TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 480
del dimecres dia 11/12/2002

.. Al bar del Peris el Marcel està preparant una entrevista amb en Pep Sala l'ex-component de Sau.
El David torna a la càrrega i ara li demana 3.000 €uros al cunyat. Aquest li contesta que no va gaire bé de peles i que ha de ser per una bona causa.

El Quim ha anat a l'hospital per interessar-se per l'Isaac, el Narcís i el Huari. Un "tres en uno", vaja. Ell que, precisament, no està per animar ningú, fa veure la Montse lo molt que l'ajudada sempre la Teresa.
La Montse ho veu clar i li demana disculpes a la seva mare, que a l'hora també es disculpa i intenta buscar explicacions pel que està passant. Fins i tot està a punt de confessar per què anava cada dia al parc. Però la Montse la talla dient-li que és la millor àvia del món.

La Pilar marxa al metge i la Roser no la vol acompanyar: li fa mal d'esquena i prefereix quedar-se a casa a endreçar algunes coses. De seguida que sa germana surt per la porta, la Roser es posa a espiar el veï amb els binocles.

Ara el Marcel i el Pep Sala estan a La Fusteria on el primer l'està entrevistant.
Mentrestant, la Remei li explica al Fede la seva aventura sexual amb el representant, i que té ganes de trucar-lo però que encara no ho ha fet i voldria saber alguna cosa d'ell.
El Fede, després d'animarla que el truqui va cap a al taula on estan el Marcel i el cantant i fica cullerada a veure si li dona un cop de ma amb el musical. Efectivament, el Pep Sala l'ajuda a retocar la cançó que ja té escrita.

El Peris li pregunta al David si ha agafat el cotxe i aquest li contesta que no. Les sospites es refermen sobre els Fabra.

La Laura té un problema: ha de portar el nen a l'oculista, però l'hora de visita l'agafa en torn de feina i no pot demanar-se festa. La Mari la convenç per a que truqui el pare del nano i que l'acompanyi ell al metge.
Amb recança, la Laura el truca i, amb sorpresa, se'n adona que no li posa cap pega a portar el nano.

La Cari li diu a la Teresa si ja ha avisat l'Alfons de la situació en que es troben i per què no pot anar al parc, i aquesta li diu que no ha tingut temps per a res.

La Roser ha entrat a casa del veí. Després de mirar-se el parament va directament cap el gerro i amb més dificultats de les previstes -primer li queda el braç obstruït- aconsegueix treure la clau.

El Peris s'ha acostat a la farmàcia a veure el Fabra i a avisar-lo que sap que ell li va ratllar el cotxe. El farmaceutic es fa el despistat i fa al·lusió al pilot trencat. El Peris li respon que va ser un accident i que, a més, encara li deu la paga i senyal de l'apartament.
Per fi, el el Fabra li dona el sobre amb els diners de la paga i senyal i el Peris li diu que en vagi preparant un altra per pagar la ratllada.

L'Ivan està jugant a dames amb el Narcís, que està tot moix. Son germà intenta animar-lo quan arriba la Teresa que ve a buscar el txal de la Montse i se'n torna a l'hospital. El Narcís vol acompanyar-la però l'àvia li diu que no.
Quan se'n va, l'Ivan i el Narcís se'n van a fer un vol.

Quan la Pilar arriba a casa i se'n adona que sa germana no hi és eixampa immediatament els prismàtics i es posa a fer l'espieta. La sorpresa ve quan veu a la Roser al pis de l'Artur.
Aquesta està llegint la misteriosa llibreta. Sona el telèfon insistentment, però la Roser es resisteix a agafar-lo fins que la veu de sa germana se sent des de la finestra: "Agafa'l !!!". La Pilar l'avisa que l'Artur està entrant a la porteria.
Ràpidament la Roser ho endreça tot, però a l'hora de posar les claus dins el gerro, fa un mal moviment i aquest cau i es trenca.
L'Artur l'eixampa tot just quan ha tancat la porta del pis amb clau. Ella posa l'excusa de que venia a veure el president de l'escala, però que, és clar, el costum...
Però quan l'Artur entra a casa seva i veu el gerro trancat no li queda cap dubte de que ha rebut alguna visita mentre no hi era.

El Peris està que trina: a ell ningú li perdona la vida. La Cinta és partidària de deixar-ho còrrer, ara que els han tornat la paga i senyal. Però el Peris es manté en els seus tretze: a ell ningú no li toca el cotxe.

A l'Hospital la metgessa parla amb la Montse: el diagnòstic no és clar. Podria ser leucèmia però per determinar-ho cal fer-li al nen una punció lumbar.





Massagran

Setmana 97
Capítol 478 · Capítol 479 · Capítol 481 · Capítol 482 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici