TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 487
del divendres dia 20/12/2002

.. Huari ha rebut 8 ganivetades i l'han d'operar. Montse es posa nerviosa i Quim la tranquil·litza dient-li que ell s'ocuparà d'avisar a la família.

A La Fusteria, en Natxo insisteix a la Mari en el tema vacances de Nadal però acaba acceptant que ella no vol anar a visitar als seus pares.
Quan se n'adona de l'hora que és decideix marxar (para alivio de ella), però s'ho repensa i torna a seure, només per dir-li a la Mari que no pot deixar sola a la seva nóvia per Nadal, i que si ella no va, ell tampoc. Després, marxa.

Marta està explicant-li a la Núria la seva aventura amb l'Albert. Ella li recomana que vagi en compte amb el David.
La conversa és interrompuda per una trucada telefònica. Núria contesta i li passa al Fede.
És el Quim explicant-li el que ha passat.

Fede li diu a la Mari i a les dues amigues, i la perruquera marxa corrent a avisar a la Teresa però desperta també al Narcís.
La noia explica el que ha passat davant de tots dos.

Per la seva banda, Paquita es desperta al sentir sorolls al rebedor de la pensió. És la Remei que no pot dormir i que li explica a l'altra que fa dos dies que no li ve la regla...

Tots esperen en un racó de la sala d'espera de l'hospital mentre fan la operació. Narcís ha portat un jersei del Huari per quan es desperti.
Prop d'ells el Fede acompanya al Quim que es baralla amb els policies que han anat fins allí. Un d'ells al rebre una trucada parla del cas com el típic en el que apunyalen a un "moro". Quim ho sent i li fot la bronca molt esverat.

Albert arriba a casa seva on l'espera el Fabra que no triga res en preguntar-li per la baralla amb el David i pel préstec que l'ha fet a la Marta. Fabra l'acusa de gastar els estalvis que tenia per comprar-se el pis amb la Blanca. Però l'Albert li respon que ja no està amb ella, igual que la Marta no surt ja amb el David i que per tant, tots dos poden fer el que vulguin. I si ell l'ha deixat els seus estalvis ha estat perquè ha volgut, perquè l'estima i perquè algun dia es casarà amb ella. Fabra es queda mut.

Iolanda s'uneix al grup que espera notícies a l'hospital. Ivan parla amb la seva mare. Com l'ha baixat la febre a l'Isaac, avui mateix començaran a tractar-lo amb la quimioteràpia.
Montse
es posa nerviosa perquè no vol que ningú de la seva família la deixi, o sigui que serà la Mari qui es quedi amb el nen a l'altre hospital.
Narcís també ho està passant malament fins que no pot més i s'enfonsa. Comença a plorar i a dir que no vol que ni el Huari ni l'Isaac es morin. Quim s'apropa a ell per animar-lo i fer-li costat, però la Montse l'impedeix. Quim es sorprèn i Montse descarrega en ell tota la ràbia que porta dintre, acusant-lo de ser el responsable del que l'ha passat al Huari: "si es mor, tu tindràs la culpa", li diu.

BONES FESTES 2002-2003

Aquestes paraules cauen com una llosa damunt del Quim que no escolta al Fede i a la Iolanda. Quim no entra en raons i marxa frustrat, plorant. Tot i que Montse es penedeix de seguida del que ha dit, no pot agafar-lo per disculpar-se perquè la doctora que operava al Huari apareix per parlar amb ells.

Remei espera al Peris a que el Fabra obri la farmàcia. Està molt nerviosa tot i que parla amb el Peris que l'obra de teatre va anar molt bé.
Quan obren la farmàcia, ella surt corrent.
Entra el Quim que li demana al seu cunyat un conyac de bon matí. Peris s'estranya però la insistència del Quim fa que li finalment, li serveixi.

Montse mira al Huari des de la finestra que dóna a l'habitació on reposa el seu marit. Tot i que ha perdut molta sang, la operació ha anat bé i ara només han d'esperar. Montse s'ha posat el jersei que el Narcís va portar, i ella s'ha endut una foto del seu marit amb l'Isaac per deixar-la en la tauleta de nit. Li diu que l'estima, molt emocionada.

Paquita i Remei estan nervioses. S'ha fet la prova d'embaràs i la Remei no vol mirar el resultat. Ho fa la Paquita... Surt positiva. La Remei espera un fill, i tot per fer-s'ho amb l'Hector sense condó...

Fede està parlant amb la Montse a la màquina de cafè prop d'on la resta espera notícies. Ella està molt penedida de com ha tractat al Quim. Fede l'anima, dient-li que el Huari se'n sortirà.
Però mentre ells xerren, en un segon pla, es veu com la doctora s'apropa on són la Teresa i els seus nets.
De sobte, el Narcís seu de cop, plorant, abraçant-se a la seva avia mentre la cara de l'Ivan i la Teresa son tot un poema.
Montse
agafa el seu cafè i es disposa a anar amb la seva família, quan veu el panorama... Montse s'ho imagina tot..., deixant caure el got de cafè.

Mentrestant, Quim a casa, no deixa de beure encara que la Iolanda intenta que ho deixi estar. No solucionarà res... Però Quim no pot evitar beure per la memòria del seu amic mort. Se sent culpable de tot el que ha passat, del mal que fa sempre a tots els que ell s'estima... L'empresonament de la Clara, la mort del Huari... Aconsella a la Iolanda que marxi si no vol acabar tan malament com ells.
Però la noia no el pensa deixar sol.
Decideix agafar un got, l'ampolla i acompanya al Quim... bevent novament.

Montse està sola... Només l'acompanyen dos nenas que no paren de corretejar per la cafeteria de l'hospital... La Montse s'aixeca i surt d'allí caminant, sola.







BON NADAL A TOTHOM!!!



Channing

Setmana 98
Capítol 483 · Capítol 484 · Capítol 485 · Capítol 486 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici