TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 281
del dilluns dia 07 de gener del 2002

.. Casa Carme.- La Clara, la Carme i la Núria són al voltant de la taula amb cares de circumstàncies. Les coses de l'Oriol, en forma de bosses i maletes, són a terra, a punt perquè s'ho emportin.
Se suposa que els pares del suicidat les han de venir a buscar i la Núria marxa per tal de no ser-hi.

Plaça.- La Pilar i la Lola estan comentant el tema de la fuga de la Mari, de la qual encara no se'n sap res.
L'Adrià paga amb pessetes ( que no €uros) a la Pilar i aleshores es presenta la Núria i, neta i avi, intercanvien quatre paraules sobre com han anat les festes. La noia vol que el seu avi l'esperi i sortir junts però l'home diu que té feina. La Núria se li abraça fort per despedir-se.

Casa Montse.- En Narcís s'està mirant unes pàgines porno a internet que tanca inmediatament quan sa mare entra al cuarto per dir-li que farà tard a la feina. La Montse mateixa també corre perquè fa tard i la Teresa ja és a punt per sortir cap a la plaça. Total, que en Huari es troba que el deixen sol amb l'Isaac i amb l'advertiment que li ha de fer el menjar al crio. L'home es queda una mica descol.locat.

Bar Peris.- Sembla ser que en Quim i l'Empar es retroben després de força dies sense veure's. Ella li ha portat un regal de reis (un CD) i ell li diu que no li ha portat res, cosa que no sembla pas que li molesti a la noia, que diu que potser s'haurà de portar millor l'any que vé. Queden per dinar a casa d'ell.
En una altra taula hi ha la Marta i en David que comenten lo de la Núria i ella diu que l'haurien d'anar a veure, que són els seus amics i que ja és hora que facin les paus. En David no ho té gaire clar.

Pis Adrià.- L'Adrià arriba de la plaça i es troba amb la simpàtica Iolanda que avui té un mal dia, per variar. L'home li diu que si tota sola no pot deixar la beguda, que busqui ajuda i això provoca un altre brot de mala llet d'ella.

La Fusteria.- En Max i el seu amic comenten els regals de reis. La Clara li ha comprat al nano, un joc per la Play Station. Aleshores s'hi acosta l'Empar volent-se fer la simpàtica però en Max la talla de seguida i li diu exactament això, que no cal que es faci la simpàtica, que s'ho faci directament amb en Quim i ja està. El seu amic es queda de "quadros". Per cert, que també han comentat que l'Alícia se n'ha anat a viure a Breda.

Institut de Música.- La Rosa entra a la saleta on hi ha la Núria tocant. Es fan un petó i parlen una mica de tot el que ha pasta amb l'Oriol. La Núria es mostra pesimista pel que fa a la seva familia i als seus amics; diu que els millors amics que tenia també els ha perdut.

Bar Peris.- La Teresa és a la barra amb en Narcís i comentant lo de la Mari amb els Peris. Entra l'Ahmed que pregunta per en Huari i li fa molta gràcia saber que el seu amic és a casa cuidant una criatura.

javascript:openwin("../../../index/homenassos.htm")

Com que entra l'Adrià, en Narcís se li apropa ràpidament i li pregunta com li han anat els reis. L'home, amb la simpatia que el caracteritza, li diu que a casa seva no hi ha reis. Aleshores en Narcís pregunta per la Iolanda i li diu que té molta sort de viure amb una noia tan maca. Després es queda pensatiu.

Casa Montse.- En Huari fa el que pot amb l'Isaac, el distreu, el passeja, el bressola, li dona el bibe i, tot i que se'l veu atabalat, sembla que se'n surt prou bé.
Aleshores arriba la Teresa amb l'Ahmed (que ja ve amb cara de guasa) i en Huari prova de desempellagar-se del nen però la Teresa no el deixa. Fa un intent tot dient a la sogra que canviar el nen es "cosa de mujeres" però la Teresa passa cap a la cuina sense fer-li cas.

Casa Adrià.- La Iolanda obre la porta a la Clara i ja només veure's s'enganxen: que si no vens a veure mai el teu pare, que si tu et passes tot el dia estirada al sofá, que si veste'n, que si jo estic a casa meva, que si patatim, que si patatam, fins que la Clara marxa, més que enfadada.

Pis Quim.- L'Empar i ell estan abraçats i, pel que diuen, sembla que han passat pel llit a corre-cuita per si arribava en Max. Aleshores ella li comenta que s'ha trobat el nano i que tenia un videojoc molt car. En Quim diu que és un regal de la Clara i l'Empar es posa on no la demanen per dir que potser la Clara està malcriant al nano i que.......I calla al veure que la crítica no és ben rebuda (Per mi que aquesta Empar en porta alguna de cap).

Casa Carme.- La Núria obre la porta a en David i la Marta. Ell no sap ben bé què dir ni com dir-ho i finalment, forçat, li diu que sent lo de l'Oriol. Tornen a trucar el timbre, és un treballador d'una empresa de transports que ve a buscar els paquets de l'Oriol. La Núria es mig ensorra perquè ella no hi volia ser i en David l'abraça una estona mentre ella plora i la Marta s'encarrega d'atendre a l'home.
Quan aquest ja és fora, a en David li surt la cara més amable i sincera per dir-li a la Núria que ell està allà pel que necessiti.

Casa Adrià.- La Iolanda obre la porta a en Narcís que li demana de jugar a les dames mentre no arriba l'Adrià però la noia no està per orgues i s'asseu altre cop al sofá (que és l'amor de la seva vida, ja us ho dic ara). En Narcís s'asseu al seu costat i aprofita per mirar-li l'escot i dir-li que tota ella és molt guapa. La Iolanda li demana que se'n vagi.

Carrer.- L'Ahmed prova de convencer en Huari per muntar un taller. En això estan, que en Huari veu com l'Adrià obre un contenidor. L'observa una estona i després el va a trobar per si necesita ajuda. L'Adrià, remugant que buscava no sé què però que ja no fa falta, marxa.






tplana

Setmana 57
Capítol 282 ·
Capítol 283 · Capítol 284 · Capítol 285 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici