TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 482
del divendres dia 13/12/2002

.. Mari està a punt d'emportar-se els cafès per la perruqueria quan apareix el Natxo que només veure-la, li fa un petó als llavis. Ella es sorprèn i ell la convida anar a per l'arbre de Nadal, però la Mari no té temps ni per posar el pessebre que és el que ella voldria.

Quan arriba a casa de la feina, Mari es troba al Natxo muntant-li el pessebre amb l'ajut de la Cari, cosa que tampoc sembla que li faci molta gràcia.

Després, prenent-se alguna cosa a La Fusteria, li confessa al Fede que n'està farta de veure'l tant i que es fiqui a casa seva com si fos el seu novio. Només va ser un rotllo d'una nit i només vol que sigui un amic amb qui sortir de tant en tant, però res més.
Per cert, que la Núria aprofita per comentar-li a la Mari que es llegeixi la cançó del Marcel pel musical perquè segur que a ella l'agradarà.

David intenta fer de mitjancer entre els seus pares i els Fabra. Aprofita una oportunitat que es presenta quan la seva mare li explica que no té pastilles per dormir i que ja fa temps que pateix insomni. David li diu que vagi a la farmàcia però Cinta necessita recepta perquè se les vengui. David li fica al cap que el Fabra farà l'ull gros i li donarà sense cap entrebanc. A més, no poden seguir així, tothom parla... diu el David.

Albert per la seva banda, també intenta calmar les aigües a can Fabra, i a la farmàcia li retreu al seu pare el comportament que té cap als Peris.
Fabra
no dóna el seu braç a tòrcer i quan es presenta la Cinta i li explica el problema que té, el farmacèutic no li ven les pastilles encara que ella li promet portar-li més endavant la recepta.

Albert
li clava el moc al Fabra i David aguanta la bronca de la seva mare que es penedeix d'haver anat a la farmàcia.

Per altra banda, Peris enxampa al Quim donant-li al David el sobre amb els tres mil euros que li deixa per llogar el local. El Peris no s'ho pren malament, però no s'emprenya amb el David, al contrari, accepta llogar el local sense esperar que rebaixin el preu.
David
es passa tot el dia intentant localitzar a l'home del local però no el troba.

Marta però, continua sent temptada per l'Albert perquè llogui el local. Fins i tot, el socorrista l'ofereix els diners que té al banc i que havia estalviat per quan marxés a viure amb la Blanca. Marta els rebutja dient que ja buscarà la manera d'aconseguir diners.

Quan Peris i David es presenten a la immobiliària, li donen al gerent els diners per avançat que calen per emparaular l'adquisició del local. Però aquest home li dóna una mala notícia. Una dona ja l'ha llogat una mica abans que els arribessin.

David comenta en veu alta que ha estat la dona aquella que va anar al bar..., però el gerent li treu la idea ràpidament del cap. La propietària del local és la noia que volia muntar la botiga de roba de segona mà.
Gerro d'aigua freda pel David, i maldecaps que tot això portarà pel Peris.

L'Hector Feliu torna a la pensió. El retrobament amb la Remei és apassionadíssim. Només veure's tots dos, s'enganxen en un fort i llarg petó que acaba amb pinça birmana inclosa a l'habitació d'ell.
Abraçats, descansant després de fer tantes meravelles, ella li diu que es podrien veure més sovint, anar al cinema, sopar o el que sigui. Pot demanar dies lliures, agafar trens, autobusos... no hi ha problema.
Però el representant de bombons li diu que no potser res de tot això: és un home casat.

Montse es passa tot el dia a l'hospital. Teresa que menja poc, fins i tot, es mareja una mica esperant notícies dels metges. És obligada per la seva filla a anar amb l'Ivan a esmorzar una mica i descansar.

Teresa marxa al Peris on es troba a la Cari. Li explica que pateixen per l'Isaac i que va anar al parc però no es va trobar a l'Alfons.
Teresa
té por que ja no vingui més i no el vegi mai més. Però Cari és positiva i li diu que si és un home com cal, no la deixarà així com així.

Més tard, al pis, Narcís i Ivan decideixen demanar una pizza i així la seva avia no haurà de cuinar i podrà descansar. En això que sona el telèfon i ràpidament contesta el Narcís.
Per la cara de por que el noi posa, Ivan se n'adona a l'instant, que és una trucada amenaçant al Huari. Ivan els avisa que trucaran a la policia si segueixen així i penja.
Després l'explica al seu germà que han de guardar silenci perquè no poden preocupar més del que ja ho estan, ni a la mare ni a l'avia. Narcís s'abraça espantat a l'Ivan.

Justament quan el Narcís ha baixat cal Peris per comprar pa, Montse arriba a casa on l'esperen l'Ivan i la Teresa. Amb mal aspecte, Montse explica que la doctora ja l'ha confirmat el resultat de les anàlisis: l'Isaac pateix leucèmia. Dilluns comencen la quimioteràpia.
Tots reben la notícia el millor que poden. Teresa afirma que el nen es posarà bé, però no pot evitar deixar un "oi?" final, dubtant-ho. Montse no pot respondre i Teresa s'aixeca de la cadira anant a plorar tota sola a la cuina, mentre l'Ivan també pateix en silenci en l'altre costat de l'habitació, quedant-se sola la Montse al menjador.




Channing

Setmana 97
Capítol 478 · Capítol 479 · Capítol 480 · Capítol 481 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici