TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 98
del 16 al 20 de desembre del 2002

Capítol 483 (dilluns 16/12/2002)
Capítol 484
(dimarts 17/12/2002)
Capítol 485
(dimecres 18/12/2002)
Capítol 486
(dijous 19/12/2002)
Capítol 487 (divendres 20/12/2002)

.. Más madera!.- Bé, el misteri de com la Marta va poder llogar el local ja s'ha desvetllat. Bàsicament hem sabut dues coses: l'Albert va ser qui li va deixar els diners i la Marta quan diu "no", vol dir "". Què enganyats ens portava la mossa!

La Paquita no entén com pot haver acceptat els diners d'un "desconegut" enlloc d'haver-los-hi demanat a ella; a l'Ivan no li fa cap gràcia que l'Albert faci de "mecenas"; el David explicita la seva ràbia amb un cop de puny ben donat; el Peris té més arguments per a barallar-se amb el Fabra...

Però això a la Marta no li fa ni fred, ni calor. Ara té el local, algú que se l'escolta amb cara de babau i una piscina olímpica per a fer l'amor amb tot l'exotisme que necessitava. Segur que ja no li quedarà res per a demanar als Reis.

"Pocas Luces" fins i tot per Nadal (i mira que ara hi ha més llum que mai per tot arreu).- El Natxo s'ha posat entre cella i cella que la Mari conegui els seus pares i la vol portar a casa seva per Nadal. A la Mari la idea no l'entusiasma gens però enlloc de deixar les coses clares, va i diu que ja ho faran més endavant.
El Natxo cada cop està més pesadet però és normal si tenim en compte que la Mari no fa altra cosa que donar-li esperances.

El Toni no té permís per sortir de la presó durant les festes i li han canviat el company de cel.la. Li diu a la Mari que no faci el ruc amb el Natxo si no li agrada però la xiqueta, quan vol, és més sorda que una tàpia.

La casa de les desgràcies.- La Montse devia aixafar merda (perdó) tot just va començar a caminar perquè si no és així no hi ha manera d'entendre tot el que li ha passat des que la coneixem.
L'Isaac continua a l'hospital sense poder començar el tractament de "quimio" perquè té febre.
El Huari aconsegueix tornar a Sant Andreu amb un permís provisional i el mateix dia que arriba li claven 8 ganivetades mortals de necessitat.
Les ha anat a buscar, és cert, però cal que la Montse passi per tot això?
I el Narcís? Aquest xiquet s'acabarà dedicant-se a fer d'enterramorts, brrrr! Persona o animal que estima desapareix, se li mor o està a punt de fer-ho. Una mica massa fort per a ell, no?

L'amargat pitof.- Aquest no és que hagi aixafat el mateix que la Montse, no, aquest és que sempre ha tingut l'autoestima tan baixa que mai se l'ha trobada. Continuament necessita algú que li planti la canya per tirar endavant i s'ensorra tan aviat com pot.

BONES FESTES 2002-2003

La mort del Huari, que la Montse diu que ha sigut per culpa seva, fa que torni a agafar l'ampolla amb aquella tristor habitual. Diu que brinda pel seu amic mort i això que el Huari feia ben poc que li havia dit que si tornava a beure l'estampava contra la paret.
La Iolanda, que sembla que s'hagi begut l'enteniment, com que no el vol deixar sol acaba agafant-se també a la botella. Apa, la pel.li "Dias de vino y rosas" està servida.

Cap al sexe a través de la xocolata.- El Harrison Ford bomboner li ha deixat un regalet a la Remei per tal que no l'oblidi durant les festes: un bombonet a la panxeta que, de moment, sembla que no li agrada gens a la noia.

Les germaníssimes.- Mortes de fàstic i avorriment sense llogater a qui vigilar s'entretenen en els preparatius del dinar de Nadal.
La Roser convida la Núria que encara no sap què farà perquè el Jordi, contra tot pronòstic, passarà les festes a la presó.
La Pilar convida el seu estimat Ramon que es fa el desmenjat amb tota la parafernalia nadalenca. Les matxacades de la Isabeleta sembla que comencen a fer efecte.

La "Lolita" i el seu escarment?.- Tal i com vam pronosticar a la "Lolita" la fan fora de l'escola de música per "campanera" i vaga. Això li toca ben bé la moral però el Fèlix s'encarrega de donar-li una bona notícia: després de festes gravarà un disc i la casa que té li quedarà petita.
Això sí... ha de ser bona minyona i complaure'l en tot perquè ha d'entendre que en el seu lloc n'hi ha moltes i s'ha de guanyar la sort que ha tingut. I ja em veus la "Lolita" sent utilitzada sexualment per primer cop des que la coneixem.
Per la cara que feia, no li agrada gens no ser ella la que mana. Està provant la seva pròpia medicina i jo diria que la troba amarga.

Els adolescents.- La K s'ha proposat deixar de ser verge aquestes festes i li demana al Max de passar a la "tercera fase".
Al xiquet la proposició l'agafa en calçotets i sense gaire motivació.
Fa el que pot per esquivar la K però acaba al sofà de casa seva amb ella intentant una "pèrdua mútua de virginitat" com si d'un experiment escolar es tractés.
L'intent no passa de la "segona fase" després de repetides interrupcions però la voluntat de la K és clara: després de festes s'hi tornaran a posar. De fet, al final, semblava que ja li anaven agafant el gust a la cosa.



BONES FESTES DE NADAL A TOTS!

Casablanca


Setmana 98

Capítol 483
· Capítol 484 · Capítol 485 - Capítol 486 - Capítol 487 -

Tornar a Resums Desembre 2002
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP

Històries Imprevistes

Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar