TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 284
del dijous dia 10 de gener del 2002

.. Bar Peris - La Lola ha quedat amb dos homes i intenta convèncer la Cecília per una doble cita. Ella no sembla tenir gaires ganes, però accepta pensar-s'ho davant la insistència de la seva amiga.
L'Adrià arriba, amb el seu humor acostumat, portant un potet de vidre i demana al Peris que l'hi posi una mica de llet. Aquest li omple i no vol cobrar-n'hi res, però l'home, que no accepta regals de ningú, li dóna cinc duros i marxa. Llavors el Peris comenta amb el Jaume que l'Adrià està cada dia pitjor.

Casa Quim - El Max està jugant amb la Playstation, però ha de plegar perquè la Clara i el Quim volen quedar-se sols per parlar de l'Adrià.
Ella no entén com pot ser que, si necessita diners, s'en pugui sortir amb el que troba als contenidors, però el Quim li respon que alguna gent viu d'això. Recorden que l'any passat va estar a punt de perdre el pis, i la Clara decideix anar al banc per saber si ha tornat a tenir problemes.

Casa Marta i David - Poc abans de que la Marta vagi cap a classe, el David es posa a planificar com celebraran aquest cap de setmana els resultats dels exàmens: quedant-se a casa tot el dia junts. El David està molt carinyós, la Marta diu que se n'ha d'anar però sense gaire convenciment... i en aquestes que sóna el telèfon i els talla el rotllo...
És la Natàlia, que ha quedat amb la Núria pel vespre i vol que la Marta s'hi apunti. Ella primer diu que no, perque ja no es veurien amb el David fins demà, però ell mateix li diu que hi vagi, que a la Núria li anirà bé.

Portal casa Fede - La família feliç surt de casa. L'Alba vol quedar-se a dormir a casa d'una amiga aquesta nit, i el Fede primer diu que nanai, però acaba cedint per mediació de sa mare.
Abans de marxar, la Cecília li explica que ahir va parlar amb la Sílvia i li va donar la cinta de vídeo. El Fede només encerta a dir una frase: "Quins collons!".
Inquiet, truca la noia, a qui pel que sembla la cinta li va fer molta gràcia. A ell, no n'hi fa gens.

Casa Carme - La Marta i la Natàlia són amb la Núria. Intenten fer-li veure que no s'ha de sentir culpable pel que va passar, i proven d'animar-la, tot plegat sense gaire éxit. Ella diu que trigarà temps a tornar a sortir amb nois, i això també ho subscriu la Natàlia, que encara no s'ha tret l'Ivan del cap. Les dues diuen a la Marta que té sort de lo bé que estan ella i el David. Finalment, la Núria acaba accedint a sortir una mica, sense ganes.

Casa Quim - El Max està de nou jugant amb els videojocs, concentradíssim, i no fa cas del Quim quan li diu que encara té deures per fer. Aquest acaba desendollant la consola, amb l'inevitable cabreig del nano i la conseguent discussió. El Max diu que estaria millor amb la Clara, i el Quim replica que això és perquè ella li consenteix tot. El noi acaba marxant molt empipat.

Casa Adrià - La Clara, que ja sap que al seu pare estaven a punt de fer-lo fora del pis, li explica que li ha pagat el deute i que a partir d'ara elles s'ocuparan de la hipoteca. L'Adrià, a més d'indignar-se quan sap que va ser el Quim qui li va dir tot a la Clara, es pregunta perquè es preocupen tant per ell, quan fins ara ni ella ni la Carme mai no li feien ni cas. Diu que ell no les emprenya per res i que elles facin el mateix, i, sense escoltar les protestes de la Clara, la deixa amb la paraula a la boca per agafar la corretja del Trasto, disposat a treure'l a passejar.
Abans que ho faci és ella, ofesa, la que marxa.

La Fusteria - La Sílvia li diu al Fede que la gravació ha agradat molt i que dimarts que ve li faran un càsting a l'Alba. Naturalment, a més de la nena el que ha triomfat ha estat el Cyrano-Fede, li explica mentre s'en fot del seu paper i del seu nas. I ves per on, fent conyeta amb el nas, el paper i tot plegat, la cosa acaba amb una invitació a sopar que la noia accepta.



A una taula, la Núria, la Marta i la Natàlia estan prenent chupitos, quan es fixen en un noi que les observa desde la barra. Llavors ell s'acosta i intenta una aproximació dient que li sembla que les coneix (molt original no ho seria, el noi). Quan es dirigeix a la Núria preguntant-li on estudia, ella respon amb un "I a tú què t'importa" que fa que l'aprenent de Casanova torni a la barra tot encongit. La noia decideix que no aguanta més i marxa cap a casa.

Magatzem - La Marta ha anat a veure el David a la feina. Li explica que arran de la conversa amb les seves amigues, ha pensat molt en la sort que tenen tots dos per com n'estan de bé ara. Després recorda aquell dia que va venir a portar-li un termo de café, i també recorda el que van fer després... Disposada a repetir la situació, s'asseu a la falda del noi i comencen a fer-se petons.

Bar Peris - La Lola i la Cecília tenen els seus "ligues" esperant-les en una taula, dos homes madurets i que, molta marxa, no sembla que portin. Disposades a anar a per totes, decideixen que passaran de sopar i demés preàmbuls i aniran més al grà. Que si no la festa els pot sortir massa cara...
El Quim observa el Max mentre l'Arnau li deixa uns videojocs. Li diu al noi que no li deixarà jugar-hi, que per avui prou de videojocs, i que s'en vagi cap a casa: avui soparan bledes, en lloc de pizza com havien decidit. El nano marxa de mala llet.
La Clara, que l'ha vist sortir, entra a preguntar què passa i rep una bronca del Quim, que diu que la culpa és d'ella per consentir-li tot. Primer ella es rebota, però tots dos acaben disculpant-se amb l'altre, admetent que no saben per on tirar amb el Max, i queden d'acord en que han de parlar més sovint, pel bé del nano.

Casa Fede - La Cecília és amb el Paco (el seu amiguete) prenent una copa. Li diu que millor que no hagin sopat, "que amb l'estòmac buit s'en tenen més ganes", i el pobre home, que ja estava nerviós, es vessa una mica de vi per sobre de l'ensurt. Ella va cap a la cuina i aprofita per tancar ja els llums.
En aquestes que a la porta hi arriben el Fede i la Sïlvia, força begudets i petonejant-se amb moltes ganes...
Moment incòmode quan obren i es troben el Paco al sofà: ningú sap quina cara posar. El resultat és que tant l'home com la noia troben oportú marxar, i mare i fill es queden plantats per aquesta nit.
La Cecília diu al Fede que, si vol la Sílvia per fer un polvet i prou, que se n'oblidi, no fos cas que quedés malament i per culpa seva no li fessin la prova a l'Alba. Per això, però, no ha de patir: el Fede l'informa que dimarts li fan el càsting; llavors la Cecília ja valora més les "arts de seducció" del seu fill. La cara del Fede és tot un poema.

Magatzem - La Marta i el David han acabat de fer l'amor, i estan despullats sota una manta i la mar de feliços quan senten la veu de l'encarregat a l'altre banda de la porta. Evidentment no hi ha temps per dissimular i quan entra l'home, que tonto no és, veu el que ha passat i adverteix al David que això no es torni a repetir, si no vol que el fotin fora. Marxa per deixar que es vesteixin i els nois es queden morts de vergonya, però sense poder evitar el riure.

Casa Quim - El Quim arriba més conciliador, amb les pizzes que havia promés, però es troba amb una sorpresa: l'Adrià, que ha vingut a fotre-li la gran bronca dient-li que no es fiqui on no el demanen, que sempre xerra més del compte, etc.
El Quim replica que ja n'hi ha prou de fer-se la víctima, que és un vell egoista i amargat, i que no vol acceptar que hi hagi gent que l'estimi i el vulgui ajudar. "Si el que vols és quedar-te sol, ho estàs fent de puta mare", li diu, i l'Adrià es queda sense resposta, mentre el Max observa la baralla sense entendre molt bé què passa.



Sadie

Setmana 57
Capítol 281 ·
Capítol 282 · Capítol 283 · Capítol 285 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici