TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 481
del dijous dia 12/12/2002

.. A casa la montse: La Montse explica al Huari, per telèfon, que els resultats de la punció de l'Isaac no els tindran fins divendres i que al Narcís encara no li han explicat res.
La Teresa està fumuda perquè se sent culpable de no haver-se ocupat més del nen per tenir el cap a una altra banda. Li explica a la seva filla que portava l'Isaac al parc per veure un home que va conèixer, l'Alfons, i que no n'hi havia dit res perquè li feia una mica de vergonya. També li explica que és amb ell amb qui va anar a dinar, i que, quan va tornar i es va trobar que al seu nét l'havien d'ingressar...
La Montse reacciona amb sorpresa però amb interès i s'adona que la seva mare n'está, de l'Alfons. Li diu que el truqui per explicar-li que l'Isaac no està bé i que per això no van al parc, però la Teresa no té el telèfon. Aleshores la Montse l'anima a anar-hi perqué pensa que li anirà bé parlar amb ell.

A casa la Pilar: La Roser busca les pastilles de la pressió mentre la seva germana la renya per haver entrat al pis de l'Artur. La Roser, però, li contesta que està preocupada perquè ha mirat la llibreta i estava escrita amb una llengua estrangera i un alfabet estrany i, a més, hi parla d'elles perquè li ha semblat entendre el seu nom. La dona arriba a la conclusió que aquest home els vol fer mal.

Al "camerino": L'amo de l'orquestra renya la Rut perquè no ha cantat bé. Mentre estan discutint, arriba un tal Fèlix Soler que demana per parlar amb la noia. Li diu que li ha agradat força la seva actuació, que es veu clar que això de cantar ho porta dins i, sobretot, que és preciosa. Ell li dóna una tarjeta en que es presenta com a productor.

A la perruqueria: La Teresa informa a les perruqueres de la situació i la Mari ofereix l'ajuda de la seva àvia. De passada la Teresa es queda perquè la pentinin.
Entra el Fabra i fa saber a la Cecília que deixa l'obra. Naturalment la Cecília no ho accepta i li contesta que ningú no deixa el grup sense el seu permís.

Al Parc: La Teresa va al parc i no hi troba ningú.
L'Alfons i el seu nét van tard i l'avi fa correr el nano, però a aquest se li descorda la sabata i, quan l'home s'ajup per cordar-la-hi, li cau la cartera.

Al bar del Peris: El Gus li diu a la Rut que no la va veure al concert i que la crítica és obligatòria. Ella se'l treu de sobre.
El David li demana els 3000 €uros al Quim assegurant-li que els hi tornarà. El tiet li diu que sí.

Entra la Cecília demanant pel Peris i li explica que el Fabra vol deixar el grup. El Peris li contesta que si no el deixa el Fabra ja el deixarà ell i que, de fet, no li bé de gust que posi els peus al bar ni per assajar. La Cecília treu el seu caràcter i deixa clar que del grup no marxa ningú fins que s'hagin fet els pastorets perquè tota la gent que hi ha posat esforços i il·lusió no es pot quedar penjada.
La Roser i la Pilar estan fent un cafè quan veuen l'Artur passar amb una maleta. La Roser dedueix que se'n va de viatge i diu que ho han d'aprofitar per remenar el pis. La Pilar s'escandalitza de la idea.

Al replà de casa l'Artur: La Roser treu el seu joc de claus, però no pot obrir la porta. Les dues dones s'adonen que ha canviat el pany.

Al Parc: S'ha fet molt tard i la Teresa no hi ha anat. Avi i nét decideixen marxar, però aleshores l'home no troba la cartera.

A casa la Rut: Hi arriba el tal Fèlix Soler per sorpresa de la noia, que no li havia dit on vivia. Ell, quan veu la casa, comença a fer preguntes i la Rut desvia la conversa cap a l'oferta de treball. Ell li diu que el què hauria de fer una noia com ella és gravar un disc, que aquesta és l'única manera de guanyar diners i que ara està perdent el temps. Li diu que ell coneix a tots els productors.

A casa la Pilar: L'equip d'espies s'organitza per vigilar el veí les 24 hores del dia i anar apuntant tot el què faci, el què mengi, la gent que rep...

A La Fusteria: La Núria li ensenya una lletra del musical al Gus, que la troba hortera. Però la noia li diu que amb la música que ell li posarà, a la gent li encantarà.
La Cecília ha convocat al David i l'Albert per cantar-los les quaranta a tots dos: a ella li sembla que ells tenen alguna cosa a veure amb la desavinença dels seus pares. A ella no només li sap greu pel grup de teatre, sinó també per la mala maror general. Els nois diuen que ells ja han fet el que han pogut, però la Cecília els pregunta si no els fa vergonya el que està passant i que tot Sant Andreu en parli, o és que ells són igual?

A casa el fill de l'Alfons: L'avi fa pujar el nét cap dalt per poder parlar amb el fill que li pregunta què hi ha de fer cada tarda a Sant Andreu. Està enfadat perquè ha hagut de sortir de la feina per anar-los a buscar. L'Alfons diu que hi té els amics i l'hort. El fill replica que ja en té prou amb el jardí. L'Alfons li contesta que anirà on li doni la gana i que no li ha de donar explicacions. El seu fill li respon que no hi anirà pas amb el nen. L'avi es queda moix.



Antaviana

Setmana 97
Capítol 478 · Capítol 479 · Capítol 480 · Capítol 482 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici