TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 92
del 04 al 08 de novembre del 2002

Capítol 453 (dilluns 04/11/2002)
Capítol 454
(dimarts 05/11/2002)
Capítol 455
(dimecres 06/11/2002)
Capítol 456
(dijous 07/11/2002)
Capítol 457 (divendres 08/11/2002)

.. La Blanca i el "penques" del seu novi.- L'Albert, sense donar cap altra explicació que "No vull anar a viure amb tu. No t'estimo", deixa a la Blanca plantada al despatx del notari sense signar els papers de la compra del pis.

La Blanca està feta pols i no pot entendre com és que ha esperat fins aquell moment per a dir-li-ho.

Els pares de l'Albert i la Blanca creuen que ho arreglaran i que tot ha esta motivat per la por al compromís.

La K defensa el seu germà i la Dora només vol que el xiquet s'expliqui.

La farmacèutica s'acomiada de la feina i, menys guapo, li diu de tot a l'Albert.

Ell aguanta tots els xàfecs amb posat abatut i no afegeix ni mitja paraula més al que va dir al despatx del notari.

El David i la Marta.- La Marta té gastroenteritis i està de baixa. El David, a qui la Laura ha donat un toc d'alerta, la mima i li diu que anirà veure el local que ella volia llogar. La Marta no s'ho acaba de creure.

Quan el David va a veure el local se n'adona del fàcil que seria ampliar el bar i fer el restaurant més gran. Quan va a veure la Marta li pregunta si de debó no el vol llogar i fins li diu que ell la pot ajudar a pagar-lo. La Marta creu que és massa car i diu que amb el temps ja en trobarà un altre. El David, però, no li parla de les seves intencions.

Quan el Peris sap què li passa pel cap al seu fill li diu que ho oblidi i que el local havia de ser per la Marta. El David diu que només era una idea i prou.
Però sabent com és de tossut aquest xiquet, segur que el tema portarà cua.

La "Lolita" i "L'Extravagant".- La reina de la manipulació aconsegueix que el Pere li compri un vestit de 1.300 € a canvi d'un parell de polvets i de fer-se la víctima.

L'actuació a la boda és un èxit (quin mèrit fer soroll quan la majoria dels que escolten porten un pet com un piano!) i a la Rut li surt l'oportunitat de fer de vocalista en un altre grup més gran.

La "Lolita", però, enreda els seus companys dient-los que tenen més "bolos" i que la propera setmana signaran el contracte.
Tard o d'hora algú haurà de parar els peus a aquesta fastigosa, no?

Els avis del parc.- La Teresa i l'Alfons es van veient i intimant al parc.

La Cari, a qui la Teresa li explica la història de les verdures, se n'adona que l'Alfons és més que un conegut per a la seva amiga.

Però hi ha males notícies: el fill de l'Alfons es traslladarà a viure a Sant Just i "l'anticlerical" ha de marxar amb ell. La Teresa no en sap res encara.

"Por Caridad".- Bons sentiments els té la iaia però no coneix la diferència que hi ha entre "ajudar" i "ficar-se en la vida dels altres".

Fer de Celestina apassiona la Caridad i no té aturador quan s'hi posa. Munta un sopar amb el Marcel i la Mari i fa fora de casa el Natxo a qui la "Pocas Luces" també havia convidat.
Durant el sopar no fa altra cosa que alabar les gràcies (s'ha de ser àvia per a veure-les!!) de la Mari i intentar que la parella s'apropi .
Aquest comportament li porta una bona esbroncada per part de la "Pocas Luces" després que el Marcel li digués a ella que seria millor que avisés la iaia que ells mai seran altra cosa que amics.

"Les germaníssimes".- Continuen la seva tasca de vigilància permanent del llogater i es sorprenen que entre els diners que ell dóna a la Roser com a pagament del mes hi hagi un bitllet de Bulgària.

La Pilar està força abatuda perquè no pot veure la Desi. (La Pocas Luces és una impresentable, brrrr!)

Els amics de "mili".- El Fabra està molt alterat aquesta setmana per tot el que ha passat amb l'Albert i la Blanca i acaba discutint-se amb el Peris quan es posen a parlar dels seus fills.





Casablanca


Setmana 92

Capítol 453
· Capítol 454 · Capítol 455 - Capítol 456 - Capítol 457 -

Tornar a Resums Novembre 2002
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP

Històries Imprevistes

Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar