TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 285
del divendres dia 11 de gener del 2002

.. CLARA - ANDREU - CARME -. Clara li dóna els papers del divorci de la Carme a l'Andreu i acaben parlant de la Joana. Ell no sap res d'ella i no vol estar-se tota la vida esperant-la.
Més tard, la Clara, prenent cafè amb la seva germana, li explica tota la història de l'Andreu i la seva dona.
Pel vespre, Clara convida a l'Andreu a que l'acompanyi a prendre alguna cosa doncs ha quedat amb la Carme, però el refusa l'oferiment.
Guillem, de totes maneres, l'aconsella que se'n vagi amb elles, que no es pot estar sempre així, sense distreure's i afegeix que el que ell necessita és una dona que el faci riure. Andreu replica al seu soci, dient-li que com és que donant tants consells encara no ha trobat cap dona... Guillem li contesta que si a la seva edat no ha trobat cap, ja no hi ha res a fer.
Andreu apareix a La Fusteria on són la Clara i la Carme. Andreu treu el tema del divorci i la Carme comença a fer conya i dir xorrades, la qual cosa li provoca el riure a l'advocat.

CINTA - . A la parada de la Lola, la Paquita i la Cinta xafardegen amb la mateixa Lola, sobre les cites que ella i Cecília van tenir amb aquells dos tios. La Lola, decebuda, es resigna a continuar buscant i que no es pensa embolicar amb cap home casat. I posa a la Cinta i al Peris com a exemple de bona parella.
Quan la Cinta és al bar, aprofita que el seu home ha de sortir a comprar pa per fer una trucada de telèfon. Però quan sent la veu del Guillem, que és a qui ha trucat, es queda callada i penja.
Per la tarda, la Cinta arriba a l'escola d'adults trobant-se allí al Guillem, que l'està esperant. La convida a fer un cafè per parlar de l'obra de teatre que li va deixar, però ella el refusa. Diu que no vol arribar tard a les seves classes. Al Guillem no li serveix de res insistir i marxa.
Però la Cinta tampoc entra a l'escola i també se'n va.
Arriba al Peris, com amoïnada i angoixada. Ell s'estranya que hagi tornat tant d'hora i ella li confessa que no es troba bé. Que ha estat pensant en el seu matrimoni, que ella s'ha allunyat d'ell des que morí la Laura perquè només ha pensat en ella mateixa. Cinta li demana al Peris que estigui més per ella, i que no deixi d'estimar-la. Finalment, li demana que l'abraci molt fort, i el Peris així ho fa...



PAQUITA. - Paquita parla amb l'Ana Mari sobre la feina de minyona. Potser la substituirà. L'Ana Mari la porta al pis de la senyora Regina i aquesta li fa una peculiar entrevista de feina.
La senyora Regina és una catalana de pro i vol no tan sols cuina catalana, sinó que es parli correctament. Demostra ser una dona a qui li agrada la disciplina, la serietat, que sembla severa i estricta i que, això sí, te encara, una mentalitat massa antiquada. Finalment, la Paquita accepta la feina.

IOLANDA - NARCÍS - ADRIÀ. - De bon matí, l'Adrià i la Iolanda discuteixen. Ella no enten l'actitud del vell després que les seves filles li paguessin la hipoteca. Ell, com sempre, es mostra esquerp i ella agafa el tetre-brik i comença a beure. Ell li demana que vagi a comprar i ella l'engega.
Però sembla que l'Adrià es surt amb la seva, perquè el Narcís i la Teresa es troben a la Iolanda comprant a la parada de la Pilar. El noi es posa content al veure-la.
Quan se'n va la noia, la Pilar la critica però la Teresa i el Narcís no li fan el joc a la Balaguer i passen d'ella.
Poc després, el Narcís parla amb l'Adrià al Peris i li fa preguntes sobre la Iolanda. Quan s'assabenta que es troba sola al pis, el Narcís marxa i es presenta allà.
La Iolanda està doblegant roba. Ell l'ofereix berenar però ella no en vol. Quan ella se'n va a la cuina a per un got de llet, el Narcís agafa unes calces que hi havia al terra. Ella surt i l'enxampa amb les calces a la mà, mirant-les. Iolanda es posa feta una fúria i el crida i li diu imbècil uns quants cops.
En un d'aquest crits, arriba l'Adrià que no pot creure's el que acaba de veure. El vell acompanya al Narcís que està plorant i nerviós a casa seva i li diu a la Iolanda que quan torni ja parlaran.
Quan torna al pis, l'Adrià es troba a la Iolanda fent l'equipatge. Tornen a enganxar-se en una discussió on ella li diu de tot i on ell li aixeca la mà per donar-li una bufetada.
Ell la fa fora i ella, abans d'anar-se li deixa ben clar: "per mi et pots morir". I dit i fet: ella tanca la porta i ell alterat, es desploma, cau al terra després de perdre el coneixement...



Channing

Setmana 57
Capítol 281 ·
Capítol 282 · Capítol 283 · Capítol 284 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici