TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 97
del 09 al 13 de desembre del 2002

Capítol 478 (dilluns 09/12/2002)
Capítol 479
(dimarts 10/12/2002)
Capítol 480
(dimecres 11/12/2002)
Capítol 481
(dijous 12/12/2002)
Capítol 482 (divendres 13/12/2002)

.. Más madera.- L'enemistat entre les dues famílies és tan evident que tot Sant Andreu en va ple.
La Cecília, que no vol malbaratar la representació dels pastorets, parla amb els dos caps barallats i amb els fills respectius per veure si aconsegueix posar una mica de seny en tota aquesta història. Tant el Peris com el Fabra accedeixen, per força, a comportar-se com a persones en els assaigs i la representació però en la vida quotidiana continuen fent-se la guitza tant com poden.

L'Albert no deixa de fer l'aleta a la Marta que sembla encantada de la vida amb ell. L'anima a llogar el local del costat del Peris i a obrir la seva botiga de roba passant del David i de tot. Fins s'ofereix a fer-li de banquer deixant-li els diners que havia estalviat amb la Blanca per la compra del pis. La Marta no els vol acceptar i tampoc vol demanar un crèdit però... divendres sabem que lloga el local minuts abans de que ho puguin fer el Peris i el David que per fi ha aconseguit convèncer el seu pare.
Amb quins diners i com l'ha llogat la Marta? La propera setmana suposo que quedarà resolt el misteri.

"Pocas Luces" fins i tot per Nadal.- La Mari va anar a esquiar damunt la neu i damunt el llit. Ella s'ho agafa com un "rotllet" sense importància i el Natxo, que ja n'estava penjadet, com la confirmació de que són parella.
La Cari abona encara més el sentiment del Natxo fent-lo sentir com si fos de la família i la Mari, que se n'adona que el noi s'ho pren tot massa seriosament, no fa res per aclarir la situació, com sempre!

Què té l'Isaac?.- El que la majoria pensava i temia: leucèmia. A cal Borràs els problemes s'amunteguen com gairebé sempre. Què poc els dura la felicitat, recoi!
La Teresa i la Montse se senten culpables de no haver detectat més aviat la malaltia.
El Huari continua al Marroc sense els papers necessaris per a tornar.
Els "matons de la disco" continuen trucant i posant la por al cos al Narcís i l'Ivan.
La Teresa, amb tot aquest enrenou, no ha pogut tornar a veure l'Alfons per explicar-li què està passant... tot plegat demencial!

 

L'amargat pitof.- La Cinta i el Peris intercedeixen per la Iolanda amb el Quim però ell es nega en rodó a considerar que té un problema amb la beguda i a demanar ajut.
És per això que la Iolanda, tot i que el Quim li proposa de tirar endavant el viatge a Nova York, li diu que tan aviat com el Huari torni a la feina ella s'acomiadarà perquè no vol veure com la persona que més estima es fa mal.
El Quim, encés, li diu que per ell ja pot acomiadar-se ara mateix.

Cap al sexe a través de la xocolata.- Sembla ser que el representant xocolater la té força petita però tant gustosa....(tipus bombonet, vaja!) Si més no això és el que es desprèn de les lloances que la Remei fa del seu encontre amorós.
Li diu a la Paquita, que l'escolta amb la boca totalment oberta, que va arribar a perdre el sentit i que un treball tan ben fet encara no li havia fet ningú. Es deleix per un segon encontre que no la decep en absolut fins que el representant diu les dues paraules mortals de necessitat: Sóc casat.

Les germaníssimes.- No tenen aturador. La xafarderia les pot i anul.la el seu sentit del rídicul, de la vergonya i de les bones costums. Ja no en tenen prou amb vigilar contínuament amb els binocles el llogater i passen a l'acció entrant al seu pis i llegint el contingut d'una llibreta que ell tanca sota clau. Llàstima que l'abecedari búlgar sigui massa complicat per elles.
La Roser no entén ni un borrall però aconsegueix veure els seus noms enmig del jeroglífic ciríl.lic.
El llogater gairebé enxampa l'exfarmacèutica dins el pis i sospita que l'estan espiant al trobar un gerro trencat dins de casa. Se'n va amb una maleta havent canviat el pany de la porta amb gran desesperació de les germaníssimes que ara saben que han estat descobertes.

La "Lolita" i el seu escarment?.- En una de les seves patètiques actuacions amb el grup musical es presenta al camerí un tal Fèlix Soler que no fa altra cosa que adular el seu físic i la seva veu.
Més tard es presenta a casa seva i després de sospesar les "possibilitats" de la casa i el que conté li diu que ella hauria de gravar un disc i que ell serà l'encarregat de fer realitat aquest somni perquè coneix tots els productors haguts i per haver.
La Lolita, que en un principi semblava reticent a creure res del que sortís per la boca del desconegut, comença a abaixar la guàrdia.



Casablanca


Setmana 97

Capítol 478
· Capítol 479 · Capítol 480 - Capítol 481 - Capítol 482 -

Tornar a Resums Desembre 2002
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP

Històries Imprevistes

Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar