TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 479
del dimarts dia 10/12/2002

.. L'Ivan ha anat a veure el Quim a la botiga per dir-li que degut a l'enfermetat de l'Isaac el Narcís no podrà treballar. En un apart, el Quim li pregunta si els matons han tornat a trucar.
Quan marxa l'Ivan, la Iolanda acaba de penjar el telèfon: eren els de l'agència de viatges. Caldria anul·lar les reserves a Nova York. Com que les va fer el Quim, que les anul·li ell mateix.

El noviet de la Gemma ha anat a la farmàcia per comprar-se una pomada per a guarir-se la ferida de la mà.
Quan surt, l'Albert li recrimina a son pare haver ratllat el cotxe del Peris. El Fabra li diu que no s'hi fiqui, i que si el Peris té algún problema ell l'està esperant.

El Peris li diu a la Cinta que portarà el cotxe a canviar l'oli i ell li afageix que, de pas, el renti.

En una tauleta l'Emili es queixa a la Gemma de les males condicions de treball que li han provocat l'accident. Encara li posarà una denúncia a l'empresa. La Gemma li diu que no es fiqui en merders. Desprès ell passa a criticar el Ramon que no li deixa passar una i no li augmenta el sou a la noia.

En una altra taula la Rut li diu a una amiga que està amoïnada perquè la crítica del concert que ha de fer i una actuació li coincideixen en la data. Pensant-ho bé, la critíca i el treball el podria fer ella, l'amiga. Però aquesta no es deixa entabanar tan facilment i li dona carabasses.

Finalment entren dues dones que semblen interessades en el local del costat i decidides a comprar- lo. El David segueix la conversa fil per randa.

La Roser està amb els binocles espiant el veï. De pas veu que el Ramon s'acosta cap a casa d'elles. Ràpidament amaguen els binocles. El noi porta uns pantalons que s'ha comprat per a que la Pilar li allargui la vora.
Mentre se'els emprova, elles no poden estar-se de regirar la bossa que portava i troben una Bíblia. El Ramon les eixampa amb el llibre a la ma i, sorprés, els diu que pertany a la Isabeleta.

El David li comenta a son pare el tema del local, però el Peris no pensa baixar del burro.

El Marcel ja ha escrit una cançó per al musical. La Núria li demana que li ensenyi -la cançó-, però el Marcel s'hi nega perquè no pensa que estigui gaire bé -la cançó.

La Cinta li recomana al Quim que reconsideri la seva postura vers la Iolanda, però aquest tampoc pensa baixar del burro.
La Cinta li demana al Peris que parli amb el cunyat, però el primer no està per orgues i no pensa que li pugui dir res.

La Marta rep la visita de l'Ivan, que ha aprofitat que passava per allà per saludar-la. Què tal si un dia quedem per fer un café? Ella li contesta que perfecte, que ja li dirà a la Núria per a que s'apunti.
Sona l'interfon: és l'Albert, que l'ha convidat a anar al cinema. Tranquil·la: ell ja baixarà les escombraries...

La Teresa és a la parada de la Lola explicant els problemes que tenen a casa. A l'hora de pagar dona un bitllet de 50 €uros i, com que no tenen canvi, la Isabeleta va buscar-ne a la parada del Ramon.
Un cop allà no deixa d'elogiar la feina de la Gemma.
Quan aquesta arriba amb els cafés, el Ramon li diu que com que no li pot donar més diners la pensa fer fixa.

Finalment el Peris s'ho ha repensat i ha passat per la botiga per parlar amb son cunyat. El Quim es posa a la defensiva, però el Peris el calça i li diu que si està bevent és que algun problema deu tenir i que el que ha de fer és sol·lucionar els problemes amb la Iolanda, sortir tots dos junts i treballar menys. I és que sempre té problemes amb les dones!. El Quim, amb mala cara, però, li diu que hi farà alguna cosa.

La Rut i el Duarte discuteixen: ell no pot buscar-li una substituta pel concert i ella té un contracte i factures per pagar, aixi que, ja s'ho farà...

El David seu a una tauleta on està l'Ivan. Li demana que li deixi 3000 €uros pel local. L'Ivan li diu que no pot deixar-li, i que encara que pogués no els hi deixaria perquè també és amic de la Marta. Si, és clar, diu el David, tothom és amic de la Marta, i a mi que em bombin.

L'Albert i la Marta estan a casa fent una copeta després del cinema. Ell la incita perquè es decideixi d'una vegada a obrir la botiga i que no es preocupi si el local els volen els Peris. Sí, però és massa car i ella no pensa demanar un crèdit...

El Peris va al garatge i descobreix les ratllades que li han fet al cotxe i ràpidament les associa al Fabra.

El Quim arriba a la botiga amb els bitllets per anar a Nova York a la ma. Però la Iolanda no vol regals, el que vol és que es deixi ajudar. No pensa veure com la persona que més s'estima s'enfonsa en el pou de la beguda.
Discussió grossa: la Iolanda li diu que quan torni el Huari s'acomiadarà. Pel Quim ja podria anar-se'n demà mateix.





Massagran

Setmana 97
Capítol 478 · Capítol 480 · Capítol 481 · Capítol 482 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici