TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 486
del dijous dia 19/12/2002

.. La Montse i el Huari, molt juntets, miren els dibuixos que ha fet el Narcís de l'Isaac, i el Huari assegura que parlarà amb el noi per convèncer-lo que no es morirà el menut.
El Narcís arriba i, en trobar el Huari, té una alegria immensa: de nou abraçades, petons... i l'home aprofita per assegurar que el petit es curarà. Ho diu amb tanta convicció que el Narcís sembla creure-s'ho.
I com que el Huari ha tornat espitós, decideix anar a fer una volta per saludar tothom, assabentar-se de com van les coses per Sant Andreu i solucionar el que calgui.

Arriba a la lampisteria on la Iolanda, sola, li explica que plega perquè al Quim li ha canviat el caràcter, està bevent i no es deixa ajudar...
El Huari respon que s'esperi una mica a prendre cap decissió que vol parlar amb en Quim.

Però abans, corre cap a l'hospital a veure el seu fill, que és a la sala de jocs. L'home li parla en àrab dient-li que espera que es faci gran per jugar al futbol amb ell, per fer moltes coses junts...
I després parla amb l'Ivan. Comenten l'estat d'ànim del Narcís, però el noi se sent en l'obligació d'advertir de les trucades amenaçadores; diu que, per la veu, sembla que és en Pere, i que no han dit res a la seva mare per no amoïnar-la més. El Huari fa que sí amb el cap, afirma que són uns fills de puta i que no pateixi que "no van a tornar a trucar".
Dissimulant la tensió, però sense perdre ni un segon més, torna cap a la lampisteria.

El Fabra fa els seus darrers assajos en família, però se salta trossos, està molt nerviós i té por de fer el ridícul. L'Albert i la K l'animen una mica mofetes...

I el Peris també està com una moto: són els nervis de l'actor experimentat abans de l'estrena; no troba la capa, s'adonen que la tenen estesa i sense planxar, i la Cinta mira de calmar-lo. Ja falta molt poc per sortir a escena.

Mentrestant, el David, que es troba la Núria, l'increpa dient-li que és una falsa; que ella diu que són amics però que sabia perfectament que la seva ex i l'Albert s'han enrotllat i no ha estat capaç de dir-li res... que hauria hagut de trencar la cara del nedador... I la Núria, que gairebé no pot parlar davant del torrent d'indignació del noi, se'n va sense poder explicar res de res.

Això sí: se'n va a veure la Marta, qui prèviament ha passat per la farmàcia i ha vist el seu mecenes magullat. Quan la Marta s'assabenta de l'incident, decideix anar a veure l'Albert, que està fent una versió solitària i masculina d'Escuela de Sirenas.
A la piscina no hi ha ningú més que ells dos. La Marta li diu que perquè no li ha dit res del cop de puny, el "sirenu" (vull dir l'Albert), comenta que això són coses d'ell i el David... "I meves no?", fa la Marta.
Després d'un silenci, l'Albert convida la noia a banyar-se, però ella no porta banyador. L'Albert surt una mica de les profunditats aquâtiques per afirmar que ell tampoc no en duu, i que l'aigua està tebiona.
Així que la Marta s'hi fica. "M'has enganyat", diu un cop remullada; "l'aigua està freda"... De manera que el "sirenu" protector, se li acosta per posar una mica d'escalforeta al cos de la noia, talment estufa catalítica.
I mentre el Gerard Quintana va cantant, els dos nois fan l'amor en forma de videoclip Disney, sense sortir de la piscina.

El Huari torna a la lampisteria, on el Quim, abatut, l'espera després de veure com la Iolanda se li acomiada... El Huari demana primer per les trucades i després sermoneja el seu amic: "Estás tonto? Si te veig burratxu t'estampu contra la paret!" Diu que la Iolanda és el millor que li podia passar, que està fent malbé la seva vida, que deixi la Clara tranquil·la d'una vegada... I el lampista acota el cap, avergonyit.
Sona el telèfon i el Huari aprofita per agafar una enorme clau anglesa. "Què fas?", diu el Quim; "tengo que arreglar una cosa", respon el Huari i surt a pas viu.

El Quim es pren un bon got d'aigua i truca a Cardiff per disculpar-se amb la Clara i desitjar-li un bon Nadal.
Així passa una bona estona, fins que la Montse entra a la lampisteria demanant pel Huari... i al Quim se li encen la bombeta, alarmat: "acompanya'm!" diu, i corre cap al cotxe.

El Huari ja és al costat de la discoteca, on la gent va entrant saludada pels segurates. Quan l'allau de gent ja ha entrat, un dels vigilants desapareix i queda sol el que presumtament es diu Pere. El Huari agafa amb força la clau anglesa i surt del cotxe, caminant directe cap a l'entrada del local.

A mitja hora de l'assaig el Fabra i el Peris comencen a discutir per la propietat d'un trident. D'aquí s'enfilen amb que si el fill del Fabra vol lligar-se a la Marta, que si li ha deixat peles a la noia és per fotre els Peris... "Quines peles?" diu el Fabra desconcertat només un instant...
I és que el Peris ja va engegat: "sort n'ha tingut l'Albert que el meu fill no l'hagi estomacat de debò".
I aleshores el Fabra també munta en còlera; són a punt d'arribar a les mans, però l'angeleta Lola, amb un "prou, collons!" els separa, però el Fabra ha pres una decissió: o el Peris o ell! I el Peris, naturalment, diu que no se'n va de cap de les maneres, així que el Fabra fa mitja volta, i quan la Cecília, al límit de la desesperació crida "no podem fer els Pastorets sense Llucifer", el Fabra respon: "Que el Peris faci de banyut, que d'això ja en sap una estona!". El Peris intenta una altra agressió al Fabra, però aquest ja se n'ha anat...
"I ara qui farà de Llucifer?" Torna a demanar la Cecília desesperada. I el Franciscu li col·loca les banyes a ella...

El Quim no sap on és exactament la discoteca i es perden una mica. Quan hi arriben, ja han vist aturar-se les ambulàncies. La Montse baixa disparada del cotxe i trenca el cordó policial...
El Huari és estès a terra i els infermers l'estan posant damunt d'una camilla i li estan aplicant respiració artificial. Hi ha un altre home que també està sent atès.
Però el Huari sembla molt greu: Les constants vitals semblen cada cop més febles i els infermers decideixen dur-lo immediatament a l'hospital.
A l'ambulància també hi puja una Montse desconcertada i desesperada...
Tota aquesta escena es desenvolupa a càmera lenta, amb una ària trista d'òpera en primer pla sonor...






Spock

Setmana 98
Capítol 483 · Capítol 484 · Capítol 485 · Capítol 487 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici