TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 485
del dimecres dia 18/12/2002

.. La Montse ha passat per la perruqueria per donar una ullada al negoci. La Cecília i la Mari li diuen que no s'amoïni, que el que ha de fer és anar a descansar. La Montse contesta que encara que s'enlliti no descansa. I, a sobre, encara no sap quan tornarà el Huari.

Al David li fa mal la mà desprès de la galeta que li va donar a l'Albert. Sembla mentida. Tot un ex-boxejador com ell i se'n ressent d'un copet de no res...
Quan la Rut està a punt de sortir del Peris es troba amb el Gus que se'n fot d'ella amb el tema de l'escola.

Entra el Max, demana un croisant i intenta sortir corrents però és atrapat inevitablement per la Kristina que l'acusa de'haver-la estat defugint. Acorralat, li pregunta que on ho poden fer i com que a casa d'ella estan els pares, i no es plan de fer-ho amb públic, decideixen anar a casa del Max aprofitant que el Quim està treballant.

La Gemma vol que el Ramon li deixi la tarde del 24 lliure per marxar a casa dels pares de l'Emili, que viuen lluny i si pleguès a l'hora arribarien tardíssim. El Ramon, com un Mr. Scroog d'estar per casa li diu que el mercat obra el dimarts a la tarda i, per tant, toca treballar.
Arriba la Pilar i li comenta el tema del Nadal: ja se sap, tota la família unida, el dinar, el cava, els torrons... Però el Ramon li diu que aquest any, en principi, ell no està per a reunions familiars ni per celebrar res.

La Isabeleta està en ratxa: el primer sermó va dirigit a la Lola per celebrar el Nadal sense sentir-lo veritablement. El segón va per a la Teresa, i la vol animar davant l'enfermetat de l'Isaac. Però aquesta no està per orgues i li diu que la deixi estar de tanta bíblia.

El Max ha anat a la lampisteria a veure el Quim per tal d'assegurar-se que no apareixerà per casa i els interrompirà en plena actuació. De tota manera les respostes del Quim són del tot imprecises: hi anirà quan acabi, ni abans ni desprès. Tot i així és dona compte de que el nano s'ha banyat en colònia de la seva.
Quan se'n va, el Quim aprofita per donar-li la paga de Nadal a al Iolanda i aquesta li pregunta si ja te a punt el finiquito. Ell li respon que això ho farà quan torni el Huari, tal i com van quedar.

La Kristina està contenta i busca per casa uns sostenidors alegres per posar-se. Sa germà li diu que, per si de cas, vagi en compte.

18/12/2002 Estrena: "El Senyor dels Anells - Les Dues Torres"

La Roser i la Núria parlen del Jordi assegudes en una tauleta del Peris. La Roser prefereix que son fill no surti per Nadal, no estaria còmoda amb ell a taula fent veure que no ha passat res. La Núria li pregunta què pensa fer, doncs, quan surti algun dia. La Roser li contesta que no ho sap.
També li demana que vingui a dinar per Nadal: no vol estar sola amb la Pilar i el Ramon.

Quan la Núria està a punt de sortir del Peris es troba amb el Gus que li dona la notícia de que han fet fora la Rut de l'escola. La Núria rep la bonanova amb satisfacció.

A casa, el Max i la Kristina inicien els preparatius: espelmes, llum d'ambient. Seuen al sofà i comencen a petonejar-se.
Primera interrupció: sóna el telèfon i és la Clara des de Cardiff.
Segona aturada: la K s'ha deixat els preservatius a casa i el Quim no en té cap guardat pels calaixos. La Kristina marxa a casa seva a buscar-los. Tornarà.

La Rut parla per telèfon amb la seva mare i li diu que no es preocupi perquè l'hagin fet fora de l'escola. Truquen a la porta i és el Fèlix que porta notícies. Tot just arriba de Madrid on ha ensenyat les gravacions de la Rut i els ha encantat. Molt aviat podrà fer un disc, sens dubte.
Això si, si vol que tot vagi com deu mana a de fer el que ell digui, començant per anar-se'n junts al llit. I la Rut traga, traga.

La Núria ha anat a al presó a veure son pare: no pot sortir per Nadal. De tota manera la Núria l'espera per a quan el deixin anar. Quan surti anirà a casa amb ella.

La Kristina i el Max estrenen la sessió definitiva, però, ai!, tot just quan comencen a despullar-se, s'obre la porta i entra el Quim. Ha fet una feina als de la botiga de mobles de sota casa i ha pujat per anar al lavabo.
La Krisitna recull els condons de sobre la tauleta i s'acomiada del Max recordant-li que quan torni tenen un tema pendent.

La Montse és sola a casa. Agafa el quadern de dibuix del Narcís i comença a passar fulls: el Trasto, l'Adrià, el pare del Narcís, l'Isaac...Quan veu aquest dibuix la Montse es posa a plorar desconsoladament.
Just en aquell moment s'obra la porta de casa i entra... el Huari!!! Tots dos es fonen en una immensa abraçada...



Massagran

Setmana 98
Capítol 483 · Capítol 484 · Capítol 486 · Capítol 487 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici