem. Comenta al Peris que vol anar a escoltar una conferència i que aprofitarà per comprar roba i el Peris li diu que fa bé, que es posi ben guapa!

I, efectivament, la Cinta fa una disertació... però amb el Guillem tot prenent cafè en un bar coquetó. Parlen de l'obra del Guillem i ella diu que se sentia identificada amb la prota, però que no li agradava el final on el marit es matava...
I li fa prometre al Guillem que això d'ells no s'ha de saber, que no vol que el Peris se n'assabenti per res del món. L'home accepta, però fa cara de decepció.

La Lourdes, amb un abric negre de sa germana però amb roba més informal a sota (això sí, amb una creu penjant), surt al carrer a enviar la carta.
Quan l'ha llençat a la bústia, sent una veu que la crida: "Lurdes!". Ella es tomba... i descobreix l'Adrià!




Spock

Setmana 63
Capítol 311 ·
Capítol 312 · Capítol 314 · Capítol 315 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici