TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els dissabtes repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 s/.¼ de 6 (17.15 h.)
SETMANA 57
del 07 al 11 de gener del 2002

Capítol 281 (dilluns 07/01/2002)
Capítol 282
(dimarts 08/01/2002)
Capítol 283
(dimecres 09/01/2002)
Capítol 284
(dijous 10/01/2002)

Capítol 285 (divendres 11/01/2002)

.. La Pocas Luces & Cia.- Els dos germans i la Desi són qui sap on del sud d'Espanya esperant qui sap què en una habitació sense bany ni calefacció. El que sí sabem tots és que la Mari no ha canviat gens ni mica al traspassar les fronteres catalanes: somica com sempre.
A Sant Andreu se'ls troba a faltar i cadascú, segons el grau de simpatia vers els germans, diu la seva sobre "l'affaire". Queda clar que la policia els està buscant sense resultats, de moment.

La Núria i el seu desconsol.- D'alguna manera, aquesta xiqueta , es sent responsable del que ha fet l'Oriol. S'agafa al típic "Si jo... hagués fet això o allò...potser...", una manera com un altra d'autoflagelar-se amb els pecats aliens.
La Clara i la Carme estan per ella i els que abans havien estat els seus amics li fan costat però... ella està de dol. Fins la seva profe de piano intenta animar-la i encoratjar-la sense gaire èxit.
Hi ha coses que costen de pair.

La "Vivo sin vivir en mi" de la Cinta.- Parlar del tema "enamorament adolescent amb el caballero andante" amb la Paquita ajuda la Cinta a prendre una decisió: demana perdó al Peris per haver-lo tractat malament després de la mort de la Laura i li prega que estigui per ella i no deixi que es torni a allunyar.
Per la seva banda, el Guillem nota que la Cinta el defuig i no para de fer intents d'aproximació.
La història no ha acabat pas tot i els bons propòsits de la Cinta.

La vida sentimental del Quim.- Se li està embolicant per moments. Es torna a enrotllar amb la profe del Max (ara sabem que és separada) amb tota la prudència del món i, a la vegada, s'acosta a la Clara a causa dels problemes del Max.
Tenim el xiquet enganxat a la video-consola i el Quim i la Clara creuen que han de parlar més per tal de poder educar amb un mínim de coherència l'adolescent que van adoptar.

La família feliç.- Aquesta setmana hem rigut força amb aquests personatges. Hem vist el Fede interpretant Cirano, la Cecília amb un "maromo" que no aconsegueix portar al llit i el Fede amb la Sílvia que també es queden a mitges.
Sembla que l'únic membre de la unitat familiar que aconseguirà els seus propòsits és l'Alba que té una prova per a la TV el proper dimarts. No sé com s'ho fa aquesta nena però sempre acaba sortint-se amb la seva.

L'Adrià i el seu món.- Li han descobert el pastís i quan la Clara sap que el seu pare remena containers posa fi, a les braves, a aquesta mena de vida marginal. Ella i la Carme s'ocupen de la hipoteca de la casa i li recrimina que hagi passat d'elles en els moments difícils.



L'Adrià cada cop està de més mala hòstia i les baralles amb la Iolanda són fortes i contínues. Discuteixen a causa d'un malentès amb el Narcís i la Iolanda recull les seves coses de casa l'Arià i toca el dos amb un "Per mi et pots morir" com a comiat.
L'Adrià no s'ho pensa dues vegades i cau a terra sense el poc enteniment que li quedava. No sabem si és greu o no.

La Paquita i la seva nova vida.- Després de deixar el taxi i d'embolicar regals en uns magatzems per Nadal, la Paquita torna a estar sense feina. També busca un pis de lloguer més petit i més assequible que el que té.
Per un cop a la seva vida sembla (dic sembla perquè ja veurem com acaba tot plegat) tenir bona sort i troba les dues coses d'un cop. S'entrevista amb un senyora gran, republicana i "Macianista" de tota la vida, a qui haurà de servir i amb qui haurà de viure.
A la senyora Regina la Paquita li fa el pes i a la Paquita la senyora Regina li pesa més del compte però accepta la feina.

L'Andreu i la seva creuada.- Pel que hem vist aquesta setmana el destí de l'Andreu serà enamorar-se de la Carme de qui porta el divorci. És amb ella amb qui riu per primer cop després de la mort del seu fill i de l'abandó de la seva dona. Llàstima de tot plegat.

La Lolita (Ruth) i el Peter Pan (Jordi).- El Jordi no dubta a "tirar els tejos" a la Carme quan es troben per a parlar del divorci i això mosqueja la Lolita que es fa passar el cabreig gastant pela llarga a les rebaixes i fotent-se la vida padre. El Jordi cada cop sembla més preocupat pels seus negocis borsaris i les extravagàncies de la seva amant.

Altres temes.- El Huari es va recuperant de l'operació i l'Ahmed li proposa de muntar un negoci a mitges.
El David i la Marta són agafats "in fraganti" pel jefe de l'empresa que, en teoria, hauria d'estar vigilant el David. De moment el jefe només treu targeta groga i avisa d'una de vermella si la situació es torna a repetir.
Al Narcís sembla que se li desonilla la vena sexual i va una mica espitat.
Quan la Cinta sap que l'Esther està embarassada no dubta a pensar que el fill és del Marcel.
El projecte de l'Olga ha quedat finalista a Berlín.

L'escena de la setmana.- El "vodevil" que es munta a la nit a casa del Fede i les dues parelles de la mare i el fill sortint per cames d'una situació força ridícula.




Casablanca

Setmana 57
Capítol 281 · Capítol 282
· Capítol 283 · Capítol 284 - Capítol 285 -

Tornar a Resums Gener 2002
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP

Històries Imprevistes

Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar