TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 478
del dilluns dia 09/12/2002

.. Farmacia.- La Paquita compra medicaments per la farmaciola de la pensió.
Quan és fora, entra la Dora amb el pilot del cotxe a la mà. Davant la certesa d'ella que ha estat cosa dels Peris, en Fabra pensa que potser ha estat alguna gamberrada i que no cal precipitar-se.

Pelu.- La Mari li diu a la Laura el que aquesta vol sentir, que sí, que ella i en Natxo van fer un kiki. La Laura no la veu gaire entusiasmada.
Entra la Montse, amb pressa, per tal d'arreglar les coses de la pelu i marxar a l'hospital.

Bar Peris.- La Remei es posa a parlar amb la Cinta de lo meravellosos que són els bombons de l'Héctor Feliu. És tan gran el seu entusiasme que la Cinta li pregunta si en té comissió.
En una taula, en Max li ha explicat a en Quim lo bé que s'ho ha passat aquests dies i vol saber com ho ha passat el seu pare però en Quim no en vol parlar, ni d'això ni de les hipotètiques vacances amb la Iolanda.
Entra la Dora més tiesa que un rave i s'encara amb la Cinta, acusant-la del trencament del pilot del cotxe. Evidentment, la Cinta no sap de què li parla i s'embranquen en una picabaralla d'aquelles de "a veure qui la diu més grossa". Finalment, la Dora, marxa dient que això no acabarà així.

Hospital.- La Montse i la Teresa estan esperant. Sense que la Montse ho digui explícitament, la Teresa se n'adona que la fa responsable de l'estat en que es troba el nen. La dona s'enfada dient-li que aquell és el seu nét i que se l'estima molt, que com pot insinuar una cosa així. La Montse li demana perdó i l'envia cap a casa amb en Narcís.
En Huari la truca pel mòbil i parlen de l'Isaac.

Parking.- Els Fabra es miren el pilot trencat i l'home revisa el cotxe d'en Peris per si hi ha alguna rascada que pugui coincidir amb el darrere del seu cotxe. Quan se n'adona que sí que hi és, s'enfada i s'enfada, sempre amb l'inestimable ajut de la seva dona, i decideix d'anar a veure en Peris.

La Fusteria.- En Max li demana a la Iolanda que li expliqui què passa però la noia no vol problemes i li diu que li ho pregunti a en Quim.
A la barra, en Natxo i en Fede parlen del cap de setmana a la neu. En Natxo no n'hi vol diu "rotllet", tampoc n'hi vol dir "història".De fet, no sap com dir-ne i en Fede li pregunta si surten junts, a lo que en Natxo tampoc sap contestar.

Pensió Regina.- La Remei (molt accelerada) s'asseu amb la Paquita i li acaba explicant el que va passar amb en Harrison.
La Paquita s'enfila, no es pot posar al llit amb els clients!!. Però conforme la Remei va parlant, a la Paquita se li va despenjant el maxil·lar inferior. La noia està més que entusiasmada i diu que potser van ser els bombons, que no sap ben bé què va passar, que allò va ser un festival i que, fins i tot, es va desmaiar i això que no la té gaire grossa però que la sap aprofitar......etc.etc. (Per mi, que als bombons hi ha alguna cosa)

Bar Peris.- En Max, tot moix, li pregunta a la Cinta si sap què li passa a en Quim però la dona li diu que no, però que segur que no és res.
Entra en Fabra i li pregunta a en Peris si va ser ell el que li va trencar el llum. En Peris li diu que no i en Fabra li diu que ha vist la ratllada en el seu cotxe, a lo que en Peris respon que se la va fer amb un contenidor. En Fabra, que no es vol posar nerviós, li diu de fer papers perquè té el cotxe a tercers, però en Peris li diu que s'ho pagui ell d'aquells diners que té i que no són seus. I afegeix que, si hagués estat una altra persona, tot i no haver estat ell qui li hagués trencat el llum, hauria fet papers però que tractant-se d'en Fabra que no pensava fer papers ni boig. En Fabra marxa amb un: Ja t'ho trobaràs.
Aleshores la Cinta li pregunta al seu home si ho ha fet ell i ja veu que la resposta és afirmativa.

Pis Montse.- La Montse ha anat al pis a canviar-se de roba i tal com va dient les coses, la Teresa es torna a sentir ferida; però aquest cop, la Montse no li demana disculpes, al contrari, l'acusa de no haver estat prou pel nen i es queixa que no pot marxar ni dos dies.
Abans de marxar deixa anar un lapidari: No sé on tenies el cap!, que deixa a la Teresa asseguda a la cadira.

Parc.- L'Alfons i el seu nét esperen en va.

Pis Mari.- La Mari arriba de treballar i es troba amb en Natxo (amb davantal inclòs) i la iaia a la cuina fent "migas". La noia es queda tan parada que no pot dir res.

Parking.- En Fabra ha baixat i després de mirar a banda i banda, es treu unes claus i li ratlla el cotxe a en Peris. De punta a punta.




tplana

Setmana 97
Capítol 479 · Capítol 480 · Capítol 481 · Capítol 482 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici