TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 312
del dimarts dia 19 de febrer del 2002

.. A La Fusteria, el Marcel i el Fede intenten convèncer la Mari per a que vingui a la inauguració. Ella a la fi cedeix. Està contenta perque avui ha d'anar a veure la Desi i li ha fet un jersei. I es que la Mari té unes mans.
Quan el Fede li posa les begudes se'n va cap a la taula a parlar amb la Montse. El Fede comenta que la veu més animada, i el Marcel li contesta que té dies.
Entren el Guillem i l'Andreu comentant un assumpte que aquest ha de resoldre a Madrid i del que se'n havia oblidat. El Guillem li comenta que això li passa per tenir el cap -i més coses- en un altre lloc.
La Mari li comenta a la Montse que el metge li donarà l'alta i que dilluns ja pot tornar a treballar. La Montse es mostra contenta però amoïnada per que haurà de despatxar la Cecília.

El Narcís ha anat a veure el Huari i l'Ahmed a la feina i els ha portat una planta dels diners. Vol que l'ensenyin a reparar una moto. Però els falta el més important: tenir una moto que reparar. El negoci sembla que no va gaire bé, però són els primers dies i no es mostren preocupats.

La Montse li comunica a la Cecília que haurà de deixar la feina. Aquesta ho accepta resignada però gens contenta.

La Carme està parant taula i preparant-se el dinar. Arriba l'Andreu molt carinyos i petoner i una mica empalagós. La Carme sembla que no li agrada que se l'enganxi tant. Ell ve a proposar-li que l'acompanyi a Madrid però ella li contesta que la feina no li permet. Al final s'acaben besant i un pinyol d'oliva apareix a la boca de l'Andreu.

És la nit de la inauguració i el Fede està emprenyat -per variar- perque no ha vingut pràcticament ningú ni del diari ni de la tele.
L'Alba, que no es perd una festa, li comenta que l'avia s'ha quedat a l'atur i al Fede li falta temps per dir-li a sa mare que no esperi que ell li doni feina al bar. Això a la Cecília li senta com un tret.
Entren la Sílvia i l'Assun. La primera es posa a parlar amb el Fede i estableixen un d'aquells diàlegs als que ens tenen acostumats, amb tant d'ingeni i mordacitat que semblen de Goldoni. Ja!.
L'Assun, mentre es posa a parlar i brindar amb el Marcel.

La Núria insisteix a la Carme amb el tema del piano, però sa mare -una de les dues-, no veu clar ni gastar-se tants diners ni on el poden posar. La Núria proposa casa del seu avi, ara que està buida. Parlen de l'Andreu i la Núria anima decididament a la Carme per a que vagi amb ell a Madrid.


La Mari arriba a casa del Ramon cinc minuts abans de l'hora. No hi ha ni la Pilar ni el d'Atenció al Menor. El Ramon la fa passar però no li vol deixar veure la nena perque encara no és l'hora, malgrat que ella només li vol emprovar el jersei que amb tant d'amor li ha fet. Però el Ramon, que està explotant a fons la seva vena de ressentit i malparit es dedica a injuriar la Mari i quan l'agafa del braç -amb una certa violència, per què no dir-ho-, per fer-la fora de casa, la Mari fa un gest per alliberar-se però amb tant mala fortuna que li dona un cop a la boca del Ramon i el fa sagnar.
Aquest veu el cel obert i quan arriba l'Assistent en treu profit immediatament tot inventant- se una història d'agressió per part de la Mari. L'Assistent la fa fora de la casa -amablement, això si- , i quan estan sols, el Ramon es dedica a inflar-li el cap amb la perillositat intrínseca de la Mari per a la criatura, per a ell, per a la Pilar, per als Estats Units i per al món sencer.

El Huari arriba a casa i tots li pregunten com ha anat la feina. Ell fa veure que bé, però la veritat és que la cosa no està molt fina, no.

Al despatx, l'Andreu està a punt de marxar i amb el Guillem ultima els detalls del viatge. Apareix la Carme per anunciar que el pensa acompanyar en aquest viatge que es convertirà en iniciatic per a tots dos. L'Andreu segueix donant mostres de ser forçá enganxós.

A la festa de La Fusteria, el Fede i la Sílvia es diverteixen i tot sembla indicar que el tema donarà un pas endavant. Però llavors apareix la Cecília disposada a esgarrar-ho tot i a venjar-se del seu fill i comença a criticar obertament els guions de la Sílvia i a dir que el Fede comparteix plenament la seva opinio. No cal dir que a la li falta temps per a tocar el dos.
Mentrestant, el Marcel i l'Assun han anat fent camí de manera discreta. Tot està a punt per a que tots dos se'n vagin a casa de l'Assun a passar la nit quan la Mari truca al mòbil del Marcel i en plan "Ruper te necesito" fa venir el noi cap a casa.

El Marcel arriba a casa amb una safata de canapés. La Mari està veient un capítol del Vides. Ella li explica el que li ha passat amb el Ramon i que està preocupada pel caire que ara prendrà l'assumpte.

El Ramon també està explicant la seva versió dels fets a la Pilar i aprofita per seguir amb els seus virulents atacs vers la Mari. Però la Pilar sembla no acabar-se'l de creure mentre, trista, estreny amorosament el jersei que la Mari ha fet a la Desi.




Massagran

Setmana 63
Capítol 311 ·
Capítol 313 · Capítol 314 · Capítol 315 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici