TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 311
del dilluns dia 18 de febrer del 2002

.. Pis Jordi.- Aquells dos s'acaben de llevar i segueixen del mateix humor que el dia abans. O sigui que la Rut li fot un moc a en Jordi i li diu que marxa a l'institut a assajar amb un tal Jofre.

Pis Clara.- La Carme i la Núria passen a veure l'Adrià i mentre la Núria s'emporta l'avi i el Trasto a fer un vol, les dues germanes xerren dels seus "noviets". La Carme confessa que no es pot treure l'Andreu del cap.

Bufet.- Paral·lelament, l'Andreu li està dient a en Guillem que no pot deixar de pensar en la Carme i que amb ella li han tornat les ganes de viure.

La Fusteria.- En Fede segueix amb la seva línia i li està explicant a en Marcel quin és el problema principal de les ties: la indefinició.
Aleshores entren la Cecília i l'Alba per tal de fer un mos i marxar a plató. La Cecília pretén inflar el cap del seu fill amb el guió de la nena perquè diu que és molt dolent. En Fede no li fa ni cas.

Casa Regina.- La Lurdes li està explicant batalletes de nòvios a la Paquita. Truquen al telèfon: sor Sileta ha tornat del Vaticà i no para fins que la Paquita accepta que hi vagi a la tarda.

Platós.- L'Alba i en Fede s'esperen. Quan s'emporten la nena a maquillatge, la Sílvia i ell es dediquen un cop més als seus jocs verbals. En Fede la convida a la inauguració del bar.

Carrer.- L'Andreu (dins del cotxe) s'atura al costat de la Carme (que va a peu) i tot tontejant, s'acaben fent un petó a través de la finestreta (el vidre era obert, eh?). L'Andreu li diu que pugi i ella no s'ho fa dir dues vegades.

Casa Regina.- La Paquita està examinant la Lurdes de l'assignatura de Religió. Truquen a la porta i la Paquita, nerviosa, li crida a la Lurdes que apagui el cigarret i es comporti.
Mentre la Paquita va a obrir, la Lurdes tira una mica de desodorant ambiental.

La Fusteria.- La Remei entra i, al no trobar cap lloc buit, s'asseu al costat de la Rut. Aleshores posa en marxa el disc i xerra i xerra i xerra. Només la para el mòbil de la Rut i, sense dissimular gens ni mica, escolta la conversa, de la qual dedueix que hi ha mal rotllo amb en Jordi i, quan penja, torna a començar amb la xerrera, fent comentaris irònics sobre els homes, fent bromes i rient a cor que vols. La Rut li segueix la veta.


Casa Regina.- La Lurdes i la Sileta estan assentades una davant de l'altra i la Paquita és al darrere del sofà vigilant les possibles posades de pota de la mestressa.
La Sileta li va comentant coses i la Lurdes va fent que sí a tot, molt respectuosa i quan la Sor sent pudor de tabanc, la Paquita es culpa d'haver tornat a agafar el vici.
Però arriba un moment en que la monja parla de la Lurdes dient, amb veu trista, que era una dona que vivia dels homes (la cara que se li posa a la Lurdes!) però que ella (la Sileta) resarà pel seu etern descans; que potser haurien de parlar de l'herència...........i la Lurdes ja no pot més i li etziba: Ha vingut a demanar-me cuartos?.
La Sileta es fa enrera, diu que li ha portat dolços i a Lurdes encara s'encén més: Que no ho sap que els dolços no em convenen?, que vol que em mori i cobrar l'herència?. A la Sileta per poc li agafa un patatús. La Lurdes s'aixeca indignada i li crida: Venir aquí i malparlar de la Lurdes!; vagi-se'n; no tocarà ni un ral!.
La Sileta se'n va corrent, molt espantada, seguida de la Paquita que quan torna a entrar, ja es troba la Lurdes fumant un altre cop. La Paqui l'esbronca però la Lurdes és més pràctica: la Sileta ja no ens molestarà més.

Pis Carme.- L'Andreu i ella estan molt acaramelats al sofà. La Carme vol anar una mica més poc a poc però l'Andreu té pressa i li diu que n'està enamorat. La Carme no vol que se li tiri a sobre perquè la Núria és a punt d'arribar però no s'hi pot resistir i, efectivament, arriba la Núria.
L'Andreu s'incorpora ràpidament i es posa un coixí sobre la falda. És evident la gràcia que la situació li fa a la noia i quan l'home és fora, mare i filla s'asseuen juntes per xerrar del tema.

Pis Jordi.- Arriba la Rut i damunt la taula hi ha un ram de flors que li ha comprat en Jordi. Però, ah!, resulta que en Jordi li havia anat a portar a l'institut i allà li havien dit que no hi havia anat en tota la tarda.
La Rut es regira i li diu que s'ha passat la tarda follant amb en Jofre (mentida, estava sentint la xerrameca de la Remei).
A en Jordi se li escapa un mastegot i la Rut marxa clavant un cop de porta.









tplana

Setmana 63
Capítol 312 · Capítol 313 · Capítol 314 · Capítol 315 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici