TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 483
del dilluns dia 16/12/2002

.. Bar Peris.- En Quim s'aixeca de la taula on és amb en Max dient-li que se'n va a l'hospital a veure la Montse.
Arriba la Kristina i en Max li pregunta si vol anar amb ell i en Joel a comprar discos però la K declina la invitació; a més, ha de fer un treball d'escola amb dues noies més a qui no sembla que tingui en gran estima.
Darrere la barra en David està xerrant amb els seus pares del local; encara no se'n sap avenir de com ha aconseguit la Marta els diners.

Pis Núria.- La Marta i l'Albert estan molt enfeinats traçant línies del que serà la botiga d'ella. La Núria treu el cap i diu que ho haurien de celebrar. En Gus també s'apunta a una celebració i la Núria li demana que hi convidi a en Marcel. En Gus posa mala cara i la Núria insisteix en que parli amb ell del musical.

Hospital.- En Narcís fa partícip l'Ivan de la por que té que l'Isaac no pugui passar les festes a casa.
En una altra banda, la Montse li ha explicat a en Quim el que té el nano. Una infermera obre la porta i la Montse i en Narcís entren a veure l'Isaac mentre l'Ivan parla amb en Quim de les trucades amenaçadores.

Pis Fabra.- La Kristina i dues companyes de classe es preparen per fer el treball però acaben parlant de sexe. Davant la suposada experiència de les dues noies, la K s'inventa que ella ho va fer amb un amic del seu germà.

Hospital.- La Montse parla amb en Huari i li diu que enviaran l'informe mèdic a través de l'ambaixada, a veure si així acceleren els tràmits. Quan penja, la dona es posa a plorar.
Arriba la Teresa i sa filla se li abraça. Se la veu molt derrotada.

Pis Montse.- En Narcís escriu la carta als Reis de part de l'Isaac. Truquen al telèfon, és en David que pregunta per l'Ivan (que no hi és) i en Narcís aprofita per preguntar-li si l'Isaac és massa petit per un Scalextric.

Pensió.- A la Paquita no li fa cap gràcia saber que la Marta encara no ha dit res a en David i que els calés els hi ha deixat el tal Albert. La noia insisteix que només és un amic però la Paquita es mostra molt escèptica, si més no pel que fa al noi.

Entra la Remei amb una postal de la Regina (des del Brasil) i amb el "mocho" a la mà i molt emprenyada dient que hi ha algú que sempre pixa més a fora que a dins; es comença a embalar i a cridar fins que la Paquita li para els peus i li diu que sembla un "sargentu". La Remei s'asseu, abatuda, i es pregunta perquè els homes que li agraden de debò són uns cabrons.

Pis Fabra.- La K obre la porta a en Joel, que està emprenyat perquè ja li ha demanat perdó i ella encara es comporta com una imbècil i que ja n'està fins els collons d'aquesta situació. La K, admirada amb aquesta sinceritat, enterra la destral i li dóna la mà. Quan el noi és fora, la Kristina truca a en Max.

La Fusteria.- La Remei i en Fede parlant de les seves coses (de sexe).
La Núria li pregunta a en Marcel si ha vist en Gus i en Marcel es pregunta perquè li cau tan malament.
Entra en Quim i l'Ivan que venen de posar una denúncia per lo de les trucades però no n'han tret res perquè no poden provar res.

Caprabo.- La Laura li diu a la Marta que els homes no donen mai res a canvi de res.
Es presenta en David (enfadat, per variar) i acusa a la seva ex d'haver-li fotut el local amb "premeditación y alevosía". També vol saber qui li ha deixat els diners i com que ella no té cap intenció de dir-li, ell s'imagina que ha estat l'Ivan.

Pis Montse.- La Montse li explica a en Narcís què té l'Isaac i lògicament el noi es mostra espantat davant la possibilitat que el nano es mori. La Montse el tranquil·litza dient-li que això no passarà pas.

Pis Fabra.- En Max ha anat a veure la seva amiga que li diu que ja que se n'ha d'anar a Cardiff i no es veuran fins l'any que ve, doncs que haurien de fer un comiat ben sonat. En Max adverteix que no es pensa pintar els cabell però no és aquesta la idea que porta la noia. Més aviat havia pensat que es podrien estrenar, que són els únics de la classe que encara no ho han fet i que potser que espavilin. En Max al.lucina i la K li pregunta: És que vols arribar verge al 2003?.
La noia segueix explicant que després d'haver fet una llista de tots els nois que coneix, els ha hagut de descartar per imbècil i/o creguts i que, per tant, li aniria bé d'estrenar-se amb el seu millor amic, o sigui amb ell. Jo crec que a hores d'ara en Max encara no ha reaccionat :-


tplana

Setmana 98
Capítol 484 · Capítol 485 · Capítol 486 · Capítol 487 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici